ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل خاموش شدن همه وی پی اس ها

alborzgostar
May 7th, 2011, 16:46
سلام .

من از Vmwate Exi استفاده میکنم چند روزی هست سرور رسیتارت یا... میشه وی پی اس ها همه خاموش میشند

لود سرور بالا نسیت دیتا سنتر میگه مشکل از ما نیست سرو خوب کار میکنه اما سرور هز از گاهی { یه بار 12 ساعت یه

بار 6 ساعت ping برای 3 دقیقه میره وقتی میام میبینم از vspshare خارج شده همه وی پی اس ها هم خاموشه تو خود

سایت vmware چیزی پیدا نکردم نمیدونم مشکل کجاست !

1eng.ir
May 7th, 2011, 16:55
سرور ریستارت یا خاموش-روشن میشه (بدون شک)
اگه از شبکه باشه وی پی اس ها خاموش نمیشن.

برای اینکه مطمئن بشی سرور ریستارت میشه یا خاموش و روشن. یکی از وی پی اس ها رو ساسپند کن بعد اینکه ریستارت/خاموش-روشن شد، اگه وی پی اس هنوز ساسپند بود مشخص میشه که سرور ریستارت شده. اگه وی پی اس خاموش بود مشخص میشه که سرور خاموش و روشن شده.

alborzgostar
May 7th, 2011, 22:07
تا الان که خاموش یا.. نشده اما فکر کنم از رم باشه چون بالای 4gig لود سرور میره خاموش میشه فمر کنم میشه اینطور؟ اما سرور 8 گیگ هست داخل vmware مشخصه کسی اینجوری مشکل داشته؟

alborzhost
May 8th, 2011, 12:27
با سلام

اگه از طرف دیتا سنتر ریستارت یا خاموش نشه مشکل سخت افزاری داره سرور .
1- رم ها
2- مادربرد
3- سی پی یو

javadk
May 8th, 2011, 16:12
احتمالا مشکل از رم سرورتون هست

alborzgostar
May 9th, 2011, 02:52
سلام

سرور Rریستارت میشه چون لود رم بالای 4Gb میره رم سرور 8 هست اما لود بالای 4 میره سرور ریستارت میشه نمیدونم چرا فیزیکی سرور رم داره اینجا هم مشخصه اما نمیدونم چه لیمیتی هست که فقط از 4 رم میتونم استفاده کنم کسی چیزی میدونه؟؟؟

alborzgostar
May 9th, 2011, 12:10
aکسی نمیدونه مشکل چیه؟