PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سی پنل با outlook مشکل داره؟

iacbook
April 22nd, 2011, 10:05
درود
دوستان آیا سی پنل با Microsoft Outlook در ویندوز7 مشکل داره؟
من روی هاست سی پنل ایمیل ساختم و خواستم روی کامپیوتری که ویندوز7 روش نصبه با outlook از ایمیل ها استفاده کنم اما نشد!
ولی با xp مشکلی نداره و انجام میشه! مشکل از کجاست؟ یعنی سرورهای لینوکسی با ویندوز7 مشکل دارن؟

البته outlook در ویندوز7 برای هاست ویندوزی مشکلی نداشت و ایمیل هایی که روی هاست ساخته میشن کار می کنند ولی برای هاست های لینوکسی با کنترل پنل سی پنل ایمیل روی Microsoft Outlook ست نمیشه هر کاری می کنم....
مشکل از چیه؟

Linux
April 22nd, 2011, 10:10
دوست عزیز هیچ مشکلی وجود نداره من از Microsoft OutLOOK 2003 و 2007و الان هم 2010 دارم استفاده میکنم و کردم هیچ مشکلی هم نداشتم چه با پورت معمولی چه با پورت امنیتی.مشکل شما کانفیگ اوت لوک شماست

iacbook
April 22nd, 2011, 10:14
دوست عزیز هیچ مشکلی وجود نداره من از Microsoft OutLOOK 2003 و 2007و الان هم 2010 دارم استفاده میکنم و کردم هیچ مشکلی هم نداشتم چه با پورت معمولی چه با پورت امنیتی.مشکل شما کانفیگ اوت لوک شماست

با ویندوز 7 یا ویندوز xp ؟
من هم با xp مشکلی ندارم ، ولی با 7 مشکل هست ...

IFACO.Net
April 22nd, 2011, 10:31
سی پنل مشکلی با ورژن های مختلف اوتلوک و ویندوز ندارد.

Arte
April 22nd, 2011, 10:43
به وسیله ی این فیلم آموزشی دوباره تنظیمات رو چک کنید .

Outlook Express (http://www.parsdata.com/tutorials/email/outlookexpress.htm)

Qomes-Host.ir
April 22nd, 2011, 10:44
با 7 دارم کار میکنم مشکلی نداره.

Linux
April 22nd, 2011, 10:45
با ویندوز 7 یا ویندوز xp ؟
من هم با xp مشکلی ندارم ، ولی با 7 مشکل هست ...

با ویندوز 7 من کار میکنم.تو یاهو بهم پیام بدید
bahal.kadeh

iacbook
April 22nd, 2011, 11:13
با ویندوز 7 من کار میکنم.تو یاهو بهم پیام بدید
bahal.kadeh

من خودم ویندوز 7 ندارم ، برای یه شرکتی سایت داریم میسازیم و قبل از اینکه سایتشون اوکی بشه اینا میخوان ایمیلهاشون رو بسازن ، قبلاً سایت دیگه ای هم داشتن و هاست ویندوزی هست و دارن از اوت لوک استفاده می کنند ، ولی این هاست رو که بهشون دادیم نتونستن ایمیل در اوت لوک بسازن... میگه هاست مشکل داره ، ولی من توی ویندوز ایکس پی دارم میسازم و مشکلی نیست ، اما هرچی تلفنی راهنمایی می کنمشون تا ایمیل رو بسازن مشکل دارن و نمیتونن ! میگه ارور میده و کانکت نمیشه :(

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

مشکل رو دوست عزیزم "Linux" حل کردند. ممنونم :53: