PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری در مورد تنظیمات دمین

sh6560
April 25th, 2011, 20:16
سلام

دوستان بند 2 تا دمین داشتم که با آی آی اس سایت بالا اورده بود. . این دوتا دمین رو در اختیار یکی از دوستان گزاشتم که روی یک سرور جدید برای راه اندازی هاستینگ استفاده کنه. اما حالا جفتشون اصالا دیگه با سایتی که رو سرور خودم دارم و با آی آی اس راه اندازی کردم
بالا نمیاد. هیچ کدوم از دمین ها. با ست کردن دی ان اس ها هم سایت بالا نمیاد. اما با دمین دیگ ه ای که دارم این مشکل وجود ندار. دمین مورد نطر کام هستش. لطفاً راهنمایی کنید. مشکلی برای باز گرداندن پنل به حالت اولیه هست. چون من نمی دونم ایشون چکار کردن

exactserver
April 25th, 2011, 20:29
نام دامنه هاتون رو بگید تا بررسی کنم. از سایتهایی که دی ان اس یک سایت رو چک می کنند باید برای بررسی مشکل استفاده کنید.

sh6560
April 25th, 2011, 20:37
www.yarankids.com
www.hotdns.net

دوست گرامی من تمام تنظیماتی که رو دمین سوم انجام می دم و سایت بالا میاد رو این دو تا دمین انجام می دم اما باز با هیچ کدوم بالا نمیاد. تا شب قبل اینطور نبود. حتی امروز نمی شد دی ان اس رو اضافه و کم کرد که این مشکل حل شد. اگر خواستید پنل سایت رو هم در اختارتون می زارم که ببینید
با تشکر

Birserver
April 25th, 2011, 21:03
child name ها رو بررسی و پاک کنید.

exactserver
April 25th, 2011, 22:44
سلام

شما به سرور جدید منتقل شدید یا سرور رو فرمت کردید؟ من dns یکی از دامنه ها رو چک کردم مشکل dns دارید و اگر سرور رو فرمت یا عوض کردید باید فوروارد لوکاپ زون تعریف کنید که تو اینترنت دامنه هاتون نمایش داده بشن.

sh6560
April 25th, 2011, 22:52
حالا باید چکار کنم
یه راهنمایی بکنید متشکرم

exactserver
April 26th, 2011, 00:50
خوب شما باید یه فورواردر تو dns سرورتون تعریف کنید و روی ای پی های dns همچون 4.4.4.4 و 4.4.4.2 و 8.8.8.8 ست کنید. این کار باعث میشه اطلاعات دی ان اس سایتهای شما به اینترنت ارسال بشه و در تمام دی ان اس سرورها قرار بگرید.

sh6560
April 26th, 2011, 01:12
دوست عزیز سرور فرمت نشده بود الان من با این دوتا دمین نمی تونم دی ان ا س سروررم ست کنم و سایت بالا بیاد اما به دمین دیگه این کار به راحتی صورت می گیره می خواید من کنترل پنل جفتشون رو بهت بدم ببنی واقعاً مشکل کجاست