ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما با این شرایط اینترنت دومین ir بهتره یا com ؟

S-ARM
May 7th, 2011, 12:05
سلام دوستان
اینترنت ایران شرایط جالبی نداره
هیچ چیز دور از انتظار نیست
با هیتلر شدن دومین های رایگان معلوم شد دومین رو هم میتونند کامل ببندند
شاید اینترنت ایران قطع شد
نمیدونم حسابی قاطی کردم

به نظر شما برای سایتم دومین ir بزارم یا com ?

021teh
May 7th, 2011, 12:15
هیچ فرقی نمیکنه

امین های رایگان هم دقت کنی

co.cc
vz.cc
cc.cc
اینجوری بود

اون
co
vz
cc
رو بستن ادرس اصلی بازه

e-741
May 7th, 2011, 13:54
فک کنم منظورشون طرح اینترنت ملی بود، شما به نظر من جفتشو بگیر ولی روی کام بیار بالا،

دیگه در این حد که دامنه های بین المللی بخواد فییلتر بشه، اغراق شده

چون بعضی سایت های ایرانی هستن که (حتی کارخانه ها) فقط کام رو دارن،

البته شرکت ها و کارخانه ها آی آر هم دارن ولی منظور اینکه ممکنه سایت های بزرگی باشن که فقط کام رو دارن و آر آر رو کس دیگه ای ثبت کرده، مثل آشیانه هاست فقط کام رو داره و آی آر رو یکی دیگه ثبت کرده، درسته میتونه بگیره ولی ...

به نظر من شما نذار این جور چیزا (شایعات) مانع هدفت بشه، وگرنه اگه از اینا بترسی بهتره اینترنت رو فراموش کنی که قطعا این مشکل رو تو کارای دیگه هم خوای داشت

به هر حال موفق باشی

---
May 7th, 2011, 13:57
سلام دوستان
اینترنت ایران شرایط جالبی نداره
هیچ چیز دور از انتظار نیست
با هیتلر شدن دومین های رایگان معلوم شد دومین رو هم میتونند کامل ببندند
شاید اینترنت ایران قطع شد
نمیدونم حسابی قاطی کردم

به نظر شما برای سایتم دومین ir بزارم یا com ?
فکر کنم همه پست های شما در رابطه با وضع اینترنت بوده و هست موضوع جالبی پیدا کردید هر سری 20 نفرو بزارید سر کار
جای وحید بودم این پست ها رو پاک میکردم

S-ARM
May 7th, 2011, 14:00
فکر کنم همه پست های شما در رابطه با وضع اینترنت بوده و هست موضوع جالبی پیدا کردید هر سری 20 نفرو بزارید سر کار
جای وحید بودم این پست ها رو پاک میکردم
عزیز من من که مرض ندارم که کسی رو سر کار بزارم
آخه کور که نیستم
دارم میبینم اوضاع رو

یه سوال پرسیدیم یه نظر میخوام
چرا شلوغ میکنید

---
May 7th, 2011, 14:04
آخه کور که نیستم
دارم میبینم اوضاع رو

چرا شلوغ میکنید

از وقتی این موضوع اومد وسط شما حداقل روزی 2 تا پست میزنید شکایت میکنید نظر سنجی می کنید و ...
عزیز من خیلی با اینترنت ایران مشکل دارید میتونید شرایطش رو فراهم کنید بفرمایید خارج از کشور
تا وقتی که فقط در حد حرف هست شما اینطوری شلوغ میکنی فکر کنم وقتی واقعا همچین چیزی بشه که نمیشه شور محشر راه بندازید

mohammad_m
May 7th, 2011, 14:05
خوی دامین com که مطمئن تره ولی من نه خودم تا حالا با ir مشکل داشتم نه شنیدم کسی مشکل داشته باشه
دامین ir هم خوب ارزونتره - اگه از نماینده های نیک بگیری 5 سالشو حدود 11 هزار تومان می تونی بگیری
البته باید ببینی می خوای با دامینت چیکار کنی ؟، یعنی تو چه زمینه ای می خوای فعالیت کنی ؟

با همه این حرفا اگه از نظر هزینه مشکل نداری به نظر من دو تاش رو بگیر که بعدا که کارت گرفت برات مشکل پیش نیاد

itjavani
May 7th, 2011, 14:06
آخه کور که نیستم
دارم میبینم اوضاع رو

چرا شلوغ میکنید

کدوم اوضاع رو؟عزیز من چرا الکی جو متشنج میکنی ؟؟
شما با خیال راحت روی جفت دامنه ها کار کن! اینقدر هم یه موضوع رو گنده جلوه نده! شما اگر واسه سایتت خیلی میخوای وقت بزاری و خرجش کنی تمامی دامنه های اون رو بگیر دیگه خیالت راحت! به این سادگی ها هم نیست که بخوان دامنه رو از بیخ ببندند! و دامنه ملی فقط کار کنه! بحث رو ادامه نمیدم شما خیالت راحت، بشین کارتو بکن اینقدر در مورد این موضوع تاپیک نزن از 100 تا رد شدی بسه !

S-ARM
May 7th, 2011, 14:08
خوی دامین com که مطمئن تره ولی من نه خودم تا حالا با ir مشکل داشتم نه شنیدم کسی مشکل داشته باشه
دامین ir هم خوب ارزونتره - اگه از نماینده های نیک بگیری 5 سالشو حدود 11 هزار تومان می تونی بگیری
البته باید ببینی می خوای با دامینت چیکار کنی ؟، یعنی تو چه زمینه ای می خوای فعالیت کنی ؟

با همه این حرفا اگه از نظر هزینه مشکل نداری به نظر من دو تاش رو بگیر که بعدا که کارت گرفت برات مشکل پیش نیاد
با هزینه که مشکل ندارم
یه سایت دانلود و انجمن و اینا

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

کدوم اوضاع رو؟عزیز من چرا الکی جو متشنج میکنی ؟؟
شما با خیال راحت روی جفت دامنه ها کار کن! اینقدر هم یه موضوع رو گنده جلوه نده! شما اگر واسه سایتت خیلی میخوای وقت بزاری و خرجش کنی تمامی دامنه های اون رو بگیر دیگه خیالت راحت! به این سادگی ها هم نیست که بخوان دامنه رو از بیخ ببندند! و دامنه ملی فقط کار کنه! بحث رو ادامه نمیدم شما خیالت راحت، بشین کارتو بکن اینقدر در مورد این موضوع تاپیک نزن از 100 تا رد شدی بسه !

سلام
مرسی
چشم
ولی من قصد نداشتم از 100 رد بشم
از بچه های اینجا که سرویس ندارم که بخوام اعتراض کنم

webdata
May 11th, 2011, 22:31
فکر نکنم مشکلی باشه ir یا com. بستگی به محتوا داره.