PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال مهم و اساسی

iman67_iq
May 4th, 2011, 15:23
با سلام و خسته نباشید
خدمت دوستان عزیز
من چند روز پیش اینجا یک تاپیک درخواست هاست وارز دادم
http://www.webhostingtalk.ir/f161/24628/
توی تاپیک قید کردم که من دنبال هاست وارز با حجم و پهنای باند فعلان مقدار و امکانات نامحدود هستم
و دوستان شرکت خودشون رو معرفی کردند که پنلهای مورد نظرم قرار داشت
من رفتم از این فرد هاست گرفتم
amirHosein
که مدیر سایت egostar.ir هستن
بعد از انتقال سایت ایشون پنل رو برخلاف اون چیزی که من درخواست دادم بودم تحویل دادن!!
اختلاف ما اینجاست که توی سایت ایشون اصلا هیچ جمله و کلمه ای مبنی بر نداشتن addon سرویس ها قید نشده در صورتی که من درخواست امکانات نامحدود دادم و ایشون Addon رو صفر زده :62:
خب دوستان هدفم اینه به این آقای محترم بگید وقتی میگم سایر امکانات نامحدود یعنی addon جزو سایر حساب میشه و به خاطر یک ادان اینقدر مشتری رو اذیت نکنن و فقط هدفشون کسب درآمد نباشه
منتظرم شما هم این بحث رو ادامه بدید تا دوستمون اون چیزی که نمیدونه رو بدونه
موفق و پیروز باشید

znhost
May 4th, 2011, 16:02
من سوالی ندیدم!!!!!l-)

maroofi
May 4th, 2011, 18:24
با سلام و خسته نباشید
خدمت دوستان عزیز
من چند روز پیش اینجا یک تاپیک درخواست هاست وارز دادم
http://www.webhostingtalk.ir/f161/24628/
توی تاپیک قید کردم که من دنبال هاست وارز با حجم و پهنای باند فعلان مقدار و امکانات نامحدود هستم
و دوستان شرکت خودشون رو معرفی کردند که پنلهای مورد نظرم قرار داشت
من رفتم از این فرد هاست گرفتم
amirHosein
که مدیر سایت egostar.ir هستن
بعد از انتقال سایت ایشون پنل رو برخلاف اون چیزی که من درخواست دادم بودم تحویل دادن!!
اختلاف ما اینجاست که توی سایت ایشون اصلا هیچ جمله و کلمه ای مبنی بر نداشتن addon سرویس ها قید نشده در صورتی که من درخواست امکانات نامحدود دادم و ایشون Addon رو صفر زده :62:
خب دوستان هدفم اینه به این آقای محترم بگید وقتی میگم سایر امکانات نامحدود یعنی addon جزو سایر حساب میشه و به خاطر یک ادان اینقدر مشتری رو اذیت نکنن و فقط هدفشون کسب درآمد نباشه
منتظرم شما هم این بحث رو ادامه بدید تا دوستمون اون چیزی که نمیدونه رو بدونه
موفق و پیروز باشید
عزیز addon دامین یک چیزی هست که باید حتما توسط شما قید بشه.
وقتی توی سیستم طرف میگه همه چی نامحدود یه جوری بازیباکلماته برای اینکه شما رو جذب کنه نه اینکه حتما همه چیز نامحدوده.
شاید این اپشن برای خود این بنده خدا هزینه داشته باشه.
هر پکیجی که با بقیه برابر نیست.
به هرحال من احساس میکنم که یک سوتفاهم کوچیک بوده و اگر مانی بک داره و گارانتی میتونین سرویس رو پس بدید این چیزی نیست که ابروی یک شرکت رو بخواید ببرید.
هم شما درست میگید هم اون اقا کار خلافی نکرده من احساس میکنم کوتاهی فقط از جانب شما بوده که باید به طرف میگفتید اگر میگفتید و تاکید میکردید که اد اون دامین باید داشته باشه این مشکلیش نمیومد.
این کل مطلب بودش.
حال هم من از اون اقا میخوام اگر هزینه ای نداره یک اد اون دامین باری شما باز بکنه.
ضمنا کنترل پنل هم چیزی نیست که دیگه اینقدر کشش بدید .
من شش ماهه که به کنترل پنلم سر نزدم .
باورت میشه؟ سالی یه بار طرف میره یک کش پاک میکنه یا اینکه کار خودشو انجام میده.
اینقدر حسساس نباش عزیز
موفق باشی

Warez-Host.IR
May 4th, 2011, 19:13
با سلام
egostar.ir سرویس های بسیار خوبی داره و این دلیل نمیشه برای یک ادون دامنه شما تاپیک بزنید
بهتر بود با خود امیر حسین صحبت می کردید نه اینجا
بعد اینکه دوست عزیز قابلیت ادون دامنه چیزی نیست که به راحتی روی همه هاست ها به صورت نامحدود ارائه بشه
پهنای باند و ایمیل و ... را میشه نامحدود داد ولی این مورد خیر
ما اشتباه کردیم و اوایل این گزینه را نامحدود اعلام کردیم بعد دیدیم یک نفر یک هاست چند گیگ خرید کرد و چند سایت با هم بالا آورد
بیشتر که تحقیق کردیم دیدیم سایتها مال یک نفر هم نیست و چند نفری پول گذاشتن و یک هاست با حجم بالا خرید کردن و اینطوری براشون به صرفه تر هست
برای همین دیگه این گزینه را نامحدود نمی دیم
اکثر سرویس دهندگان هم شاید همه چیز را نامحدود بدن به جز این گزینه
پس بهتره با پشتیبانی egostar صحبت کنید و تعدادی که نیاز دارید را اعلام کنید
این را مطمعاً باشید که تیم egostar.ir گروه خوب و منطقی هست و حتماً به خوبی به مشکل شما رسیدگی می کنند
نهایت این هست که طبق قوانین خودشون هزینه را بازگشت می زنن

موفق باشید

---
May 4th, 2011, 19:20
عزیز addon دامین یک چیزی هست که باید حتما توسط شما قید بشه.
وقتی توی سیستم طرف میگه همه چی نامحدود یه جوری بازیباکلماته برای اینکه شما رو جذب کنه نه اینکه حتما همه چیز نامحدوده.
شاید این اپشن برای خود این بنده خدا هزینه داشته باشه.
هر پکیجی که با بقیه برابر نیست.
به هرحال من احساس میکنم که یک سوتفاهم کوچیک بوده و اگر مانی بک داره و گارانتی میتونین سرویس رو پس بدید این چیزی نیست که ابروی یک شرکت رو بخواید ببرید.
هم شما درست میگید هم اون اقا کار خلافی نکرده من احساس میکنم کوتاهی فقط از جانب شما بوده که باید به طرف میگفتید اگر میگفتید و تاکید میکردید که اد اون دامین باید داشته باشه این مشکلیش نمیومد.
این کل مطلب بودش.
حال هم من از اون اقا میخوام اگر هزینه ای نداره یک اد اون دامین باری شما باز بکنه.
ضمنا کنترل پنل هم چیزی نیست که دیگه اینقدر کشش بدید .
من شش ماهه که به کنترل پنلم سر نزدم .
باورت میشه؟ سالی یه بار طرف میره یک کش پاک میکنه یا اینکه کار خودشو انجام میده.
اینقدر حسساس نباش عزیز
موفق باشی
با این اوصاف ادآن دامین امکانات نیست یه چیزیه برای خنده گذاشتن تو کنترل پنل
پس کوتاهی از شما بوده که نگفتید این وسیله رو بزارن تو هاست دور هم بخندیم
ادامه نمی دم :">

sales data
May 4th, 2011, 19:25
دوست من شما باید با خود امیر حسین صحبت میکردید ضمنا این بخش برای انتقادات نیست مدیران سایت خودشون در جریان هستیند که یک بخش به عنوان انتقادات راه انداختند نظر رحمان عزیز کاملا درسته و این گزینه اصلا نامحدود نیست به هر حال شما حتما میبایست با خود امیر حسین صحبت کنید و از زدن تاپیک در این بخش خود داری کنید
موفق باشید

iman67_iq
May 4th, 2011, 20:05
من تیک بهشون دادم چقدر باید بیشتر پرداخت کنم تا Addon برای من باز باشه یا حداکثر بتونم دوتا دامین دیگه رو ادد کنم؟
(من برای این میگم Addon لازم دارم آخه سایتم توی روت نیست و اگر منو چیلتر کنن بتونم دامنه جایگزین کنم)
جواب:
شما هزینه 3 هاست هم بریزید ما ادد دان دامین اضافه نمی کنیم
به این میگن فقط اذیت کردن
من روی سایتم کلی هزینه کردم و ایشون از دو روزه کلا سایت رو بستن بابت همین صحبت!!
دوستان هی بگین این تیم عالی کارش حرف نداره شما باشید همین کار رو میکنید؟؟؟؟
موفق باشید

kargar
May 4th, 2011, 20:44
دوست من شما باید با خود امیر حسین صحبت میکردید ضمنا این بخش برای انتقادات نیست مدیران سایت خودشون در جریان هستیند که یک بخش به عنوان انتقادات راه انداختند نظر رحمان عزیز کاملا درسته و این گزینه اصلا نامحدود نیست به هر حال شما حتما میبایست با خود امیر حسین صحبت کنید و از زدن تاپیک در این بخش خود داری کنید
موفق باشید
دوست عزیز اگر مشکلوشون حل شده بود اینجا نمیگفتن !!

خب عزیز بازگشت وجه دارن !! اگر ناراضی هستین هزینه رو پس بیگیرید و از یکی دیگه از دوستان بیگیرید

موفق باشید

iman67_iq
May 4th, 2011, 20:50
من اصلا شانس ندارم
رفتم از یکی هاست گرفتم که لازم نیست اسم ببرم بعدش سرورش بسته شد!
بعد رفتم روی هاست یک بنده خدای دیگه ای سی پنلش سه تا آی پی توی یک روز میسوزند!
بعد آمدم روی سرور egostar.ir که به این مشکل برخوردم رتبه الکسای سایتم زیر 700 بودش الان شده 1350 بعدش جواب تیکم نمیدن سایت و سی پنلم رو کلا بستن منطق هم به کل تعطیل و میگن حتی اگر پول سه تا هاستو بدی بازم ادان نمیدن :((
این بود داستان بدبختی من دیگه میخوام کلا سایت رو جمع کنم حیف این همه هزینه و وقتی که گذاشتم

soroushhost
May 4th, 2011, 20:53
من تیک بهشون دادم چقدر باید بیشتر پرداخت کنم تا Addon برای من باز باشه یا حداکثر بتونم دوتا دامین دیگه رو ادد کنم؟
(من برای این میگم Addon لازم دارم آخه سایتم توی روت نیست و اگر منو چیلتر کنن بتونم دامنه جایگزین کنم)
جواب:
شما هزینه 3 هاست هم بریزید ما ادد دان دامین اضافه نمی کنیم
به این میگن فقط اذیت کردن
من روی سایتم کلی هزینه کردم و ایشون از دو روزه کلا سایت رو بستن بابت همین صحبت!!
دوستان هی بگین این تیم عالی کارش حرف نداره شما باشید همین کار رو میکنید؟؟؟؟
موفق باشید
اون شرکت به دلایل خاصی این سرویس رو نمیده، سرویستون رو cancel کنید از یکی دیگه توی همون تاپیک هاست بگیرید! چرا انقدر سخت می گیرید

pardishosting
May 4th, 2011, 21:38
هم ایشون (مشتری) حق دارند هم اون شرکت ! البته شرکت حق نداره هاست این بنده خدا رو ببنده ، می تونه بگه این قانون ماست اگه نمی خواید پولتون رو پس بگیرید.
واقعیت اینه که در تجارت باید به مشتری احترام گذاشت و پول رو به زور ازش نگرفت تا تجارت سوداور باشه.

اما اشتباه این اقا اینه که کامل مشخص نکرد که اددان دامنه هم می خواد نامحدود باشه ، همون طور که بقیه دوستان گفتند ، اددان دامنه معمولا نامحدود نیست. و البته هاست محترم هم باید اینو شفاف مثل تمام دنیا اعلام کنند که ایا این امکان محدود هست یا نامحدود ، و در کل چند تا هست.
اینکه بعد از گرفتن پول حساب کاربر سر اددان بسته بشه زیاد صحیح نیست.