توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قیمت لایسنس ویندوز 2003 سرور
alimosavi
April 16th, 2011, 02:36
سلام
می خوام بدونم اگر بخوام روی vps هام ویندوز نصب کنم چقدر باید هزینه بدم . کسی اطلاعی داره .
یا اگر از این ویندوزهای کرکی استفاده بشه چقدر احتمال داره دیتاسنتر باهات برخورد کنه ؟ ( دیتاسنتری که خیلی گیر نباشه )
Hostpolis
April 16th, 2011, 02:52
موضوع دیتاسنتر نیست که گیر بده. ویندوز شما هر از چندگاهی با سرور مایکروسافت sync میشه حتی اگر کرک باشه.
اکثر دیتاسنترها چون تحت قرارداد spla هستند با اولین اطلاعی که از بیرون بهشون داده بشه برای نرم افزار غیر مجاز سرور رو ترمینیت میکنن. دلیلش هم سادس چون دسترسی به شما ندارند و در نتیجه خود دیتاسنتر مسوول میشه.
هزینه ویندوز بسته به نسخه ش هست. الان اگر برای مصرف شخصی میخواین باید لایسنس رو بخرید چون دیتاسنترها دیگه اجازه فروش لایسنس یا خریدش رو ندارند. SPLA به این صورت هست که همه دیتاسنترها باید ماهانه لایسنس رو اجاره کنن و اجاره بدن.
تنها نسخه قابل خریداری دیتاسنتر ادیشن هست که ۵۵ هزار دلار قیمت داره و هیچ دیتاسنتری حاضر به خریدن نرم افزاری که عمر ۵ ساله داره نمیشه.
اگر لایسنس ویندوز خاصی مد نظرتون بود خوشحال میشم بیشتر کمکتون کنم.
alimosavi
April 16th, 2011, 02:56
موضوع دیتاسنتر نیست که گیر بده. ویندوز شما هر از چندگاهی با سرور مایکروسافت sync میشه حتی اگر کرک باشه.
اکثر دیتاسنترها چون تحت قرارداد spla هستند با اولین اطلاعی که از بیرون بهشون داده بشه برای نرم افزار غیر مجاز سرور رو ترمینیت میکنن. دلیلش هم سادس چون دسترسی به شما ندارند و در نتیجه خود دیتاسنتر مسوول میشه.
هزینه ویندوز بسته به نسخه ش هست. الان اگر برای مصرف شخصی میخواین باید لایسنس رو بخرید چون دیتاسنترها دیگه اجازه فروش لایسنس یا خریدش رو ندارند. SPLA به این صورت هست که همه دیتاسنترها باید ماهانه لایسنس رو اجاره کنن و اجاره بدن.
تنها نسخه قابل خریداری دیتاسنتر ادیشن هست که ۵۵ هزار دلار قیمت داره و هیچ دیتاسنتری حاضر به خریدن نرم افزاری که عمر ۵ ساله داره نمیشه.
اگر لایسنس ویندوز خاصی مد نظرتون بود خوشحال میشم بیشتر کمکتون کنم.
تشکر از اطلاعات مفیدتون .
من فقط مسائل مربوط به Win server 2003 و 2008 رو می خوام بدونم .
سرورهای من لینوکس هستند .
حالا می خوام روی vps ها ویندوز نصب کنم اون هم فقط همین دو نوع . لایسنس ماهانه رو از کجا و با چه قیمت هایی می شه گیر آمورد ( در صورت ندادن همچین امکانی از دیتاسنتر) و اگر از لایسنس های کرک استفاده بشه برای کل سرور مشکلزا هست ؟
Hostpolis
April 16th, 2011, 03:07
تشکر از اطلاعات مفیدتون .
من فقط مسائل مربوط به win server 2003 و 2008 رو می خوام بدونم .
سرورهای من لینوکس هستند .
حالا می خوام روی vps ها ویندوز نصب کنم اون هم فقط همین دو نوع . لایسنس ماهانه رو از کجا و با چه قیمت هایی می شه گیر آمورد ( در صورت ندادن همچین امکانی از دیتاسنتر) و اگر از لایسنس های کرک استفاده بشه برای کل سرور مشکلزا هست ؟
بسته به نسخه متفاوت هست.
از اونجا که برای وب سرور هست نیازی به cal ندارید و باید بر اساس پروسسور لایسنس بگیرید.
۲ گزینه بهترین گزینه ها هستند.
یا کلا با ویندوز ۲۰۰۳ کار کنید که هر نسخش شاید با ۲۰۰ دلار تهیه بشه.
یا با هایپر وی کار کنید که باید یک سرور رو کاملا بهش اختصاص بدین ولی وی پی اس ها دیگه هزینه ندارند. ولی باید نسخه ای بگیرید که هایپر وی به عنوان قابلیتش باشه. میتونید به سایت مایکروسافت مراجعه کنید.
exactserver
April 16th, 2011, 09:54
سلام، دوست عزیز لایسنس ویندوز رو همانطور که دوستان گفتند باید ماهیانه گرفت و اون رو باید از دیتاسنتری که سرور اختصاصی رو تهیه کردید بگیرید البته لایسنس دیتاسنتر 2008 رو هم میشه ماهیانه گرفت ما الان روی سرورهای اختصاصی خودمون عرضه میکنیم. در کل این موردی هست که باید دیتاسنتر شما در اختیار شما قرار بده و شما ماهانه بهش شارژ پرداخت کنید.
alimosavi
April 16th, 2011, 09:59
سلام، دوست عزیز لایسنس ویندوز رو همانطور که دوستان گفتند باید ماهیانه گرفت و اون رو باید از دیتاسنتری که سرور اختصاصی رو تهیه کردید بگیرید البته لایسنس دیتاسنتر 2008 رو هم میشه ماهیانه گرفت ما الان روی سرورهای اختصاصی خودمون عرضه میکنیم. در کل این موردی هست که باید دیتاسنتر شما در اختیار شما قرار بده و شما ماهانه بهش شارژ پرداخت کنید.
اگر سیستم عامل سرور ویندوز باشه و با Hyper-v مجازی سازی انجام بشه نیاز به لایسنس نیست که من هیچکدوم این موارد رو ندارم . البته دیتاسنتر هم همچین موردی که برای vps ها بشه لایسنس گرفت رو پشتیبانی نمی کنه .
exactserver
April 16th, 2011, 10:12
خوب شما وقتی سرور اختصاصی تهیه می کنید باید چند نکته رو در نظر بگیرید. سیاست کاری دیتا سنتر شما چطوری هست آیا یک سرویس با منابع اختصاصی خودش میده یا سرویس با منابع اشتراکی، آیا از نظر لایسنس شما رو پشتیبانی می کنه یا خیر و آیا سبک ارائه سرور مجازی شما در پشتیبانی فنی و مالی دیتاسنتر شما قرار داره یا خیر.
شما باید دیتا سنتری رو انتخاب کنید که سبک ارائه سرور مجازی شما رو کاملا پشتیبانی کنه چه روی خرید لایسنس ها و چه بحث های فنی.
اگر کمکی از دست من بر میاد در خدمتم.
alimosavi
April 16th, 2011, 10:14
خوب شما وقتی سرور اختصاصی تهیه می کنید باید چند نکته رو در نظر بگیرید. سیاست کاری دیتا سنتر شما چطوری هست آیا یک سرویس با منابع اختصاصی خودش میده یا سرویس با منابع اشتراکی، آیا از نظر لایسنس شما رو پشتیبانی می کنه یا خیر و آیا سبک ارائه سرور مجازی شما در پشتیبانی فنی و مالی دیتاسنتر شما قرار داره یا خیر.
شما باید دیتا سنتری رو انتخاب کنید که سبک ارائه سرور مجازی شما رو کاملا پشتیبانی کنه چه روی خرید لایسنس ها و چه بحث های فنی.
اگر کمکی از دست من بر میاد در خدمتم.
خب همه چیز با هم توی یکجا نیست . ممکنه بعضی دیتاسنترها در برخی موارد ضعف داشته باشند ( اگر بشه ضعف اسمشو گذاشت )
تشکر ...
exactserver
April 16th, 2011, 10:20
نه خوب ضعف نمیشه اسمش رو گذاشت سیساست کاری هر دیتاسنتری فرق داره ولی مشتری باید اینها رو در انتخاب دیتاسنتر اتخاذ کنه که اینطوری به مشکل برخورد نکنه.
mahdit
January 27th, 2013, 23:20
من لایسنس Retail ویندوز سرور 2003 و 2008 و 2012 رو دارم و در صورتی که مایل هستید می تونم با قیمت مناسب در اختیارتون قرار بدم. از همین طریق یا ایمیل من i@mahdi.ws می تونید باهام تماس بگیرید.
reza*
January 27th, 2013, 23:47
من لایسنس Retail ویندوز سرور 2003 و 2008 و 2012 رو دارم و در صورتی که مایل هستید می تونم با قیمت مناسب در اختیارتون قرار بدم. از همین طریق یا ایمیل من i@mahdi.ws می تونید باهام تماس بگیرید.