ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه ســـرور مجازی - پایین ترین قیمت - با آپتایم 100%

CmanDesign
April 21st, 2011, 16:36
به نام خدا

فروش ویژه سرور های مجازی آیـــــــــــــتک هاســـــــــــــت

با سلام ، مدتی پیش تاپیکی زدیم با همین عنوان که به فروش سرور های مجازی در آن پرداختیم ، با توجه به مبلغ و کیفیت ارائه شده به کاربران ، سرور های قبلی ما در عرض 3 روز به فروش رفت و به حمد الله تمامی کاربران از سرویس های ارائه شده در این 2 هفته راضی بوده اند .

هم اکنون نیز مفتخر هستیم با ارائه ی یک آفر ویژه برای کسانی که قصد راه اندازی " هاستینگ - فایل هاستینگ - سایت دانلود - و .." به جامعه مجازی این مرز و بوم خدمتی کرده باشیم .

قابل توجه است که سرور های ما بر روی دیتاسنتر هتزنر ( Hetzner ) واقع در کشور آلمان با بالاترین کیفیت و آپتایم 100% قرار دارد ..

تحویل سرویس های ذیل برای سرور های لینوکسی از 10 دقیقه تا 1 روز کاری و برای سرور های ویندوز از 30 دقیقه تا 1 روز کاری می باشد .

لازم به ذکر است که سرورها دارای اکانت تست می باشند و در صورت نیاز به کاربر متقضی ارائه میشود

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=2314&d=1303386089 (http://www.webhostingtalk.ir/private.php?do=newpm&u=6752)

CPU : Intel® CoreTM i7-920 Processor
RAM : 512 Mb
Bandwidth : 300 GB
HDD : 50 GB
IP Address : 1
Price : 15,000 Toman/Monthly

لازم به ذکر است :

» سرویس های فوق دارای کرنل و هسته ی اختصاصی می باشند

» سرور های مجازی فوق بصورت اختصاصی بود ( VDS ) و از کیفیت بسیار بالایی برخودرار هستند

» مجازی ساز مورد استفاده قوی ترین مجازی ساز دنیا VNWare ESXi می باشد

» سیستم عامل یک بار در ماه به صورت رایگان نصب میشود

» نصب و کانفیگ و آموزش راه اندازی سرور های وی‌پی‌ان بوسیله ی NttacPlus در سیستم عامل ویندوز به رایگان انجام میشود

» راه اندازی تمامی Game Server ها اعم از ( Call of Duty Series - Left 4 Dead Series - Counter Strike Series - Team Fortress Series و .. ) به رایگان انجام می شود

» نصب و کانفیگ FTP سرور پیشرفته " مخصوص سایت های دانلود " برای راه اندازی سرویس های Free و Premium به رایگان انجام می گیرد

» سیستم عامل های موجوده بر روی سرور ما Windows 2003 Server Updated 2011 - Wndows 2008 Server Updated April 2011 - CentOS 5.6 32 Bit می باشد و شما در صورت نیاز به هر نوع سیستم عامل دیگری فقط با ارائه ی ISO مربوطه میتوانید از آن سیستم عامل بر روی سرور خود بهره ببرید

» پشتیبانی سرویس ها در 7 روز هفته از طریق تلفن - اس ام اس - تیکت سنتر - و یاهو مسنجر ممکن می باشد

» در صورت خرید بیشتر از یک سرور به کاربر مورد نظر تخفیفات و امکانات بیشتر ارائه می گردد

» هزینه ی هر 100 گیگابایت هارد اضافه 5 هزارتومان می باشد

» هزینه ی هر یک ترابایت ترافیک ماهانه ( بندویت ) مبلغ 12 هزارتومان می باشد که البته در صورت وجود ترافیک خالی بر روی سرور کم بود ترافیک سرور مورد نظر به رایگان تامین میشود

برای اطلاعات بیشتر در مورد سرور فوق میتوانید با شماره ی 09132949593 تماس حاصل فرمایید .

و آفر شماره دو گروه آیتک هاست ارائه ی ریموت دسکتاپ با مبلغی بسیار ارزان است که در صورت تمایل میتوانید با شماره های بالا تماس گرفته و از کم و کیف این محصول نیز با خبر شوید .

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=2313&d=1303386086 (http://www.webhostingtalk.ir/private.php?do=newpm&u=6752)

Doracel
April 21st, 2011, 17:42
پلن ها ؟

لطفا" ای دی یاهو تون رو برام ارسال کنید .

CmanDesign
April 21st, 2011, 18:04
آی دی یاهو : itakhost_sell

boors
April 21st, 2011, 20:43
من ادرس سایتی رو پیدا نکردم؟!8-|

CmanDesign
April 21st, 2011, 21:11
میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت (http://www.itakhost.com)
داخل سایت پلان ها رو اضافه نکردیم ، چون Special Offer بود ، فقط توی بخش اخبار لینک آفر قبلیمون هست .. میتونید مشاهده کنید :)

shahmoradi
April 21st, 2011, 21:40
با سلام کنترل پنل چی دارین؟

CmanDesign
April 21st, 2011, 21:59
کنترل پنل ، DirectAdmin برای 50 روز رایگان ارائه میشه و از ماه های بعد ، ماهانه 5 هزارتومان.
سی پنل هم 15 روز رایگان و از اون به بعد ماهیانه 19 هزارتومان ..
کلاکزا ( Kloxo = LxAdmin ) هم رایگان نصب میشه برای کسانی که فایل هاستینگ ( هاست دانلود ) میخواهند :)

AriyaDownload
April 22nd, 2011, 11:19
من ازشون سرور مجازری دارم
خوبه
تایید می شه :53:
هم قیمت هاشون خوبه و هم کیفیت سرورهاشون :109:

arazit
April 22nd, 2011, 20:57
ما در آیتک همیشه سعی کرده ایم هر دو مورد ( کیفیت و قیمت ) رو باهم پیش ببریم
کیفیت رو هیچ وقت فدای سود بیشتر نمی کنیم
موفق باشید

astro.alireza
April 23rd, 2011, 18:43
من دو تا وی پی اس از ایشون گرفتم. هم کیفیتش خوبه هم پشتیبانیش

kingvds
April 24th, 2011, 18:54
در صورت اعطای نمایندگی . قیمت های همکاری خود را برای ما پ.خ کنید. ممنون

CmanDesign
April 24th, 2011, 22:31
پ.خ شد !

tmfar
April 25th, 2011, 01:50
نحوه سفارش و پشتیبانی چطوره ؟

CmanDesign
April 25th, 2011, 06:46
شما با بنده تماس میگیرین ، کم و کیف سرویس رو با هم تا میکنیم من توضیحات لازمه رو بهتون میدم . شما هزینه رو به حساب وازیز کرده و داخل سایت ثبت میکنید ، سرویستون راه اندازی میشه و میتونید از طریق تلفن ، یاهو ، اس ام اس و تیکت سنتر با ما در ارتباط باشید :)

P30Tools
April 25th, 2011, 18:01
سلام
اون پلن 8 تومانی به چه صورت هست؟

CmanDesign
April 25th, 2011, 19:18
25 گیگ فضا بهتون داده میشه و 150 گیگ بندویت ماهانه + ریموت دسکتاپ ، یه یوزر مجزا دارید که میتونید کارای دانلود و آپلود خودتون رو باهاش انجام بدید :)

بعد اینکه دوستان لطفا یه مقداری صبر کنند ، ما الان مشکل آی پی داریم و سفارش دادیم هنوز بهمون تحویل ندادند .. به محض آماده شدن آی پی ها سرور به دوستان تحویل داده خواهد شد و سپس هزینه گرفته میشود .

موفق باشید :)

mr.abbas
April 26th, 2011, 02:22
داداش من یه سرور مجازی خیلیی ارزون میخوام . کاری هم که میخوام انجام بدم باهاش اینه که فایرفکسو نصب کنم و یه اسکریپتیُ واسم هی اجرا کنه , یعنی صفحه ب پیج مورد نظرمو باز کنم و اون اسکریپت 24 ساعته اجرا بشه . حتی موقع هایی که خودم آنلاین نیستم .
همچین کاری میشه کرد با سرور مجازی ؟ اگه مثبته جواب بگو چه پلنی مناسبه این کار ؟ قیمیتش ارزون باشه .
مرسی .
:57:

arazit
April 26th, 2011, 09:28
داداش من یه سرور مجازی خیلیی ارزون میخوام . کاری هم که میخوام انجام بدم باهاش اینه که فایرفکسو نصب کنم و یه اسکریپتیُ واسم هی اجرا کنه , یعنی صفحه ب پیج مورد نظرمو باز کنم و اون اسکریپت 24 ساعته اجرا بشه . حتی موقع هایی که خودم آنلاین نیستم .
همچین کاری میشه کرد با سرور مجازی ؟ اگه مثبته جواب بگو چه پلنی مناسبه این کار ؟ قیمیتش ارزون باشه .
مرسی .
:57:
بله میشه فقط اگر مشکلی از طرف سایت مقصد نباشه
موفق باشید

mr.abbas
April 26th, 2011, 13:01
ممنون , حالا که میشه یه vps ارزون بهم معرفی کنین تا بخرم .

tmfar
April 26th, 2011, 13:07
25 گیگ فضا بهتون داده میشه و 150 گیگ بندویت ماهانه + ریموت دسکتاپ ، یه یوزر مجزا دارید که میتونید کارای دانلود و آپلود خودتون رو باهاش انجام بدید :)

بعد اینکه دوستان لطفا یه مقداری صبر کنند ، ما الان مشکل آی پی داریم و سفارش دادیم هنوز بهمون تحویل ندادند .. به محض آماده شدن آی پی ها سرور به دوستان تحویل داده خواهد شد و سپس هزینه گرفته میشود .

سیستم تیکتینگ شما کجاست ؟

msna
April 26th, 2011, 13:46
منم ازشون سرور دارم

کیفیت سرور بالاس + پشتیبانی که فوق العاده اس

CmanDesign
April 26th, 2011, 15:51
سیستم تیکتینگ داخل سایت میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت (http://www.itakhost.com) ، عضو که بشید میتونید تیکت ارسال کنید :)
با عرض پوزش ، آی پی ها امروز بهمون تحویل داده میشه و امروز تمامی سفارشات تحویل داده و سپس هزینه دریافت می شود . با تشکر :)

CmanDesign
April 28th, 2011, 14:17
خب ، با عرض پوزش فراوان .. دیگه دوستانی که دستشون تور کار هست اطلاع دارند که IP دیگه شده یه مشکل مهم برای همه .. Ripe به سختی آی پی میده . اما خب بلاخره آی پی تونستیم بگیریم و از امروز دوباره سفارش قبول میکنیم ..

Pczero
April 28th, 2011, 19:16
یک سرویس تست میدید به من؟؟
سرور کدوم دیتاشنتر قرار داره؟

Sir.DarKNesS
April 28th, 2011, 19:55
به کیفیت ایشون کاری ندارم اما هتزنر خداست من از هرکی هتزنر گرفتم راضی بودم

ایشون خوش برخورد هستند

موفق باشی :111:

CmanDesign
April 29th, 2011, 15:16
یک سرویس تست میدید به من؟؟
پ.خ شد .

سرور کدوم دیتاشنتر قرار داره؟
هتزنر آلمان

infernalarrow
May 1st, 2011, 09:02
سلام
من یه سرور برای فایل هاستینگ میخوام برای دانلود
1 گیگ رم
2 ترابایت ترافیک
200 گیگ هم فضا
مایه کاری چند حساب می کنی واسه ما که مشتری بشیم ؟
آیا هارد سرور دارای رید می باشد ؟
پنل reset و shutdown داره ؟
os reload به چه صورتی است؟ رایگان است یا هزینه دارد ؟
اگر دو تا سرور بخوام یکی با این مشخصات و یکی هم اون کانفیگ اول ارزون تر هم میدید ؟
چند روزه تحویل میدید ؟

CmanDesign
May 1st, 2011, 14:31
پلان 1 گیگ رمی نداریم ولی میتونیم x2 ارائه بدیم . یعنی 2 هسته سی پیو ، 100 گیگ هارد و 600 گیگ بندویت و 1 گیگابایت رم اختصاصی ماهانه 26 هزارتومان ، که خب هر 1 ترابایت بندویت 12 تومن ، و هر 100 گیگ هارد اضافه 5 هزارتومن بر هزینه ی ماهانه می افزایه !
و اینکه اگر لینوکس بخواهید که اولا DirectAdmin بهتون میتونیم حداقل 1 ماه رایگان بدیم ( حداکثر 2 ماه .. بستگی داره به یه سری مسائل ) و نصب و راه اندازیش هم از 10 دقیقه تجاوز نمیکنه .. ( خود OS )

سرور دوم هم که گفتید ، اگر سرور بالا رو خریداری کنید بهتون سرور رو 13 هزارتومان میدیم و اینکه سرور دارا ی پنل Reset نیست ، در صورتی که نیاز به ریست داشتید ، از طریق تیکت ، یاهو یا راحت تر از همه تلفن به بنده اعلام میکنید خیلی سریع این کار براتون انجام میشه . برای OS Reload هم یک بار رایگان و از دفعات بعد 5 هزارتومان هزینه گرفته میشه .

موفق باشید !

CmanDesign
May 2nd, 2011, 14:57
قابل توجه دوستان که 2 عدد سرور مجازی با این مشخصات به فروش میرسه ..

CPU : i7 920
RAM : 1 GB
Bandwidth : 500 GB
HDD : 50 GB
IP Address : 1
Price : 20,000 Toman/Monthly

CmanDesign
May 3rd, 2011, 23:11
در حال حاضر فقط 1 سرور 1 گیگ رم و 1 سرور 512 مگ رم باقی مونده .. دوستانی که تمایل دارند سریع تر اقدام کنند ..