ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر مناسب برای وی پی اس؟

r3z4
May 2nd, 2011, 04:15
سلام
ببخشید مجبور شدم عنوان تاپیک رو اونطوری بزارم
سوال: برای وی پی اس هایی که برا وی پی |ن استفاده میشن کدوم دیتا سنترها مناسبن؟
تو DC های امریکایی من دیدم که روی سینگل هوپ یوزر مشکل کندی دانلود داشته مثلا از 300 کیلوبایت اومده رو 100 کیلوبایت اما رو سافت لیر سرعت بهتر بوده رو FDC بهتر بوده عجیبه؟ پورت همه هم 1Gbps بوده که تست کردم تا 10 مگ داده و فقط 1 یوزر برای تست رو اکانتینگ آنلاین بوده
از کشورهای اروپایی بهتره واسه پینگ و این جور چیزا؟
مثلا از آلمان کدوم دیتا سنتر؟ از امریکا چی؟
برای بهترین کیفیت و سرعت واسه کاربرای شبکه مجازی باید چیکار کرد؟

MagicVps.Com
May 2nd, 2011, 04:25
ببخشید دوست عزیز چه ربطی به دیتا سنتر سینگل هوپ داره اگر جایی که ازش سرور گرفته بودین 50 تا ویپیاس ساخته بوده و پورت ترکونده بوده وفقط اسمش پورت بوده و ربطی نداره به اینکه مگید فقط یک یوزر انلاین بوده
اون پورت 1 گیگی فقط اسمش 1 گیگ بوده و کلا همه پورت پر شده بوده توسط ویپیاسهای دیگر

در کل بسته به تعداد ویپیاسهای که روی هر کدوم از سروهای اون دیتا سنتر ها بوده سرعت پورت هم متغیر بوده و ربطی نداره تا جای که میدونم وضعیت پورت سینگل هوپ از اون دوتا بهتر هست اگر هم بهتر نباشه حداقل کمتر از اونها هم نیست
میتونی خودت یک سرور اختصاصی بگیر و خودت ببین که واقعا سرعتش چطور هست مطمنا دیگه این حرفها را نیمزنید

r3z4
May 2nd, 2011, 04:30
میدونم که سینگل هوپ کیفیت بالایی داره سوال من چیزه دیگه ای هست
که پورت رو من مطمن هستم که 10 مگابایت میده یوزری که 300 کیلوبایت دانلود داره چرا نمیتونه بیشتر از 100 کیلوبایت بکشه؟
مثلا من روی خط 8 مگ بودم تو ISP اما از سرور 500 کیلوبایت هم نتونستم سرعت دانلود بگیرم اونم با لینک دانلود از سرورهای معتبر مثل میدیا فایر یا رپید شیر
اما روی همون خط بدون و پ ن 4 مگابایت دانلود کردم بر ثانیه خوب پورت وی پی اس من 10 مگابایت خالی داشته و میتونسته حداقل 4 مگابایت رو بهم بده
البته اینم میدونم که روی ISP های مختلف پورت لیمیت شده pp-tp یا l-2-TP

MagicVps.Com
May 2nd, 2011, 05:19
سلام
ببخشید مجبور شدم عنوان تاپیک رو اونطوری بزارم
سوال: برای وی پی اس هایی که برا وی پی |ن استفاده میشن کدوم دیتا سنترها مناسبن؟
تو DC های امریکایی من دیدم که روی سینگل هوپ یوزر مشکل کندی دانلود داشته مثلا از 300 کیلوبایت اومده رو 100 کیلوبایت اما رو سافت لیر سرعت بهتر بوده رو FDC بهتر بوده عجیبه؟ پورت همه هم 1Gbps بوده که تست کردم تا 10 مگ داده و فقط 1 یوزر برای تست رو اکانتینگ آنلاین بوده
از کشورهای اروپایی بهتره واسه پینگ و این جور چیزا؟
مثلا از آلمان کدوم دیتا سنتر؟ از امریکا چی؟
برای بهترین کیفیت و سرعت واسه کاربرای شبکه مجازی باید چیکار کرد؟

که پورت رو من مطمن هستم که 10 مگابایت میده یوزری که 300 کیلوبایت دانلود داره چرا نمیتونه بیشتر از 100 کیلوبایت بکشه؟
مثلا من روی خط 8 مگ بودم تو ISP اما از سرور 500 کیلوبایت هم نتونستم سرعت دانلود بگیرم اونم با لینک دانلود از سرورهای معتبر مثل میدیا فایر یا رپید شیر
اما روی همون خط بدون و پ ن 4 مگابایت دانلود کردم بر ثانیه خوب پورت وی پی اس من 10 مگابایت خالی داشته و میتونسته حداقل 4 مگابایت رو بهم بده

شما توی پست اول گفتید مشکل کندی سرعت داره این دیتا سنتر ولی اون دوتا اینطور ی نیستند
الان یه چیز دیگه دارید میگد

این هم یک نمونه الان از روی ویپیاس من دانلود کردم مال سینگل هوپ هم هست سرعت دانلود از مگا اپلود خودتون میتوندی ببینید که اگر سرور پورتش پر نباشه سرعت خوبی خواهید داشت
http://030.img98.net/out.php/i289105_MUP.gif

---------- Post added at 05:19 AM ---------- Previous post was at 05:13 AM ----------

این هم یک تست دیگه سرعت پورت لذت ببر حدود 65 مگ پر کرده روی VDS هستش این سرعت نه سرور اختصاصی

http://030.img98.net/out.php/i289108_MGUP3.gif

Virtual Servers From Europe & USA Data Centers

With Port : 1Gbit

فروش ویژه وی دی اس با سرعت و کیفیت 100% کلیک کنید (http://www.webhostingtalk.ir/f15/23869/)

r3z4
May 2nd, 2011, 06:37

شما با دقت خوندین که من چی میگم؟
بله من روی وی پی اسم الان 50 - 70 مگ دانلود دارم وی پی اس بسیار خوبی از یکی از بچه های فروم گرفتم

http://030.img98.net/out.php/i289141_vpst.jpg

مسله اینه که با این سرعت پورت بالا چرا وقتی به و پ ن همین سرور وصلم سرعت دانلود روی adsl معمولی من از 300 میاد رو 100- 160 - 120 ؟ و روی خطی که 4 مگ دانلود دارم 1 مگ هم نمیشه گرفت ازش؟ با اینکه تنها یوزرش هم من هستم و کل پورت واسم خالیه؟
میخوام این داستان رو کشف کنم

sales data
May 2nd, 2011, 08:32
دوست عزیز ربطی به دیتا سنتر نداره و مربوط به پورت های ورودی و خروجی میشه

irlogo
May 2nd, 2011, 10:18
شما باید بری لوس آنجلس اون موقع دانلود کنی متوجه می شی :دی