PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل کردن یه دامین به پوشه

boors
May 5th, 2011, 11:31
سلام

من یه سیستمی در پوشه ی XXX نصب کردم حالا میخوام دامنه سایت رو مثلا my.ir رو به این پوشه وصل کنم

اساتید لطفا پاسخ بدن.

---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------

خواهشا سریع

Linux
May 5th, 2011, 11:44
سلام

من یه سیستمی در پوشه ی XXX نصب کردم حالا میخوام دامنه سایت رو مثلا my.ir رو به این پوشه وصل کنم

اساتید لطفا پاسخ بدن.

---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------

خواهشا سریع

سلام دوست عزیز.سیستم عاملتون چیه؟وب سرورتون چیه؟

boors
May 5th, 2011, 11:47
خب معلومه Cpanel هست.

دامنه ی اصلی اد شده روی سی پنل my.ir هست .
حالا میخوام اینو رو یه پوشه ست کنم تا اون رو باز کنه... نمیخوام ادرس اینطوری بشه>>> my.ir/XXXX
بلکه میخوام ادرس معمولی سایت باشه:: my.ir

Linux
May 5th, 2011, 11:50
خب معلومه Cpanel هست.

دامنه ی اصلی اد شده روی سی پنل my.ir هست .
حالا میخوام اینو رو یه پوشه ست کنم تا اون رو باز کنه... نمیخوام ادرس اینطوری بشه>>> my.ir/XXXX
بلکه میخوام ادرس معمولی سایت باشه:: my.ir

والا ازجایی معلوم نبود کنترل پنلتون سی پنل هست چون نگفته بودید

اما درمورد سوالتون کل فایلهاتون رو انتقال بدید به شاخه روت یعنی Public_Html سپس توی مدیریت CMS خودتون ادرس فایل هارو آدرس روت رو بدید

boors
May 5th, 2011, 11:54
ببینید یه سوال هم دارم:

میشه که آدرس دامین اصلی سی پنل رو از whm عوض کرد؟

یعنی دامینی که سی پنل روش ساخته شده ggg.ir هست میخوام ویرایشش کنم به XXx.ir

ایا امکان داره؟ من داخل whm گزینه ای برای ادیت دامنه نمی بینم

Linux
May 5th, 2011, 11:58
ببینید یه سوال هم دارم:

میشه که آدرس دامین اصلی سی پنل رو از whm عوض کرد؟

یعنی دامینی که سی پنل روش ساخته شده ggg.ir هست میخوام ویرایشش کنم به XXx.ir

ایا امکان داره؟ من داخل whm گزینه ای برای ادیت دامنه نمی بینم

به دوست گرامی امکانش میسر هست به سادگی.وارد لیست اکانت هاتون بشید و روی یوزری که ساختید کلیک کنید سپس به جای دومینی که هست دومین جحدیدو بنویسید ذخیره کنید اگر مشکل دارید نتونستید تو یاهو پیام بدید درخدمتم

bahal.kadeh