PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور از آی وب یا شرکتی دیگر

amirbahal
May 4th, 2011, 17:53
سلام
بنده قصد خرید سرور اختصاصی از آی وب رو داشتم ولی این وریفای برام معظلی شده ! وقتی پولو واریز میکنی حتماً باید کپی از کارت و کارت شناسایی براشون اسکن کنی و ...
کسی نیست که این پرداختو برام انجام بده و وریفای کنه؟ یا شرکت معتبری نیست که این مرحله رو نداشته باشه؟ و بتونم راحت ازش خرید کنم؟
خدانگهدار

021teh
May 4th, 2011, 18:11
هاست پولیس

سالن شخصی دارن در iweb

میتنید ازشون خرید کنید

amirbahal
May 4th, 2011, 18:13
هاست پولیس

سالن شخصی دارن در iweb

میتنید ازشون خرید کنید

سلام
کجان؟ پنل های آی وب رو ارائه میدن؟ آدرسشو لطف میکنی؟
خدانگهدار

Warez-Host.IR
May 4th, 2011, 18:18
http://hostpolis.com/ir/fa/

javadk
May 4th, 2011, 19:26
اگر خواستید از دیتاسنتر نتلیجنت کانادا میتونیم براتون سرور بگیریم.

ParsDade
May 4th, 2011, 21:14
سلام
بنده قصد خرید سرور اختصاصی از آی وب رو داشتم ولی این وریفای برام معظلی شده ! وقتی پولو واریز میکنی حتماً باید کپی از کارت و کارت شناسایی براشون اسکن کنی و ...
کسی نیست که این پرداختو برام انجام بده و وریفای کنه؟ یا شرکت معتبری نیست که این مرحله رو نداشته باشه؟ و بتونم راحت ازش خرید کنم؟
خدانگهدار

سلام
امید وارم حالتون خوب باشه
من می تونم براتون خرید کنم با قیمتی پایینتر از قیمت دیتاسنتر در همان دیتاسنتر
شما هم نیازی نیست دلار بریزید به تومن به حساب ما واریز می کنید
+ مدیریت 2 ساعت در ماه فارسی توسط شرکت ما

Hostpolis
May 4th, 2011, 21:24
سلام دوست عزیز

می تونید مستقیما با بنده تماس بگیرید.

soroushhost
May 4th, 2011, 21:47
ما می تونیم براتون انجام بدیم، اگر خواستید از شماره تماس این صفحه با ما تماس بگیرید!
سروش هاست (http://soroushhost.com/fa/contactus/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7.%D8%A8%D8%A7. %D9%85%D8%A7.html)

MbjHosting
May 4th, 2011, 22:17
درود؛
درصورت نیاز با ما در ارتباط باشید.
MbjHosting@gmail.com

kingoftehran
May 5th, 2011, 00:00
با سلام
دوست گرامی ما بالای 10 تا سرور از آی وب داریم می تونیم واسطون خرید را انجام بدهیم .البته ما 15 درصد تخفیف از آی وب می گیریم که این سهم ماست خواستم جلوتر گفته باشم.
در ضمن دفتر رسمی در کانادا داریم که کللیه آدرس ها در کانادا ثبت می شود و مشکلات تحریمی مانند استفاده از cpanel نیز برای شما وجود ندارد.