توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با clone کردن vps در vcenter
User vmware
May 3rd, 2011, 00:59
سلام من میخوام با Vcenter یک وی پی اسی که 2 تا هارد 50 گیگ داره رو clone کنم و به جاش move کنم رو وی پی اس جدیدی که براش ساختم که هارد وی پی اس جدیده 100 گیگ هست باید چی کار کنم clone رو زدم رفت یه وی پی اس جدید با هموون مشخصات ساخت یعنی 2 هارده
MagicVps.Com
May 3rd, 2011, 02:41
دوست عزیز کلون به معنی شبیه هم بودن ویا یکسان بودن هست شما خودت درای میگی از کلون استفاده کردم یعنی دقیقا یکی مثل همون ویپیاس قبلی با کلیه تنظمیات ومشخصات و کلا هرچیزی که اون طرف هست یکی شبیهاش جای دیگه بسازه
پس ازگزینه کلون استفاده نباید کنید چون فرقی نخواد کرد و مورد استفادش برای این منطظروی که شما میخواهید نیست
اگر ویندوز هست بهترین و ساده ترین را اینه که اون جدیده را بدی به خود مشتری و همزمان دوتا وی پی اس روشن باشنن تا فایلهای مورد نیازش بفرسته اون طرف و چیزهای که نیاز داره روی سرور جدید کانفیگ بشه و هر نوع تغیری که لازم باشه اعمال بشه
User vmware
May 3rd, 2011, 10:00
نه دوست عزیز cpanel هست میخوام با تنظیماتی که روی cpanel قبلی هست منتقل کنم به vps جدید .
راهی هست که با تنظیمات cpanel منتقل کنم ؟
اصلا چطوری میشه کل یوزر های این وی پی اس رو منتقل کنم به وی پی اس دیگه در کمترین زمان؟ هر دو هم در یک سرور هستن
Warez-Host.IR
May 3rd, 2011, 10:35
با سلام
گزینه Clone بیشتر برای سرورهای مجازی ویندوز و میکروتیک کارایی داره یا لینوکس
بهتر هست برای سیستم عامل لینوکس , مخصوصاً زمانی که کنترل پنل نصب هست از این گزینه استفاده نکنید و دوباره اقدام به ساخت سرورمجازی جدید و ... کنید
موفق باشید
User vmware
May 3rd, 2011, 10:40
با سلام
گزینه Clone بیشتر برای سرورهای مجازی ویندوز و میکروتیک کارایی داره یا لینوکس
بهتر هست برای سیستم عامل لینوکس , مخصوصاً زمانی که کنترل پنل نصب هست از این گزینه استفاده نکنید و دوباره اقدام به ساخت سرورمجازی جدید و ... کنید
موفق باشید
سلام یعنی همه اون تنظیماتی که روی سی پنل انجام دادیم رو دوباره باید انجام بدیم؟ منظورن نصب فایروال و انتی ویروس و تنظیمات امنیتی ؟؟؟ راهی نداره؟
Warez-Host.IR
May 3rd, 2011, 11:25
با سلام
بله باید دوباره انجام بشه
چون خودم یک بار برای یک سرور که سیستم عامل لینوکس Centos 5.5 64bit و کنترل پنل سی پنل بود تست کردم نشد
ولی میکروتیک و ویندوز را تست کردم راحت انجام شده
بهتر هست دوباره نصب و کانفیگ را انجام بدید
موفق باشید
RezaFH
May 3rd, 2011, 12:08
کار که نشد نداره
ولی برای شما همون نصب از اول بصرفه تر خواهد بود و وقت کمتری خواهد گرفت ;)
User vmware
May 4th, 2011, 11:26
سلام رضا جان اگر روشی هست ممنون میشم بگید مشکلی نداره ممنون