PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور میشه از هاست سیپنل خودم با idm دانلود کنم ؟؟؟

Germanizer
April 23rd, 2011, 01:34
با سلام
فایل زیپ که توی روت هاستم (سیپنل هستش) هست می خوام دانلودش بکنم وقتی از هاستم روی فایل راست کلیک می زنم و گزینه دانلودش رو می زنم این با همون برنامه دانلود خود ویندوز (پنجره کوچک) دانلود می کنه که خیلی وقت می گیره و کند میره . من می خوام از هاستم فایلهای زیپ رو با دانلود منیجر دانلود بکنم
به نظرم باید تو گزینه Add خود IDM آدرس اون فایل رو وارد کرد . اگر این طوره لطفا طریقه آدرسی که باید تو قسمت اد وارد بکنم بگید
ممنون از شما

maroofi
April 23rd, 2011, 01:38
منتقلش کن.

Mehdi92
April 23rd, 2011, 01:39
Idm با مرورگرتون اگه ست باشه رو فایل زیپت که دبل کلیک کنی اتوماتیک اجرا میشه و دانلود میکنه.

Germanizer
April 23rd, 2011, 01:58
idm با مرورگرم که فایرفاکسه ست هستش . هر لینک دانلود تو سایتهای دیگه رو می زنم خودش با idm انجام میده ولی از روی هاست با اون نمی کنه . دبل کلیک هم روی فایل مورد نظرم زدم ولی باز با خود ویندوز دانلود می کنه .
حالا بخوام مطمئن بشم ببینم idm با مرورگرم ست هست یا نه چی کار باید بکنم ؟

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------

منتقلش کن.

دوست عزیز یکم کامل تر می گفتید ! آخه من از این دو کلمه چی بفهمم

Mehdi92
April 23rd, 2011, 02:02
همین که میگین هر سایتی میین میزنین رو دانلود با IDM دانلود میشه یعنی ست هست.
اگه نشد میتونین با ftp بگیرین فکر میکنم سرعت بدک نباشه!؟ نهایتش اینه که یک دامنه که رایگانشم الان زیاد شده رو هاستتون ست کنید و مستقیما دانلود کنید :دی

maroofi
April 23rd, 2011, 02:18
اگر منظورتون اینتگریت هستش که همانند سازی فایرفاکس خوبه ولی نه برای این روش . این دوتا نرم افزار از همانند سازی پیشرفته خوبی برخوردار هستند ولی برای سی پنل توصیه نمیشه ( چون خیلی کم پیشم یاد کسی از این روش دانلود کنه. )

دانلود از سی پنل :
برو فایل زیپت رو داخل پوشه www بریز و ادرسش رو به صورت مستقیم به دانلود منیجر بده
به این شکل
فایل فشرده به نام یک رو داخل www بنداز و تموم.

برو توی دانلود منیجرIDM و گزنیه ADD رو بزن حالا ادرس فایل رو بده

www.ali.com/1.zip (http://www.ali.com/1.zip)

گفتم انتقال : منظور این هست که به جای روت داخل WWW قرارش بدی ( یک کپی پیست ساده بود )
موفق باشی