توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با آپلود دیتابیس
fazmide
April 30th, 2011, 00:50
سلام
یه مشکل اساسی برام پیش اومده ... دیتابیسی که اکسپورت کرده بودم الان که میخوام ایمپورت کنم نصف کاری قطع میشه و ارور میده :
اول ديتابيس رو drop كنيد ،بعد مجددا ايجاد و سپس ايمپورت
يا اينكه تك تك تيبل ها رو قبل از ايمپورت drop كنيد.
البته اگر در فايل اكسپورت خودتون ساختار ايجاد جدول رو داريد، در غير اينصورت تيبل ها رو بايد truncate كنيد.
sales data
April 30th, 2011, 01:01
به نظر میرسه کی دیتا بیستون مشکل داره مجداا دیتا بیس بک آپ بگیرید
موفق باشید
fazmide
April 30th, 2011, 01:16
اول ديتابيس رو drop كنيد ،بعد مجددا ايجاد و سپس ايمپورت
يا اينكه تك تك تيبل ها رو قبل از ايمپورت drop كنيد.
البته اگر در فايل اكسپورت خودتون ساختار ايجاد جدول رو داريد، در غير اينصورت تيبل ها رو بايد truncate كنيد.
دوست عزیز من زیاد متوجه نشدم . میشه منو تو یاهو Add کنین ؟ ممنون میشم : ara1_ohan@yahoo.com
fazmide
April 30th, 2011, 13:54
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه ؟
Birserver
April 30th, 2011, 14:41
با نوت پد باز کنید فایل sql رو بعد ببینید کجاش مشکل داره.
fazmide
April 30th, 2011, 14:49
با نوت پد باز کنید فایل sql رو بعد ببینید کجاش مشکل داره.
از کجا میتونم بدونم که مشکل از کجاست ؟
Birserver
April 30th, 2011, 15:45
اگه ناقص دانلود شده باشه که معلوم می شه.
شاید هم موقع بک آپ گرفتن برای چند تیبل استثنا قائل شدید و این جدول ها نیستند.
fazmide
April 30th, 2011, 16:26
اگه ناقص دانلود شده باشه که معلوم می شه.
شاید هم موقع بک آپ گرفتن برای چند تیبل استثنا قائل شدید و این جدول ها نیستند.
من به هر طریقی که شد آپلود کردم دیتابیس رو . فقط مشکلم الان اینه که اینکودینگ ها به هم ریخته .... چیکار میتونم بکنم ؟
maroofi
May 4th, 2011, 18:37
من به هر طریقی که شد آپلود کردم دیتابیس رو . فقط مشکلم الان اینه که اینکودینگ ها به هم ریخته .... چیکار میتونم بکنم ؟
متسر فاز میده گرامی!
اول از هر کاری هنگام ساخت جدول میبایست انکود اون رو تعیین میکردید بعد اپلود میکردی.
موفق باشی
fazmide
May 4th, 2011, 18:47
متسر فاز میده گرامی!
اول از هر کاری هنگام ساخت جدول میبایست انکود اون رو تعیین میکردید بعد اپلود میکردی.
موفق باشی
منظورتون رو از هنگام ساختن جدول نمی فهمم .... من ایمپورت کردم ...
maroofi
May 4th, 2011, 18:52
در phpmy admin موقع ساخت یک دیتابیس یک بانک اطلاعاتی یک DB انکود encode اون رو تعیین میکردید یک نوار لیست ابشاری هست که میتونید داخل utf8 رو انتخاب کنید. و بعدش اسم بانک رو مینوشتید و سپس اپلود .
این برای اپلود و مشکل انکود.
برای مشکلات قبلی هم باید ریپیر کنید راه دیگری من نمیدونم.
موفق باشی
fazmide
May 4th, 2011, 18:56
بجز phpmyadmin به چه روش های دیگه ای میشه دیتابیس رو ایمپورت کرد ؟
در phpmy admin موقع ساخت یک دیتابیس یک بانک اطلاعاتی یک DB انکود encode اون رو تعیین میکردید یک نوار لیست ابشاری هست که میتونید داخل utf8 رو انتخاب کنید. و بعدش اسم بانک رو مینوشتید و سپس اپلود .
این برای اپلود و مشکل انکود.
برای مشکلات قبلی هم باید ریپیر کنید راه دیگری من نمیدونم.
موفق باشی
fazmide
May 4th, 2011, 22:45
کسی نیست کمک کنه ؟
just.centos
May 5th, 2011, 01:20
سلام دوست من
اگر مدیر سرور هستید یا دسترسی به ssh دارید از دستور زیر می تونید استفاده کنید.
mysql -u databaseusername -p databasename < file.sql
fazmide
May 5th, 2011, 04:03
آخرش تونستم دیتابیس رو ایمپورت کنم . ولی بعضی جاهاش مشکل encoding دارم ... اونو چجوری میتونم OK کنم ؟
Linux
May 5th, 2011, 04:52
آخرش تونستم دیتابیس رو ایمپورت کنم . ولی بعضی جاهاش مشکل encoding دارم ... اونو چجوری میتونم OK کنم ؟
دوست خوبم قبل از اینکه دیتابیس رو رستور کنید توی PHP MYADMIN از بخش تنطیمات دیتابیس میبایست کدینگ UTF-8 Genral رو انتخاب میکردید بعد ایمپورت میکردید
fazmide
May 5th, 2011, 05:03
دوست خوبم قبل از اینکه دیتابیس رو رستور کنید توی PHP MYADMIN از بخش تنطیمات دیتابیس میبایست کدینگ UTF-8 Genral رو انتخاب میکردید بعد ایمپورت میکردید