توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : PHP.ini مختص خودم
doomhammer65ir
May 3rd, 2011, 16:07
روز خوش
دو تابع زیر هر دو ناکار و غیر فعال شده اند :
exec()
shell_exec()
از مدیر سرور پرسیدم گفت میتوانید php.ini اختصاصی داشته باشید . بنده باید این فایل php.ini رو کجا بگذارم . چه چیز درونش بنویسم تا اون دو تابع فعال بشه ؟
m3hdi
May 3rd, 2011, 16:37
شما این کد رو در فایلی به اسم php.ini بنویسید و در هاستتون آپلود کنید
disable_functions =
این کار باعث میشه که تمامی توابع فعال باشن
برای غیر فعال بودن یک تابع (برای بهبود مسائل امنیتی معمولا) اسم تابع رو در جلوی این کد بذارید مثل :
disable_functions = system,exec
موفق باشید
doomhammer65ir
May 3rd, 2011, 17:05
بنده این فایل رو کجا باید بگذارم ؟ کنار index.php یا جای دیگر ?
چند جا گذاشته ام لاکن هنوز تابع ها غیر فعال استند :
shell_exec() has been disabled for security reasons
m3hdi
May 3rd, 2011, 17:14
بله در public_html آپلود کنید
doomhammer65ir
May 3rd, 2011, 18:19
نشد .
یک پرسش : بنده رو دستگاهم php نصب شده دارم . اگر تنظیمات رو اینجا انجام بدم و فایل رو با نام php.ini روی میزبان بریزم همه ی تنظیمات و دسترسی ها و اجازه ها رو از روی این فایلی که بنده ساخته ام میخونه ؟
m3hdi
May 3rd, 2011, 20:09
ببینید php.ini یک سری قالب خاص داره و شما می تونید این تغییرات رو در یک php.ini که پیشفرض (default) هست انجام بدید و ازش استفاده کنید. به طور مثال توابع غیر فعال باید در مقابل disable_functions قرار بگیرند و به همین ترتیب ...
اگر php.ini برای هر یوزر در هاستتون بازه با این روش که دربالا عرض کردم باید جواب بگیرید در غیر این صورت مراتب رو به مدیر هاستینگ گزارش بدید
موفق باشید
NovinServer
May 3rd, 2011, 20:29
اگر PHP.ini را از حالت سفارشی در اورده باشد کل PHP.ini برای کاربران غیر فعال میشود و تابع PHP.ini مرکز است .
doomhammer65ir
May 3rd, 2011, 20:54
آشکار است که PHP.ini اختصاصی را بسته است . چه از روش m3hdi (http://www.webhostingtalk.ir/member/13141/) چه اینکه php.ini خودم را در میزبانم گذاشتم هیچکدام خوانده نشد .
به مدیر سرور پیغام میفرستم میفرمایند همه توایع را برایت باز گذاشته ام لاکن هنوز هم پیغام های خطا میگیرم که فلان تایع و فلان تایع ناکارشده است .
به هر روی سپاسگزار همه استم .