ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال و یک درخواست درمورد vps

Ashkankamangar.ir
April 27th, 2011, 01:43
سلام من هاست اصلی سایتم جداست و هاست دانلودمم جداست میخوام وی پی اس بگیرم حالا بگید ویپی اس چه خوبی داره؟ مثلا الان که من از میهن وب هاست هاست اصلیمه و هاستیران هم هاست دانلودمه آیا اگه وی پی اس بگیرم بهتره؟ هم امنیت راحتی و سرعت؟ اگه میشه توضیح بدید و بازم اگه میشه سرویس وی پی اس بهم معرفی کنید

HyperServer
April 27th, 2011, 10:31
سلام من هاست اصلی سایتم جداست و هاست دانلودمم جداست میخوام وی پی اس بگیرم حالا بگید ویپی اس چه خوبی داره؟ مثلا الان که من از میهن وب هاست هاست اصلیمه و هاستیران هم هاست دانلودمه آیا اگه وی پی اس بگیرم بهتره؟ هم امنیت راحتی و سرعت؟ اگه میشه توضیح بدید و بازم اگه میشه سرویس وی پی اس بهم معرفی کنید

با سلام خدمت شما...
در مورد خرید vps باید خدمتون عرض کنیم که در حقیقت شما باید مثل یه سرور اختصاصی رفتار کنید....
درسته که با گرفتن vps از منابع بیشتری استفاده خواهید کرد...
ولی هزینه های دیگه ای هم باید پرداخت کنید...
در صورت استفاده از پنل (مثلا CPanel) باید ماهیانه یه هزینه ای رو پرداخت کنید...از پنل های رایگان هم میشه استفاده کرد...
یا در صورتی که از مدیریت سرور اطلاعاتی ندارید ...باید هزینه دیگری رو بابت این مرد پرداخت کنید (در صورتی که می خواهید از امنیت و کیفیت مناسب بر خوردار باشید)
این مواردی بود که به ذهنم رسید

با تشکر