PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس * تحویل 10 دقیقه ایی *

s.w.a.t
April 15th, 2011, 19:39
نام پکیج : Alma VPS - V1
رم : 256مگابایت
هارد : 10گیگ
پهنای باند : 250گیگ
تعداد آی پی : 1 عدد
قیمت : 18000تومان
سفارش : سفارش (https://secure.almahost.co.uk/cart.php?a=add&pid=78)

-----------------
نام پکیج : Alma VPS - V2
رم : 376مگابایت
هارد : 15گیگ
پهنای باند : 350گیگ
قیمت : 24000تومان
سفارش : سفارش (https://secure.almahost.co.uk/cart.php?a=add&pid=79)

-----------------
نام پکیج : Alma VPS - V3
رم : 752مگابایت
هارد : 25گیگ
پهنای باند : 450گیگ
قیمت : 28000تومان
سفارش : سفارش (https://secure.almahost.co.uk/cart.php?a=add&pid=80)

-----------------
نام پکیج : Alma VPS - V4
رم : 1128مگابایت
هارد : 45گیگ
پهنای باند : 550گیگ
قیمت : 36000تومان
سفارش : سفارش
(https://secure.almahost.co.uk/cart.php?a=add&pid=81)
-----------------
نام پکیج : Alma VPS - V5
رم : 1504مگابایت
هارد : 65گیگ
پهنای باند : 800گیگ
قیمت : 48000تومان
سفارش : سفارش (https://secure.almahost.co.uk/cart.php?a=add&pid=82)

سیستم عامل های میکروتک و ویندوز 2003 کانیفگ شده 10 دقیقه بعد از پرداخت تحویل داده خواهند شد!

توجه : چگونگی استفاده از سرویس به عهده خود کاربر میباشد. درصورتی که از ایشان شکایتی شود با کاربر خاطی برخورد خواهد شد(برای هکینگ و امثالهم).
نصب دوباره سیستم عامل فقط برای یک بار به صورت رایگان میباشد و دفعات بعد کاربر باید مبلغ موردنظر را پرداخت نمایید.

*** در صورت بازنشدن سایت از وی پی ان استفاده کنید ***

خبری خوش برای کاربرانی که از ما لایسنس سی پنل دارند : به زودی خودتان از طریق سامانه ما میتوانید آی پی لایسنس را تعویض یا لایسنس را باطل کنید

یه آفر دیگه هم برای دوستان امروز داریم!
از ساعت 12:00 ظهر به وقت GMT تا ساعت 23:59 شب به وقت GMT (تاریخ 17/04/2011)هریک از دوستان از ما سرورمجازی خرید کنند ما به ازای هر سرور مجازی میتوانیم لایسنس سی پنل را برای سرور مجازی 18500 تومان و برای سرور اختصاصی را 42000هزارتومان ارائه بدهیم. و این قیمت تا مادامی که شما از ما سرور مجازی دارید باقی خواهد ماند و درصورت کنسل یا رفتن شما قیمت به حالت معمول برخواهد گشت.
موفق باشید

parsa7
April 16th, 2011, 09:47
دوست عزیز پهنای باند سرویس هاتون خیلی خیلی کمه 1 گیگ رم فقط 500 گیگ پهنای باند؟

konkoori84
April 16th, 2011, 12:57
سلام! آی پی اضافه چقده؟
کانفیگ می تونین بکنین، یه یوزر خاص با یه آی پی وصل شه، بقیه با یه آی پی دیگه؟

s.w.a.t
April 16th, 2011, 17:13
دوست عزیز پهنای باند سرویس هاتون خیلی خیلی کمه 1 گیگ رم فقط 500 گیگ پهنای باند؟

باسلام
دوست عزیز شما درصورت نیاز میتونید در موقع سفارش پهنای باند را اضفافه کنید!!

سلام! آی پی اضافه چقده؟
کانفیگ می تونین بکنین، یه یوزر خاص با یه آی پی وصل شه، بقیه با یه آی پی دیگه؟

قیمت هر آی پی اضفاه 2500تومان میباشد
بله امکانش وجود دارد
موفق باشید

---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

دوستان لازم به ذکر میباشد که دوستانی که از ما وی پی اس لینوکس تهیه میکنند در صورت نیاز لایسنس سی پنل به با تخفیف(19000هزارتومان) ارائه داده خواهد شد
موفق باشید

konkoori84
April 16th, 2011, 19:38
سلام، لطفا یدونه از پلن اولت با 2 تا آی پی اضافه بده.
شماره کارتتو هم برام پ.خ. کن.
میکروتیک نصب کنین.

s.w.a.t
April 16th, 2011, 19:50
سلام، لطفا یدونه از پلن اولت با 2 تا آی پی اضافه بده.
شماره کارتتو هم برام پ.خ. کن.
میکروتیک نصب کنین.
باسلام
لینک سفارش در بالا موجود میباشد
پرداخت آنلاین بانک پارسیان هم موجوده
موفق باشید

konkoori84
April 16th, 2011, 21:06
سایتتون که دان هست

s.w.a.t
April 16th, 2011, 21:14
سایتتون که دان هست
با سلام
خیر دان نیست. چون اس اس ال استفاده میکنیم برای بعضی از آی اس پی ها مشکل داره
از وی پی ان استفاده کنید
بالا هم نوشتیم که

Warez-Host.IR
April 16th, 2011, 21:16
سایتتون که دان هست

به پست اول ایشون دقت کنید :

r3z4
April 17th, 2011, 10:07
یه سوال پیش اومده واسه من
راستشو بگم؟
یه پلان از انگلیس میخواستم شدیدا لازم الان
اواتار شما رو که دیدم واقعا بیخیال شدم
در شان کسی که داره سرویس میفروشه نیست واقعا کلا در تیپ کارای شرکتی یا هاستینگ نیست این حرکت ( شرکت گفتم چون دیدم شماره ثابت دادین )
این نظر من بود البه ببخشید بابت جسارت حقیر

s.w.a.t
April 17th, 2011, 15:25
یه سوال پیش اومده واسه من
راستشو بگم؟
یه پلان از انگلیس میخواستم شدیدا لازم الان
اواتار شما رو که دیدم واقعا بیخیال شدم
در شان کسی که داره سرویس میفروشه نیست واقعا کلا در تیپ کارای شرکتی یا هاستینگ نیست این حرکت ( شرکت گفتم چون دیدم شماره ثابت دادین )
این نظر من بود البه ببخشید بابت جسارت حقیر

باسلام
ممنون که نظرتون رو اعلام کردید!!
دوست عزیز میشه بفرمایید کجاش مشکل داره؟!
این آواتار بنده یک آواتار فان(Fun) میباشد که اکثر دوستان دوستان میدونند این آواتار فقط و فقط برای فان(Fun) هست. بله دوست عزیز شرکت هستیم. هم توی ایران هم توی انگلیس!(شرکت بودن هم فقط به شماره ثابت دادن و آواتار غیرمعمول نیست!!)
ممنون بابت نظرتون ولی این بیشتر شبیه یه جور تخریب میموند تا نظر! LoooL
به هرحال خواستید میتونید سفارش بدید
درپناه حق
موفق باشید

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

و این رو یادم رفت بگم خدا روشکر هم اعتبار به اندازه کافی بین دوستان حرفه ایی و دوستان دیگه داریم! که با یک آواتار مشکلی در شان و منزلت مون پیش نیاد! ;)

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

از ساعت 12:00 ظهر به وقت gmt تا ساعت 23:59 شب به وقت gmt هریک از دوستان از ما سرورمجازی خرید کنند ما به ازای هر سرور مجازی میتوانیم لایسنس سی پنل را برای سرور مجازی 18500 تومان و برای سرور اختصاصی را 42000هزارتومان ارائه بدهیم. و این قیمت تا مادامی که شما از ما سرور مجازی دارید باقی خواهد ماند و درصورت کنسل یا رفتن شما قیمت به حالت معمول برخواهد گشت.
موفق باشید

Reza.exe
April 17th, 2011, 16:41
باسلام
ممنون که نظرتون رو اعلام کردید!!
دوست عزیز میشه بفرمایید کجاش مشکل داره؟!
این آواتار بنده یک آواتار فان(Fun) میباشد که اکثر دوستان دوستان میدونند این آواتار فقط و فقط برای فان(Fun) هست. بله دوست عزیز شرکت هستیم. هم توی ایران هم توی انگلیس!(شرکت بودن هم فقط به شماره ثابت دادن و آواتار غیرمعمول نیست!!)
ممنون بابت نظرتون ولی این بیشتر شبیه یه جور تخریب میموند تا نظر! LoooL
به هرحال خواستید میتونید سفارش بدید
درپناه حق
موفق باشید

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

و این رو یادم رفت بگم خدا روشکر هم اعتبار به اندازه کافی بین دوستان حرفه ایی و دوستان دیگه داریم! که با یک آواتار مشکلی در شان و منزلت مون پیش نیاد! ;)

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

از ساعت 12:00 ظهر به وقت gmt تا ساعت 23:59 شب به وقت gmt هریک از دوستان از ما سرورمجازی خرید کنند ما به ازای هر سرور مجازی میتوانیم لایسنس سی پنل را برای سرور مجازی 18500 تومان و برای سرور اختصاصی را 42000هزارتومان ارائه بدهیم. و این قیمت تا مادامی که شما از ما سرور مجازی دارید باقی خواهد ماند و درصورت کنسل یا رفتن شما قیمت به حالت معمول برخواهد گشت.
موفق باشید
ببخشید مگه خط ثابت را اقا رحمان براتون اکی نکرده بود؟
می شه شماره ثبت شرکت را بدید در ایران
+ این که آیا در این دفتر دارید و به صورت حصوری سرویس تحویل می دید ؟

s.w.a.t
April 17th, 2011, 16:54
ببخشید مگه خط ثابت را اقا رحمان براتون اکی نکرده بود؟
می شه شماره ثبت شرکت را بدید در ایران
+ این که آیا در این دفتر دارید و به صورت حصوری سرویس تحویل می دید ؟
کجا همچین حرفی زدن که برای ما شماره ایران گرفته باشن؟
اینم برای شما و بقیه دوستان! پایگاه اطلاع رسانی شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور (http://www.lpnc.gov.ir/info.php?id=1077439)
بله به صورت حضوری هم سرویس تحویل میدیم!
موفق باشید!

jfactor
April 17th, 2011, 19:28
اتفاقی که بین من و آقا مصطفی افتاد و هیچ وقت فراموش نمیکنم. فقط همینقدر باید بگم که سر یک اشتباهی مبلغ زیادی پول از حساب من به حساب ایشون واریز شد و ایشون به ثانیه نکشید که پولو برگشت دادن.!!!! . اینو هم بگم منم زمانی که این آواتار رو دیدم یکم شکه شدم ولی تفاوت من اینه که میدونم پشت یوزر s.w.a.t (http://www.webhostingtalk.ir/member/13018/) چه آدم بزرگیه.

Warez-Host.IR
April 17th, 2011, 19:52
اتفاقی که بین من و آقا مصطفی افتاد و هیچ وقت فراموش نمیکنم. فقط همینقدر باید بگم که سر یک اشتباهی مبلغ زیادی پول از حساب من به حساب ایشون واریز شد و ایشون به ثانیه نکشید که پولو برگشت دادن.!!!! . اینو هم بگم منم زمانی که این آواتار رو دیدم یکم شکه شدم ولی تفاوت من اینه که میدونم پشت یوزر s.w.a.t چه آدم بزرگیه. با سلام

در مورد آواتار من هم از مصطفی چند روز پیش انتقاد کردم ولی توضیح داد که یک تصویر fun هست

و اینکه مصطفی عزیز در این چندسالی که ما هم را میشناسیم هیچ مشکلی نداشته و همکاری زیادی داشتیم و کاملاً تایید شده است از نظر من
این را هم باید در نظر بگیرید که تصویر آواتار کاربران هیچ ربطی به شخصیت فرد و نوع سرویس دهی آنها ندارد
بهتر هست به جای حاشیه و اسپم درون تاپیک دیگران نقاط مثبت افراد و شرکت ها را ببینیم

موفق باشید

s.w.a.t
April 18th, 2011, 17:41
دوستان ممنون بابت نظراتتون.
بازم یه آفر دیگه! کسانی که تا ساعت 18:00 به وقت gmt سفارش بدن یک هفته برای ماه اول به تاریخ صورت حسابشان افزوده خواهد شد! یعنی یک هفته رایگان
از الان هم یعنی 4:30 دقیقه زمان دارید!
موفق باشید

---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------

راستی یادم رفت بگم تحویل هم همان 10 دقیقه بعد از پرداخت شما میباشد مگر اینکه برای سفارش خود مثلا پارتیشن بندی مد نظرتون رو بخوایید یا کانیفگهای دیگه
موفق باشید

saber69
April 23rd, 2011, 13:59
s.w.a.t تایید میشن من از ایشون سرویس گرفتم و واقعا راضی هستم

s.w.a.t
April 23rd, 2011, 14:39
باتشکر از اظهار لطفتون
دوستان نسخه جدید سایت داره آماده میشه که درونش یک صفحه به عنوان آفر ویژه وجود دارد. آفرهایی در صحفه قرار خواهد گرفت که هیچ کدام از سرویس دهندگان ایرانی ما جایی ندیدم...!
تا هفته آینده رونمایی میشه
موفق باشید