توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بروز مشکل سرور با بانک سامان!
m_dg_farari
April 16th, 2011, 20:14
سلام
دوستان من یه مرچنت آی دی دارم از بانک سامان. روی یک اسکریپت سالم دارم باهاش کار میکنم.
الآن از صبح تا حالا ، وقتی پرداخت تو بانک سامان انجام میشه و باید بک بشه به سایت من ، به سایت بک میشه ولی یه صفحه ی سفید میاد و مشخصات پرداخت رو به کاربر نشون نمیده!
این دفعه ی اول نیست که این اتفاق افتاده! دفعه ی سوم یا چهارمه! یعنی بدون مشکل کار میکرد یه هو اینطوری شد! دفعات قبل هم اینطوری میشد و خودش خود به خود درست میشد!
دوستان کسی میدونه مشکل ممکنه از کجا باشه؟
سرور رو مانیتور کردم ، ریسورس کم نمیاره! لود سرور هم پایین هست. هیچ دستی هم به تنظیمات آپاچی و هیچ چیز دیگه نخورده!
دقیقا همین اسکریپت رو اگه همین الان روی یک سرور دیگه ببرم کار میده! اما رو این سرور مشکل داره
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه که مشکل ممکنه از کجا باشه؟
hristo
April 17th, 2011, 01:27
سلام لینک سایتت و آی پی رو بده تا چک کنم بگه از کجا هست مشکلتون...
arash2105
April 17th, 2011, 03:30
سلام
دوستان من یه مرچنت آی دی دارم از بانک سامان. روی یک اسکریپت سالم دارم باهاش کار میکنم.
الآن از صبح تا حالا ، وقتی پرداخت تو بانک سامان انجام میشه و باید بک بشه به سایت من ، به سایت بک میشه ولی یه صفحه ی سفید میاد و مشخصات پرداخت رو به کاربر نشون نمیده!
این دفعه ی اول نیست که این اتفاق افتاده! دفعه ی سوم یا چهارمه! یعنی بدون مشکل کار میکرد یه هو اینطوری شد! دفعات قبل هم اینطوری میشد و خودش خود به خود درست میشد!
دوستان کسی میدونه مشکل ممکنه از کجا باشه؟
سرور رو مانیتور کردم ، ریسورس کم نمیاره! لود سرور هم پایین هست. هیچ دستی هم به تنظیمات آپاچی و هیچ چیز دیگه نخورده!
دقیقا همین اسکریپت رو اگه همین الان روی یک سرور دیگه ببرم کار میده! اما رو این سرور مشکل داره
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه که مشکل ممکنه از کجا باشه؟
منم دقیقا همین مشکل را داشتم طی تماسی که با شرکت پرداخت الکترونیک داشتم عنوان کردند که برادران عزیز ارزشی مخابرات لطفا کردند و محدودیت هایی برای ....... ( اگر فهمیدی منظورم را ) ای پی های امریکا و چند کشور دیگر اعمال کردند که باعث شده سیستم بانک سامان با این ای پی ها مشکل داشته باشه . فقط هم بانک سامان این مشکل را دارد و از شما نیست . یا باید یک هاست بگیری که مخابرات با ای پی ان هاست و کشور مشکل نداشته باشه یا اینکه تشریف ببری از بانک دیگری خدمات بگیری
جدیدا بانک سامان زیاد مشکل داره و همینطور زیادد داون میشه . من که بیخیال شدم و درخواست سرویس بانک ملت دادم . مثل بانک سامان و پارسیان نیست که 24 بعد تراکنش انجام شده به حساب شما واریز شود و سفته یا چک یک ملیونی بدهی
tinavps
April 17th, 2011, 10:31
خب خوبه که بانک ملی این خدمات رو راحت تر میده
از فایرفاکس استفاده کن و چلاگین livehttp رو نصب کن و بعد اجرا و تبش رو اجرا کن و کنار صفحه بزار سپس کل پروسه رو یک بار اجرا کن اون آخر سر که می گی از بانک سامان به سایت تو ارسال میکنه رو ببین تو هدر لایو هدر چی برگشت داده آیا فرق کرده یا کلا نداده
راستی قراردادهای سالانه تمدید نمی خواد ؟
IranianServer
April 17th, 2011, 10:41
خیر - تا زمانی که ظرفین قرارداد رو فسخ نکنند نیاز به تمدید نیست !
د ضمن بانک ملی فعلاً فقط کارت های خودش رو قبول می کنه و واقعاً سیستم خیلی بدی داره !
arash2105
April 17th, 2011, 14:07
مثل اینکه این مشکل دوستمان که در پست اول عنوان کردند امروز برطرف شد
قرار داد هم تا هنگامی که درگاه شما درامد داشته باشد نیازی به تمدید نیست . اما اگر درامدی نداشته باشید بانک درگاه شما را غیر فعال میکند
m_dg_farari
April 17th, 2011, 23:28
سلام
بله مشکل من امروز نزدیک ظهر برطرف شد!
به دلیل مشکل فراوانی که بانک سامان برای ما ایجاد کرده داریم با بانک ملت قرارداد میبنیدم!
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه در این زمینه : http://www.webhostingtalk.ir/f148/24073/#post230857 ممنون میشم