توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قطعی روزانه سایت
ahangha88
April 15th, 2011, 21:13
سلام
چند روز هست که هر روز یک ساعت سایت بنده دان هست و دقیقا سر یک ساعت آپ میشه خطا هم این هست
Err: response timeout
به سرور گفتم اما میگن از ما نیست!! این پس از طرف کی هست که هر روز سر یک ساعت سایت دان میشه و به تازگی بعد از چند ماه این اتفاق افتاده؟ درضمن سایت وردپرس هست و تا الآن بدون مشکل کار میکرده و هیچ تغییری هم ندادم لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
kargar
April 15th, 2011, 22:05
شاید برای شما این مشکل پیش بیاد در هاست ترکر تست کنید همون موقع اگر گفتن مشکلی از طرف ما نداره لینک رو بهشون بدید
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service] (http://host-tracker.com/check_res_ajx/7040955-0/)
بیبینید این نمونه از سایت وب هاستینگ تاک مشکلی هم نداره کاملاً درست هست
maxieam
April 15th, 2011, 22:30
با کدوم دیتا سنتر کار میکنی؟
سرور داری؟ vps و یا فقط سایت دستته؟
دقیقاً سر چه ساعتی (به وقت ایران) به این مشکل بر میخوری؟
نرخ تعداد بینندهات تغییری نداشته؟
سلام
چند روز هست که هر روز یک ساعت سایت بنده دان هست و دقیقا سر یک ساعت آپ میشه خطا هم این هست
Err: response timeout
به سرور گفتم اما میگن از ما نیست!! این پس از طرف کی هست که هر روز سر یک ساعت سایت دان میشه و به تازگی بعد از چند ماه این اتفاق افتاده؟ درضمن سایت وردپرس هست و تا الآن بدون مشکل کار میکرده و هیچ تغییری هم ندادم لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
tinavps
April 15th, 2011, 22:45
ممکنه یک کران که بد تعریف شده در بازه زمانی مشخصی کار می کنه و به علت سنگینی کار سرور رو می خوابونه یا یکی از سرویس هاش دان میشه مصل دیتابیس
ping بگیر ببین تو اون موقع چی میده
هاست گرفتی یا سرور ؟ شاید سرورت رو بد تعریف کردی مثلا name server
ahangha88
April 16th, 2011, 11:27
من هاست دارم که برای وردپرس هست ماهی 14 میدم قبلا هر روز سر ساعت 5.26 بعد از ظهر دان میشد امروز سر ساعت 7.26 تا 8.26 قطع بود قطعی ها دقیقا یک ساعته هست قبلا این مشکل نبود جدیدا اینجوری شده سرور میگه مشکل از طرف ما نمیتونه باشه!!! خوب اگه از اونا نیست از طرف کیه پس؟
ahangha88
April 16th, 2011, 15:54
این خطا رو میده هم میده
Error establishing a database connection
و سایت قطع هست مشکل از سرور نیست چون تمام زیر دامنه ها کار میکنه مشکل از چیه؟
tinavps
April 16th, 2011, 15:56
تعداد کانکشن ها به دیتابیس زیاد میشه میرسه به سقفش
معمولا میشود یک کانکشن ایجاد کرد و از ان آبجکت تمام کوری ها رو اجرا کرد
میتوانی از تنظیمات whm تعداد کانکشنهای مجاز به یک اکانت رو بالاببری
ahangha88
April 16th, 2011, 18:11
آقا میگن این کار رو انجام دادیم قبلا واسه این نیست از چی میتونه باشه آخه؟
kargar
April 16th, 2011, 18:48
عجیبه همین حرفی که شما میزنی هم واسه یکی از دوست های من هم اتفاق افتاده :دی شد جهانی