PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی ارزون و قوی

omidrayaneh
April 16th, 2011, 17:39
سلام من یه سرور میخواستم با امکانات قوی اگه هاردش کمه مشکلی نیست حداقل 500 /ورزا باشه و قابلیت لیچ و استفاده برای فایل هاستینگ داشته باشه و برای یه سایت میکروتیک هم جواب بده لطفا افرها رو زودتر بدین((راستی قیمتش زبر 50 الی 60 باشه راستی قابل ارتقا باشه از هر لحاظ/و در وجه اول کانفیج اولیه و امنیت و آپتایم بالا

amirHoseein
April 16th, 2011, 17:44
سلام من یه سرور میخواستم با امکانات قوی اگه هاردش کمه مشکلی نیست حداقل 500 /ورزا باشه و قابلیت لیچ و استفاده برای فایل هاستینگ داشته باشه و برای یه سایت میکروتیک هم جواب بده لطفا افرها رو زودتر بدین((راستی قیمتش زبر 50 الی 60 باشه راستی قابل ارتقا باشه از هر لحاظ/و در وجه اول کانفیج اولیه و امنیت و آپتایم بالا
کانفیگ و امنیت هزینه جداگانه محسوب می شود
http://www.webhostingtalk.ir/f11/23907/#post229609

mohsen1
April 16th, 2011, 18:52

مورد دیگه ای اگه خواستید بگید تعارف نکنید ( مانیتورینگ 24 ساعته ، لایسنس رایگان سیستم عامل ، لایسنس رایگان کنترل پنل ، ساپورت 24 ساعته ، مشت و مال ، چایی ، نوشابه ، بستنی و ... ) تا یه آفر توپ با قیمت کمتر از 50 تومان واستون بزارم ! :39: