PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید دامنه co. با در اختیار داشتن اکانت اصلی ؟

mbdiran
April 21st, 2011, 16:05
با سلام
من دامنه co. نیاز دارم و انتخاب کردم
شرکت یا سایتی هست که برای من تهیه کنه و اکانت اصلی dns دامنه را تحویل خودم بده؟
( ترجیحا از domain.com or godaddy.com or intl.mi.com.co )
با تشکر

domainer
April 22nd, 2011, 01:01
سلام بر شما
خب بهتر هست یک اکانت مستقیم از دایرکت.آی یا نیم بگیرید و آنجا ثبت کنید/.

HyperServer
April 22nd, 2011, 01:27
با سلام
من دامنه co. نیاز دارم و انتخاب کردم
شرکت یا سایتی هست که برای من تهیه کنه و اکانت اصلی dns دامنه را تحویل خودم بده؟
( ترجیحا از domain.com or godaddy.com or intl.mi.com.co )
با تشکر

چون نوشتید ترجیحا من پیشنهاد رو اعلام می کنم....
اگر از directi خواستید با پنل کامل در اختیارتون می زاریم
با تشکر

itjavani
April 22nd, 2011, 01:30
اگر بخواید از دایرکتی میتونم واستون ثبت کنم! و پرداخت دامنه در name.com و godaddy.com هم انجام میدیم!

s.w.a.t
April 22nd, 2011, 01:32
باسلام
چون ما فقط با Godaddy کار میکنیم و تعداد زیادی دامنه و محصولات دیگه ایی هم داریم باهاشون. اگر خواستید میتونیم ثبت نام کنیم منتقل کنم به پنل خودتون تو Godaddy اگر بخوایید؟
موفق باشید

mohsen1
April 22nd, 2011, 05:14
Godaddy و name.com با اایران مشکل دارن. مراقب باشید که بعدا به مشکل بر نخوریدو
فعلا دایرکت آی جرو معدود جاهایی هست که با ایران مشکل نداره ولی پشتیبانی جالبی نداره با این حال برای ایرانی ها بیشتر توصیه میشه.

lvlehrad
April 22nd, 2011, 06:21
Godaddy و name.com با اایران مشکل دارن. مراقب باشید که بعدا به مشکل بر نخوریدو
فعلا دایرکت آی جرو معدود جاهایی هست که با ایران مشکل نداره ولی پشتیبانی جالبی نداره با این حال برای ایرانی ها بیشتر توصیه میشه.
سلام
میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ من خیلی زیاد دیدم که همه میگن Godaddy با ایرانی ها مشکل داره ! خوب این از کجا اومده ؟ آیا کسی رو میشناسید که godaddy دامنه هاشو گرفته باشه یا مشکلی براش بوجود اورده باشه ؟
هاست دی ال تمام دامنه هارو تو godaddy ثبت میکنه چرا تاحالا مشکلی پیش نیومده ؟ اگر اکانتو به نام یکی که خارج از کشور زندگی میکنه درست کنیم در صورتی که مشکلی پیش بیاد و مدارک بدیم حل میشه ؟

M-Soltani.ir
April 22nd, 2011, 08:35
سلام
میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ من خیلی زیاد دیدم که همه میگن Godaddy با ایرانی ها مشکل داره ! خوب این از کجا اومده ؟ آیا کسی رو میشناسید که godaddy دامنه هاشو گرفته باشه یا مشکلی براش بوجود اورده باشه ؟
هاست دی ال تمام دامنه هارو تو godaddy ثبت میکنه چرا تاحالا مشکلی پیش نیومده ؟ اگر اکانتو به نام یکی که خارج از کشور زندگی میکنه درست کنیم در صورتی که مشکلی پیش بیاد و مدارک بدیم حل میشه ؟

تا دلت بخواد!
یا خارج از ایران کسی رو داشته یا اینکه ریسک کرده!
بله ، ولی اگر پنل به نام کسی باشه میتونه دومینارو صاحب شه :دی

mohsen1
April 22nd, 2011, 08:55
سلام

قبول نداری امتحان کن:101:
اصلا ببین می تونی با اسم ایران تو این سایت ثبت نام کنی یا نه!!! پس مجبوری یه کشور دیگه رو انتخاب کنی.
برای تایید پرداخت به مشکل بر می خورید و اگه کسی خارج ز ایران باشه که بتونه کارتون رو راه بندازه (هم برای پرداخت و برای تماس تلفنی جهت رفع مشکلات احتمالی) یه قدم از بقیه جلوتری.

domainer
April 22nd, 2011, 11:51
تا دلت بخواد!
یا خارج از ایران کسی رو داشته یا اینکه ریسک کرده!
بله ، ولی اگر پنل به نام کسی باشه میتونه دومینارو صاحب شه :دی

البته با مشخصات ایران که فکرش را هم نکنید به قول دوستان حتی با مشخصات و آی.پی فیک باز مشکل تائید تلفنی هست.

باز name را میشود در حال حاضر با مشخصات فیک یا حتی ایرانی در حال حاضر رجیستر کرد/.