ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست برای دور لچ میخوام.

websazha
April 26th, 2011, 12:06
سلام به همه.
یک فضا به مقدار 500gb میخوام برای لچ سرعت بالا باشه.
در صورتی که زیاد استفاده شود و cpu سرور حسابی بالا رفت شاکی نشین چون می خوام سرویس رایگان بدم پس خیلی کار میکنه.
تست 3 روزه هم باید بدید که امتحانش کنم که اون چیزی که می خوام باشه.
سالیانه پرداخت نمی کنم فقط ماهیانه و یا 2 ماهی یک بار.
تست یادتون نره حداقل 5gb فضا بدون محدودیت.
سرعت دانلود یوزر حداقل 10mb باشه بسه.پس پورت سرور 1gb باید باشه.لطفا نگید باید vps بگیرم چون خیلی گرون در میاد.

Warez-Host.IR
April 26th, 2011, 12:42
سلام به همه.
در صورتی که زیاد استفاده شود و cpu سرور حسابی بالا رفت شاکی نشین چون می خوام سرویس رایگان بدم پس خیلی کار میکنه.
سرعت دانلود یوزر حداقل 10mb باشه بسه.پس پورت سرور 1gb باید باشه.لطفا نگید باید vps بگیرم چون خیلی گرون در میاد.
با سلام
1 - 500 گیگابایت برای لچ آن هم روی سرور اصلی تمام پردازنده و پورت را میگیره و عملاً سرور اختصاصی هر سرویس دهنده ای که بخواد این کار را انجام بده به مشکل برخورد میکنه
2 - مگر میشه استفاده از منابع سرور از حد تعیین شده برای شما بیشتر شود ولی سرویس دهنده چیزی نگه ؟؟
حتی سایتهای خارجی هم بدون هیچ مشکلی سرویس را Suspend می کنند
3 - شما اعلام کردید سرعت دانلود یوزرهاتون حداقل 10 مگ باشه
یعنی شما اگر 100 تا دانلود هم زمان داشته باشید پورت یک گیگ کلاً باید مختص شما باشه
اون هم در شرایطی که 90% دیتاسنترها پورت یک گیگابیت اشتراکی میدن نه اختصاصی
شما حتی اگر سرورمجازی هم تهیه کنید باز هم به هر کاربرتون سرعت 10 مگ نمیده , چه برسه به سرور اختصاصی که سایتهای زیادی روی اون هستن و همه نیازمند همین پورت و پردازنده هستن
در انتها هم اعلام کردید که سرویس وی پی اس نیاز ندارید چون هزینه اون زیاد میشه براتون

نمی دونم اطلاع دارید یا خیر ولی سرویس هایی مانند همین لچ تنها به سرور اختصاصی نیاز دارند و استفاده آنها روی هاست اشتراکی 100% اشتباه هست و سرور مجازی هم تا حدودی درست نیست
شما اگر بخواید چنین سرویسی ارائه کنید حداقل باید ماهیانه بین 100 تا 150 هزار تومان هزینه کنید تا یک سرور اختصاصی با قیمت مناسب تهیه کنید و به کاربرانتون خدمات بدید
این هم مدنظر داشته باشید که بعد از یک ماه یا دو ماه که سرویس شما جا افتاد و استفاده کاربران بیشتر شد 100% اون سرور اختصاصی 100 هزار تومانی دیگه جوابگو کار شما نیست و باید باز هزینه بیشتر کنید

پس با این توضیحات ببینید اگر بودجه چنین کاری را دارید , به سمت اون برید وگرنه بهتر هست زیاد تلاش نکنید
چون اگر کسی هم به شما هاست برای چنین کاری تقدیم کنه بعد از یک ماه با هزارو یک دلیل به نحوی شما را قانع میکنه که دیگه نمی تونه به شما سرویس بده و باید به مکان دیگری اطلاعاتتون را منتقل کنید

اگر قصد راه اندازی دارید بهتر هست در قسمت مربوطه درخواست سرور اختصاصی نسبت به بودجه خود یا نهایتاً یک سرورمجازی خوب بدید تا همکاران بهتون آفر بدن

موفق باشید

astro.alireza
April 26th, 2011, 14:22
سلام به همه.
دوست عزیز به عنوان یک مشتری احترام مخصوص به خودتون رو دارید اما لطفا توی ادبیات صحبت کردن خودتون تجدید نظر بفرمایید.
اینجا دوستان و همکاران در خدمت شما هستند که سرویس مناسب خدمتتون ارائه کنند اما این دلیل نمی شه با لحنی که همش دستور دادن هست صحبت بکنید. تقاضا های شما می تونه در قالب یه خواهش صمیمانه مطرح بشه تا دوستان هم بتونند صمیمانه کمک بکنند.
شما با پولی که برای هر سرویسی پرداخت می کنید، اون سرویس رو می خرید اما آدم ها رو که نمی خرید! امیدوارم بهتون برنخورده باشه. فقط یه تذکر دوستانه بود!

با سلام
1 - 500 گیگابایت برای لچ آن هم روی سرور اصلی تمام پردازنده و پورت را میگیره و عملاً سرور اختصاصی هر سرویس دهنده ای که بخواد این کار را انجام بده به مشکل برخورد میکنه
2 - مگر میشه استفاده از منابع سرور از حد تعیین شده برای شما بیشتر شود ولی سرویس دهنده چیزی نگه ؟؟
یعنی شما اگر 100 تا دانلود هم زمان داشته باشید پورت یک گیگ کلاً باید مختص شما باشه
شما حتی اگر سرورمجازی هم تهیه کنید باز هم به هر کاربرتون سرعت 10 مگ نمیده , چه برسه به سرور اختصاصی که سایتهای زیادی روی اون هستن و همه نیازمند همین پورت و پردازنده هستن
در انتها هم اعلام کردید که سرویس وی پی اس نیاز ندارید چون هزینه اون زیاد میشه براتون

نمی دونم اطلاع دارید یا خیر ولی سرویس هایی مانند همین لچ تنها به سرور اختصاصی نیاز دارند و استفاده آنها روی هاست اشتراکی 100% اشتباه هست و سرور مجازی هم تا حدودی درست نیست
شما اگر بخواید چنین سرویسی ارائه کنید حداقل باید ماهیانه بین 100 تا 150 هزار تومان هزینه کنید تا یک سرور اختصاصی با قیمت مناسب تهیه کنید و به کاربرانتون خدمات بدید
این هم مدنظر داشته باشید که بعد از یک ماه یا دو ماه که سرویس شما جا افتاد و استفاده کاربران بیشتر شد 100% اون سرور اختصاصی 100 هزار تومانی دیگه جوابگو کار شما نیست و باید باز هزینه بیشتر کنید

پس با این توضیحات ببینید اگر بودجه چنین کاری را دارید , به سمت اون برید وگرنه بهتر هست زیاد تلاش نکنید
چون اگر کسی هم به شما هاست برای چنین کاری تقدیم کنه بعد از یک ماه با هزارو یک دلیل به نحوی شما را قانع میکنه که دیگه نمی تونه به شما سرویس بده و باید به مکان دیگری اطلاعاتتون را منتقل کنید

اگر قصد راه اندازی دارید بهتر هست در قسمت مربوطه درخواست سرور اختصاصی نسبت به بودجه خود یا نهایتاً یک سرورمجازی خوب بدید تا همکاران بهتون آفر بدن

موفق باشید
کاملا تایید می شه!

websazha
April 26th, 2011, 14:42
دوست عزیز به عنوان یک مشتری احترام مخصوص به خودتون رو دارید اما لطفا توی ادبیات صحبت کردن خودتون تجدید نظر بفرمایید.
اینجا دوستان و همکاران در خدمت شما هستند که سرویس مناسب خدمتتون ارائه کنند اما این دلیل نمی شه با لحنی که همش دستور دادن هست صحبت بکنید. تقاضا های شما می تونه در قالب یه خواهش صمیمانه مطرح بشه تا دوستان هم بتونند صمیمانه کمک بکنند.
شما با پولی که برای هر سرویسی پرداخت می کنید، اون سرویس رو می خرید اما آدم ها رو که نمی خرید! امیدوارم بهتون برنخورده باشه. فقط یه تذکر دوستانه بود!

کاملا تایید می شه!

من دستور یا امری نکردم فقط شرح سرویس که خواستم به صورت خلاصه گفتم و از زیاده گویی پرهیز کردم اگر جایی از لحن برای دوستان سنگین است همین جا معذرت می خواهم بی قصد هست.

---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

با سلام

موفق باشید
این سایت هایی که هاست نا محدود می دهند به کار من نمیاد؟
حداکثر کارایی این هاست های نامحدود چقدر است؟
من از این هاست های نا محدود داشتم سرعت خوب بوده اما برای دور لچ استفاده زیاد ار فضا حتما گیر میدن درسته؟
حداکثر سرویسی که میتونم تهیه کنم که کاربران خارجی از سرعت سرویس راضی باشن چدر باید باشه به نطر شما؟

astro.alireza
April 26th, 2011, 14:53
من دستور یا امری نکردم فقط شرح سرویس که خواستم به صورت خلاصه گفتم و از زیاده گویی پرهیز کردم اگر جایی از لحن برای دوستان سنگین است همین جا معذرت می خواهم بی قصد هست.

---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

من از این هاست های نا محدود داشتم سرعت خوب بوده اما برای دور لچ استفاده زیاد ار فضا حتما گیر میدن درسته؟
حداکثر سرویسی که میتونم تهیه کنم که کاربران خارجی از سرعت سرویس راضی باشن چدر باید باشه به نطر شما؟
من هم منظورم فقط شما نبود، متاسفانه خیلی ها لحن طلبکارانه دارند!

هاست نامحدود نداریم! منابع هر سروری محدود هست. اونایی هم که هاست نامحدود می دن یه ترفند تبلیغاتی هست. عموما اجازه استفاده به عنوان هاست دانلود رو از اینجور فضا ها ندارید چه برسه به رپیدلیچ
در مورد حداکثر سرویس فکر نکنم یه تک سرور واسه شما کافی باشه. شما باید از چندین سرور به صورت cloud استفاده کنید که هزینه اش بالاست

Warez-Host.IR
April 26th, 2011, 15:04
با سلام

1 - خیر متاسفانه اونها هم محدودیت دارند در استفاده از منابع اصلی سرور مثل رم و پردازنده
2 - در مورد حداکثر کارایی باید ببینید چقدر حق استفاده از منابع سرور را دارید وگرنه تنها فضای هاردیسک مهم نیست
روی یک سرور اختصاصی هر 1.5 ترابایت هارد چیزی حدود 40 - 55 هزار تومان میشه
این را گفتم که فکر نکنید مسئله فضای هاردیسک هست
3 - برنامه هایی مانند لچ و چت روم و ... که بیشتر رابطه مستقیم با پردازنده دارند کمتر رو این هاستها اجازه نصب دارن - باز هم اگر کسی اعلام کرد که چنین سرویسی میتونه روی هاست اشتراکی به شما تقدیم کنه حتماً قبلش کامل آگاه کنید فروشنده را که بعداً به دلیل فشار زیاد به سرور و ... مشکلی ایجاد نشه
4 - شما حداکثر را میخواید یا حداقل ؟؟
حداقل باید یک سرور با این مشخصات داشته باشید
Cpu = 4Core
Ram = 8 ya 12GB
HDD = 2*1.5
Port = 1GB
حداقل به یک چنین سروری نیاز دارید
اما چون تازه میخواید شروع کنید شاید یک سرورمجازی خوب و مناسب هم برای ماه اول در کنار یک کانفیگ مناسب پاسخگو باشه
این را هم باید در نظر داشته باشید که مشخصاتی که در چند خط بالاتر ذکر شده یک مشخصات حدودی هست
همکاران دیگر بهتر میتونن در ضمینه تهیه سروراختصاصی برای این کار به شما کمک کنن

موفق باشید

websazha
April 26th, 2011, 17:28
با سلام

1 - خیر متاسفانه اونها هم محدودیت دارند در استفاده از منابع اصلی سرور مثل رم و پردازنده
2 - در مورد حداکثر کارایی باید ببینید چقدر حق استفاده از منابع سرور را دارید وگرنه تنها فضای هاردیسک مهم نیست
روی یک سرور اختصاصی هر 1.5 ترابایت هارد چیزی حدود 40 - 55 هزار تومان میشه
این را گفتم که فکر نکنید مسئله فضای هاردیسک هست
3 - برنامه هایی مانند لچ و چت روم و ... که بیشتر رابطه مستقیم با پردازنده دارند کمتر رو این هاستها اجازه نصب دارن - باز هم اگر کسی اعلام کرد که چنین سرویسی میتونه روی هاست اشتراکی به شما تقدیم کنه حتماً قبلش کامل آگاه کنید فروشنده را که بعداً به دلیل فشار زیاد به سرور و ... مشکلی ایجاد نشه
4 - شما حداکثر را میخواید یا حداقل ؟؟
حداقل باید یک سرور با این مشخصات داشته باشید
Cpu = 4Core
Ram = 8 ya 12GB
HDD = 2*1.5
Port = 1GB
حداقل به یک چنین سروری نیاز دارید
اما چون تازه میخواید شروع کنید شاید یک سرورمجازی خوب و مناسب هم برای ماه اول در کنار یک کانفیگ مناسب پاسخگو باشه
این را هم باید در نظر داشته باشید که مشخصاتی که در چند خط بالاتر ذکر شده یک مشخصات حدودی هست
همکاران دیگر بهتر میتونن در ضمینه تهیه سروراختصاصی برای این کار به شما کمک کنن

موفق باشید
ممنون هستم از جواب های عالی شما.
بله من هر زمانی که ببینم یوزر ها نیاز دارن که افزایش پیدا کنه سیستم این کار رو می کنم.
منتظر هستم که کسی سرویس مناسب کارم رو پیشنهاد بده

saeidj
April 26th, 2011, 17:41
اینجور که شما فرمودید یه دیتاسنتر اختصاصی می خواید.. چقدر می خواید هزینه کنید اونوقت؟
در ضمن اینکه میگید لطفا نگید وی پی اس بگیر چون گرونه. باید بگم همینجوری مجانی مجانی نمیشه یه سایت زد و معروف شد این خیالات ور بیرون بکنید..
فقط خواستم یگم این سرویسی که شما خواستید جایی پیدا نمیشه

websazha
April 26th, 2011, 21:39
اینجور که شما فرمودید یه دیتاسنتر اختصاصی می خواید.. چقدر می خواید هزینه کنید اونوقت؟
در ضمن اینکه میگید لطفا نگید وی پی اس بگیر چون گرونه. باید بگم همینجوری مجانی مجانی نمیشه یه سایت زد و معروف شد این خیالات ور بیرون بکنید..
فقط خواستم یگم این سرویسی که شما خواستید جایی پیدا نمیشه
شما ظاهرا زیادی سخت می بینی همه چیز رو...
مگه کسی گفت سرویس مجانی می خوام!
سایت های به زبان en هستند که هاست لچ اونها 1.5T هست.نمی خوای بگی که اون 2 تادیتاسنتر داره !

دوستان اگر کسی پیشنهاد نداره تا از سرور های en تهیه کنم.

soroushhost
April 29th, 2011, 22:38
ما می تونیم بهتون همچین هاستی بدیم، ولی اگر بیش از 5% از منابع سرور (منظور فقط CPU هست، استفاده از ram توی رپیدلیچ زیاد نیست) استفاده کنید خودش automatic سرعت هاستتون رو پایین می اورد که به باقی user ها اسیب نرسه (از cloud استفاده می کنیم برای همچین کاری، فکر می کنم تنها شرکت ایرانی باشیم که این سیستم رو به صورت حرفه ای داریم!)
حدود قیمتی که می تونید ماهانه پرداخت کنید رو بگید تا offer دقیق بدم خدمتتون!

websazha
May 4th, 2011, 14:33
1tb هاست تهیه شود با پورت 1gb با تشکر از همه شما دوستان.

Warez-Host.IR
May 4th, 2011, 15:00
1tb هاست تهیه شود با پورت 1gb با تشکر از همه شما دوستان.

با سلام
اگر مقدور بود تنها سایتی که خرید کردید را نام ببرید تا دیگر دوستان هم از همونجا خرید کنند
قیمت و ... نیازی نیست

websazha
May 17th, 2011, 04:40
دوستان یه ضد حال اساسی خوردم اکانت مسدود کردن به علت استفاده بیش از حد از منابع سرور!گفته بودن که اگر سرور down نشه اشکالی نداره یعنی سرورشون با جا به جایی 30 تا فایل 4GB به این راحتی down میشه!!!
به حر حال از این سایت های حارجی هم ضربه خوردیم.نخواستیم بابا بی خیال سرویس فری.
اما یه چیز جالب که از آمار سایت لچ دستم اومد رو هم رفته میشه گفت 5 کشور بیشتر نیستن که مردمش لچ دوست دارن.
سنگال
زانبیا
عربستان
هند
قطر
نتیجه اخلاقی:نمیشه از لچ برای بدست آوردن بازدید بالا و درآمد استفاده کرد.
موفق باشید میریم روی یک ایده دیگه کار کنیم با اجازه :67:

soroushhost
May 17th, 2011, 11:14
دوست عزیز ما هنوزم حاضر هستیم سرویس ارائه بدهیم

Warez-Host.IR
May 17th, 2011, 12:55
دوستان یه ضد حال اساسی خوردم اکانت مسدود کردن به علت استفاده بیش از حد از منابع سرور!گفته بودن که اگر سرور down نشه اشکالی نداره یعنی سرورشون با جا به جایی 30 تا فایل 4GB به این راحتی down میشه!!!
به حر حال از این سایت های حارجی هم ضربه خوردیم.نخواستیم بابا بی خیال سرویس فری.
اما یه چیز جالب که از آمار سایت لچ دستم اومد رو هم رفته میشه گفت 5 کشور بیشتر نیستن که مردمش لچ دوست دارن.
سنگال
زانبیا
عربستان
هند
قطر
نتیجه اخلاقی:نمیشه از لچ برای بدست آوردن بازدید بالا و درآمد استفاده کرد.
موفق باشید میریم روی یک ایده دیگه کار کنیم با اجازه :67:
با سلام
تازه رسیدید به حرفی که مدتی قبل بهتون زدم
امیدوارم در انتخاب بعدی دقت بیشتری داشته باشید