توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند سرور از سینگل هاپ
info_dlsong
April 27th, 2011, 00:26
با سلام
دوستان به چند سرور از دیتاسنتر سینگل هاپ نیاز دارم
با خود دیتاسنتر تماس گرفتم گفتم چهار سرور با هم میخوام تخفیف بدید - جالب اینجاست سرور 393 دلاری رو 489 دلار آفر دادن :-؟
من از ایرانی جماعت خرید نمیکنم
بین نماینده های سینگل هاپ کدومش مورد تایید دوستان هست و قیمت خوبی هم ارائه میده؟
ارادتمند
iNicz.Com
April 27th, 2011, 00:28
با سلام
دوستان به چند سرور از دیتاسنتر سینگل هاپ نیاز دارم
با خود دیتاسنتر تماس گرفتم گفتم چهار سرور با هم میخوام تخفیف بدید - جالب اینجاست سرور 393 دلاری رو 489 دلار آفر دادن :-؟
من از ایرانی جماعت خرید نمیکنم
بین نماینده های سینگل هاپ کدومش مورد تایید دوستان هست و قیمت خوبی هم ارائه میده؟
ارادتمند
با این که ما یکی از نمایندگی های اصلی Singlehop هستیم . باز با میل خودتون هستش.
amirHoseein
April 27th, 2011, 00:36
اون کسی که خودتون هم می شناسید به هیج عنوان خرید نکنید ، به طرز عجیبی فقط اسم سینگل هوپ رو داره ولی مثل کلو می مونه
با جناب iNicz.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/6381/) کار نکردم ، نمی تونم نظر بدم ، ولی اون نماینده رو اصلا دنبالش نرو
iNicz.Com
April 27th, 2011, 00:38
با این حساب یک افر بهتون میگم.
DUAL Xeon E5620 Processor 2.4Ghz 12MB Cache • 16 GB of RAM • 1 TB Drive • 20 TB Bandwidth on a 100Mbps port • CentOS 5.x 64 bit • Unmanaged
first month : 275 $
monthly : 355$
29 ip 15 $
port 1 60 $
and ..
Hostpolis
April 27th, 2011, 11:03
در صورتی که صرفا بودن در سینگل هاپ اهمیت نداره و بیشتر کیفیت سرور و سرویس مهم هست ما می تونیم در دو دیتاسنتر در کانادا بهتون سرور بدیم.
اون کسی که خودتون هم می شناسید به هیج عنوان خرید نکنید ، به طرز عجیبی فقط اسم سینگل هوپ رو داره ولی مثل کلو می مونه
با جناب iNicz.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/6381/) کار نکردم ، نمی تونم نظر بدم ، ولی اون نماینده رو اصلا دنبالش نرو
درود
بنده حدود 7 ماهی هست که تعدادی سرور از Hugeserver.com دارم
خداروشکر بسیار راضی هستم
ولی متاسفانه قیمت های جدید هیوج سرور با بودجه من سازگار نیست (چون قصد دارم تعداد زیاد سرور تهیه کنم)
یکی از دوستان راهنماییم کرد , قصد دارم Reseller بگیرم از سینگل هاپ و چون تعداد زیادی سرور برای شروع میخوام فکر میکنم فرصت خوبی باشه
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
در صورتی که صرفا بودن در سینگل هاپ اهمیت نداره و بیشتر کیفیت سرور و سرویس مهم هست ما می تونیم در دو دیتاسنتر در کانادا بهتون سرور بدیم.
کانفیگ سرورها رو هم خودتون میتونید پیشنهاد بدین.
دیتاسنتر هاست پولیس - تورنتو
دیتاسنتر آی وب - شبکه اختصاصی هاست پولیس
سلام دوست من
متاسفانه به دلایل زیادی باید سینگل هاپ تهیه کنم
از اینکه وقت گذاشتید سپاسگذارم
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
با این که ما یکی از نمایندگی های اصلی Singlehop هستیم . باز با میل خودتون هستش.
هادی جان توی صلاحیت شما شکی نیست ولی من قصد ندارم از ایرانی ها خرید کنم
از وقتی که گذاشتی ممنونم
1eng.ir
April 27th, 2011, 11:30
... ولی من قصد ندارم از ایرانی ها خرید کنم ...
اگه نخوای از ایرانی ها خرید کنی باید اطلاعات حقیقی و خارجی داشته باشید.
اگه هم اطلاعات حقیقی و خارجی دارید، بهتره به جای خرید با واسطه مستقیماً خریداری کنید.
+ یه سر به wht.com هم بزن.
mohsen1
April 27th, 2011, 12:37
...
HugeServer
April 27th, 2011, 17:22
درود
بنده حدود 7 ماهی هست که تعدادی سرور از Hugeserver.com دارم
خداروشکر بسیار راضی هستم
ولی متاسفانه قیمت های جدید هیوج سرور با بودجه من سازگار نیست (چون قصد دارم تعداد زیاد سرور تهیه کنم)
یکی از دوستان راهنماییم کرد , قصد دارم Reseller بگیرم از سینگل هاپ و چون تعداد زیادی سرور برای شروع میخوام فکر میکنم فرصت خوبی باشه[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
با سلام.
ما بسیار خوشحال هستیم که در این مدت توانسته ایم باعث رضابت شما شویم.
در مورد ریسلر شدن در صورتی که توانایی ارائه مدارک شناسایی با هویت ایرانی ساکن غیر ایران را دارید
هیچ مشکلی نخواهید داشت و این مورد برای شما بسیار مفید خواهد بود.
موفق باشید.
mamali5
April 27th, 2011, 19:10
[/COLOR]
هادی جان توی صلاحیت شما شکی نیست ولی من قصد ندارم از ایرانی ها خرید کنم
از وقتی که گذاشتی ممنونم
به نظر من خرید از iNicz.Com بهتر از خرید از خارجی هاست
بازم انتخاب با خودتونه! :106: