توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش وب سایت دامنه برتر
TruthPraiser
April 29th, 2011, 18:07
ویرایش به دلیل واگذاری وب سایت
hostservice
April 29th, 2011, 20:32
با سلام
دامنه تنها را اگر واگذار میکنید قیمت اون رو بفرمایید
سپاس
TruthPraiser
April 29th, 2011, 21:53
ممنون از پیشنهادتون.
فعلا قصد واگذاری دامنه رو بصورت تنها ندارم.
TruthPraiser
May 7th, 2011, 09:57
پیشنهاد دیگه ای نبود؟
delta
May 7th, 2011, 10:28
این همه لیست و عنوان و لینک و.. نوشتید که مثلا ارزشش رو نشون بدید؟ برادر من ارزش یک سایت رو فقط سازندش میدونه و بس.. اینجا تنها کسی که بخواد چیزی بخره دامین تنهاست.گه احتمالا بیشتر از 20 تومانم کسی نمیخرتش!
TruthPraiser
May 7th, 2011, 11:13
ممنون از توضیحاتتون , بنده هیچ وقت چنین قصدی نداشتم , توضیحات یاد شده هم فقط به این منظور بود که می دونستم خیلی از مشخصات بیان شده ممکنه برای دیگر کاربرها سوال برانگیز باشه.
خوشبختانه بنده برای فروش این وب سایت هیچ نیاز مادی ندارم , درصورتی هم که وب سایت مذکور تا تاریخ یاد شده به فروش نرسه نگهداری اون هیچ مشکلی هم برای بنده به همراه نمی یاره , فقط متاسفم که با وجود همه وقت و هزینه ای که برای برپایی و اداره اون متحمل شدم بیشتر از این وقت رسیدگی بهش رو ندارم.
اگر واقعا کسی پیدا می شد که بدون هیچ نیت سوئی قصد ادامه دادن فعالیت های وب سایت رو می داشت حاضر بودم این مجموعه ای که چند سال برای معرفی کردنش هزینه کردم رو به رایگان تقدیم ایشون کنم ولی متاسفانه چنین اطمینانی به کسی ندارم , امیدوارم براتون قابل درک باشه.