PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کم کردن حجم هارد از سرورمجازی

Warez-Host.IR
April 26th, 2011, 10:48
باسلام خدمت دوستان
یکی از کاربران ما یک سرورمجازی با هارد 250GB دارد که اعلام کرده به این میزان فضا نیاز نداره و میخواد حجم اصلی هاردیسک سرورمجازیش را کمتر کنه و به 50 گیگ برسونه
یعنی 200 گیگ را میخواد کم کنه از سرویس اصلیش
سیستم عامل این سرور مجازی لینوکس Centos.5.5 64bit هست
و روی اون هم سی پنل نصب شده
می خواستم ببینم راهی هست که بتونیم از حجم هاریسک اصلی این سرور مجازی کم کنیم ؟؟
مجازی ساز ما Vmware Server Esxi است
اگر راهی هست که ممنون میشم راهنمایی کنید تا حجم هاردیسک این سرور مجازی را کمتر کنیم
وگرنه باید یک سرورمجازی جدید برای ایشون درست کنیم و سی پنل نصب کنیم و ....
که این کار زمان زیادی از ما میگیره
می خواستم ببینم راهی هست تنها هاردیسک این سرور را کمتر کنیم

با تشکر

Reza.exe
April 26th, 2011, 12:45
سلام
دقیقا از این روش مطمئن نیستم
وی پی اس را خاموش کنید
هارد را کم کنید
وی پی اس روشن کنید
سپس از طریق consol
kernel کامپایل کنید
سپس restart بزنید

Warez-Host.IR
April 26th, 2011, 12:49
سلام
دقیقا از این روش مطمئن نیستم
وی پی اس را خاموش کنید
هارد را کم کنید
و kernel کامپایل کنید
سپس وی پی اس روشن کنید
سلام
رضا جان اگر اطلاعات پرید چی ؟؟
می خوام یک چیزی باشه که تست شده باشه
بدونم اگر هاردیسک را از روشی کمتر کردم به اطلاعات و این 2 تا سایتی که طرف روی سرورمجازی داره آسیبی وارد نمیشه
چون اگر راهی پیدا نکنیم
باید چندین ساعت زمان بزاریم و دوباره از اول یک سرورمجازی را نصب و راه اندازی و کانفیگ کنیم

موفق باشید

Warez-Host.IR
May 1st, 2011, 11:37
با سلام
دیگر دوستان راه حلی پیدا نکردن ؟؟

موفق باشید

Pooldar
May 14th, 2011, 12:55
منم این مشکل رو دارم
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟

ehsansystem
May 14th, 2011, 22:29
shoma az hamon console ESXI kamesh kon dorost miseh manam ghablan hamino dashtam ok kardam
belaaa moshkel

Pooldar
May 14th, 2011, 22:31
من واسه ویندوز کم میکنم ولی تغییر نمیکنه
واسه لینوکس هم زیاد کردم شد ولی لینوکسش قاطی کرد

در کل با این روش نمیشه

1eng.ir
May 14th, 2011, 22:33
چقدر دقیق راهنمایی کردین بنده خدا رو !!!

تو ESXi نمیشه حجم هارد رو کم کرد!
اگه SCSI باشه هاردتون فقط میتونید حجم رو زیاد کنید، کم نمیشه کرد!

ehsansystem
May 14th, 2011, 23:41
چرا میشه
vm مورد نظر رو خاموش کنید بعد تغییرات رو اعمال کنید

Pooldar
May 14th, 2011, 23:52
چرا میشه

حاجی اون مدلی نمیشه
اگه به اون راحتی بود که نیازی به زدن پست نبود

ehsansystem
May 14th, 2011, 23:58
خیله خوب اصلا تسلیم
باشه
من دیگه هیچی نمیگم
والا
:d

1eng.ir
May 15th, 2011, 00:03
چرا میشه

:111:

رحمان بیا سرور رو بده دست استاد ببینم میتونه با خاموش کردن این کارو کنه یا نه :-b

شدنیه ولی با VMWare Converter

موفق باشی پسر ;)

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------

You can use the VMWare Converter to clone the machine, but change the size of the virtual disk in the process

Pooldar
May 15th, 2011, 00:16
من با VMware Converter v3.0.1 هم تست کردم
با اونم نمیشه:-<

MagicVps.Com
May 15th, 2011, 06:25
تاپیک که دیدیم گفتم بزار چک کنم شاید بشه

خوب الان یه تستی کردم و یک هادر 150 گیگ تبدیل کردم یه یک هادر 100 گیگ ولی چیزی که هست اینه که اون 50 گیگش حذف نخواهد شد به عنوان یک درایو باقی مونه حالا میتونی فرمتش کنی و اضافه کنی به عنوان درایو دوم میتونید هم بصورت فرمت نشده باقی بزارید ولیح جم کلی هیچ وقت کم نمیشد فقط فضای پارتیشن کم میشود

البته این تست حدود 2 ساعت زمان بردتا تمام هارد دو قسمت شود و ریکاوری شود و ساخته بشود اان که ساعت 6:15 صبح هست به اتمام رسید هارد ابتدا 150 گیگ بود که تبدیل کردم به یک 100 و یک 50 گیگ

در کل این کار ریسک زیادی داره چون مشخص نیتس که اطلاعات کجای هارد هست و ممکنه یکسری از دیتاها جای باشه که هادر قرار هست نصف بشه یا به هر ظرفیتی کم بشه
در هر صورت چون اول هارد با اون فضای اولیه ساخته شده بصورت حجم کلی باقی خواهید ماند هر کارش کنید و شما هیچ گونه کنترلی نخواهید داشت که دیتا در کدوم قسمت هست هر راحی هم باشه برای کم کردن قطعا این موردش نمیشه کاری کرد
و باید بگم یک کار بیهوده هست با ریسک 100%
دوستانی که میخواهند تست کنند از این فایل استفاده کنند اخرین نسخش هست gparted-live-0.8.0-5.iso امکانات زیادی داره برای ساختن پارتیشن با فورمتهای مختلف و ریسایز و کلا کم و زایاد کردن پارتیشن
اینهم نتیجه کار

این هم بگم که من توی ویندزو چک کردم ولی در هر صورت داخل لینوکس هم به همین صورت هست و میشه این کار کرد
البته شاید بشه بهش یه کلکی زد که بعداز اینکه به دو پارتیشن تبدیل شد پاریتشون دوم با یکسری دستورات داخل لینوکس حذفش کرد کلا که البته من با لینوکس و دستورات اشنایی چندانی ندارم اینو دوستان لینوکس باز باید بگن

ولی باز نتیجه کلی اینه که کم کردن هازد به هر دلیل موجوب از دست رفتن اطلاعات ممکنه بشه چرا که همانطور که در بالا گفتم ما هیچ گونه کنترلی ندرایم که بدانیم توی هادر دیتا در کدوم قسمت قرار گرفته

موفق باشید

1eng.ir
May 15th, 2011, 06:32
خسته نباشی مهندس :دی

با این کار، همون 1 هارد باقی خواهد موند با این تفاوت که 2 تا پارتیشن داره.
بصورت معمولی نمیشه هارد رو دو تیکه کرد ;) فقط میشه پارتیشن بندی کرد ...

MagicVps.Com
May 15th, 2011, 06:39
خسته نباشی مهندس :دی

با این کار، همون 1 هارد باقی خواهد موند با این تفاوت که 2 تا پارتیشن داره.
بصورت معمولی نمیشه هارد رو دو تیکه کرد ;) فقط میشه پارتیشن بندی کرد ...

دکتر جون من هم در بالا گفتم که حجم کلی باقی خواهند ماند
شما یه چکی کنید این چیزی که گفتم داخل لینوکس بعدش شاید بشه پارتیشن دوم حذف کرد که از این حجم اضافه کلا خلاص شد

در کل به هر روشی که انجام بشه و شدنی باشه که حجم کم کرد امکانش خیلی زیاد هست
که به دیتا اسیب برسه و یکسری از اطلاعات از بین بره در کل این یک کار بیهوده و عبس هست

پس زیاد خودتون برای این قضیه مشغول نکنید

Warez-Host.IR
May 15th, 2011, 10:54
با سلام
عملاً روی لینوکس شدنی نیست
روی ویندوز هم شما زمانی میتونید این تغییرات را اعمال کنید که درایو شما , درایو اصلی یا همون C که سیستم عامل درونش نصب هست نباشه
همچنین اگر از طریق Disk management هم اقدام کنید اطلاعات هارد دوم یا درایو دوم شما بعد از تغییرات از بین میره
بهتر هست برای لینوکس 2 ساعت زمان بزارید و از اول نصب و راه اندازی کنید

موفق باشید

diges
May 29th, 2011, 03:17
من همین مشکل دارم هارد کم نمی شه بشه یکی رو تست کردم کلا خراب شد!

MagicVps.Com
May 29th, 2011, 12:02
در کل باید بیخال یان قضیه بشید چون همانطور که توی پستهای قبلی گفتم مشخص نیست که اطلاعات کدوم قسمت هارد هست حتی بشه ظرفیت کم کرد ممکنه اطلاعات روی قسمتی باشه که قرار حذف بشه و در نتیجه به دیتا اسیب میرسه
پس بیخال کم کردن ظرفیت هارد بشید

موفق باشید

arman4343
October 16th, 2011, 22:41
شاید با دیفرگ کردن با partition majic و جدا کردن فضای اضافی بشه

ismael1370
December 24th, 2011, 20:49
از لحاظ منطقی درستش اینه که اول با نرم افزار پارتیشن بندی جحم پارتیشن رو کنم بکنید که مقادیر اضافه به صورت Unused space جدا بشه بعد تو VMware اقدام به کاهش فضای اختصاص یافته بکنین

هنوز خودم تست نکردم ... اما به احتمال زیاد عملی میشه

M.Abooali
January 29th, 2014, 05:55
این سوال مربوط به 3 سال پیش است، اما ممکن هست هنوز برخی دوستان به دنبال جواب همچین مشکلی باشند. من هم عضو جدید و باید تعداد پست ها را بالا ببرم گویا،

خوب من عادت ندارم پست بیخود بزنم گفتم چهار تا تاپیک خاک خورده و ریسلو نشده را بیارم بالا .

راه حل شماره 1 : > آماتورها

سرور جدید بزنید با هارد ظرفیت پایین و ترانسفر کنید همه چیز را آن سمت. سرور قدیم را پاک کنید. با کمترین ریسک مشکل حل خواهد شد. یک کم زمان گیر است فقط.

راه حل شماره 2: > متوسط

سرور را خاموش کنید. یک هارد جدید با ظرفیت مورد نظر برای سرور مورد نظرتان تعریف کنید.

یک دیسک بوت (سیستم عامل بدون نیاز به نصب) بزارید و سرور را روشن کنید و از روی دیسک بالا بیارید.

حالا کل محتویات هارد قدیم را به هارد جدید (ظرفیت کمتر) منتقل کنید. اصلا تفاوت نداره لینوکس / ویندوز یا ... شما فقط همه فایل ها را منتقل کنید.

سپس سرور را خاموش کرده و هارد قدیم را حذف کنید و تائید بزنید اما بعد از کار سرور را روشن نکنید.

مجدد سرور را ادیت کیند و نود هارد سرور را به 0:0 تغییر بدهید. سپس تائید و نهایتا سرور را روشن کنید.

به این ترتیب، ظرفیت هارد سرور شما به نسبت قبل کاهش یافته است و از نظر زمانی هم سریع تر از آن است که سرور جدید بزنید و انتقال بدهید.

راه حل شماره 3: > کاربلدها

شکافتن فایل دیسک سرور یا همان اصطلاحاً تبدیل کردنش. که اینجا دوستان از نشدنش حرف زده بودند، اما شدنی هست و بنده شخصا 1.5 ترابایت را به 100 مگ یا موارد دیگر را تجربه کردم. فکر کنم راه حل دوم گره گشا است و راه سوم را به این ارزانی شرح ندم بهتر باشد.

www.denaserver.com
January 29th, 2014, 18:55
این سوال مربوط به 3 سال پیش است، اما ممکن هست هنوز برخی دوستان به دنبال جواب همچین مشکلی باشند. من هم عضو جدید و باید تعداد پست ها را بالا ببرم گویا،

خوب من عادت ندارم پست بیخود بزنم گفتم چهار تا تاپیک خاک خورده و ریسلو نشده را بیارم بالا .

راه حل شماره 1 : > آماتورها

سرور جدید بزنید با هارد ظرفیت پایین و ترانسفر کنید همه چیز را آن سمت. سرور قدیم را پاک کنید. با کمترین ریسک مشکل حل خواهد شد. یک کم زمان گیر است فقط.

راه حل شماره 2: > متوسط

سرور را خاموش کنید. یک هارد جدید با ظرفیت مورد نظر برای سرور مورد نظرتان تعریف کنید.

یک دیسک بوت (سیستم عامل بدون نیاز به نصب) بزارید و سرور را روشن کنید و از روی دیسک بالا بیارید.

حالا کل محتویات هارد قدیم را به هارد جدید (ظرفیت کمتر) منتقل کنید. اصلا تفاوت نداره لینوکس / ویندوز یا ... شما فقط همه فایل ها را منتقل کنید.

سپس سرور را خاموش کرده و هارد قدیم را حذف کنید و تائید بزنید اما بعد از کار سرور را روشن نکنید.

مجدد سرور را ادیت کیند و نود هارد سرور را به 0:0 تغییر بدهید. سپس تائید و نهایتا سرور را روشن کنید.

به این ترتیب، ظرفیت هارد سرور شما به نسبت قبل کاهش یافته است و از نظر زمانی هم سریع تر از آن است که سرور جدید بزنید و انتقال بدهید.

راه حل شماره 3: > کاربلدها

شکافتن فایل دیسک سرور یا همان اصطلاحاً تبدیل کردنش. که اینجا دوستان از نشدنش حرف زده بودند، اما شدنی هست و بنده شخصا 1.5 ترابایت را به 100 مگ یا موارد دیگر را تجربه کردم. فکر کنم راه حل دوم گره گشا است و راه سوم را به این ارزانی شرح ندم بهتر باشد.

سلام
میشه در مورد راه سوم توضیح بدید ؟
سپاس

M.Abooali
January 30th, 2014, 03:15
www.denaserver.com (http://www.webhostingtalk.ir/member/47255/)

راه سوم نیازمند شرایط خاص هستش، بسته به ساختار فضای دیسک VPS و حالت Provision، ممکن شما کارتان نسبتا ساده یا بسیار دشوار باشد. از همون کانورتور هم استفاده می شود.

ذکات هم باشد، یک به پنج است و من اینجا 2 راه از 3 را که بلد بودم را شرح دادم. راه سوم هم خط دادم، اونها که علاقه مند باشند مطمئا با جستجو فرا خواهند گرفت.