ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه لاگ ها رو در پلسک و ویندوز سرور 2003 غیر فعال کنم

Mehrdad201
April 15th, 2011, 14:07
با سلام خدمت دوستان

حقیقتش من یک دوستی دارم در امریکا که یک سرور داره. چون خودش وارد نیست به من گفت که من براش کانفیگ ها رو انجام بدم

از طرفی دوستم این نگرانی رو داره که فرضا اگه من از ایران وارد سرورش بشم و یه موقع ادمینش بره لاگ های سرور رو ببینه و ببینه ای پی ای از ایران هست اذیتش کنه

میخواستم ببینم ایا ای پی یوزرهایی که به ریموت سرور وی پی اس لاگین میشن و همچنین ای پی یوزرهایی که به پنل پلسک لاگین میشن در جایی ثبت میشه ؟

راهی هست که جلوی این فرایند رو بگیریم و اجازه ندیم تا لاگ صورت بگیره ؟
که فرضا اگه صاحب سروره اومد لاگ ها رو بخونه چیزی نداشته باشه

ممنون میشم راهنماییم کنید

amirHoseein
April 15th, 2011, 14:17
با سلام خدمت دوستان

حقیقتش من یک دوستی دارم در امریکا که یک سرور داره. چون خودش وارد نیست به من گفت که من براش کانفیگ ها رو انجام بدم

از طرفی دوستم این نگرانی رو داره که فرضا اگه من از ایران وارد سرورش بشم و یه موقع ادمینش بره لاگ های سرور رو ببینه و ببینه ای پی ای از ایران هست اذیتش کنه

میخواستم ببینم ایا ای پی یوزرهایی که به ریموت سرور وی پی اس لاگین میشن و همچنین ای پی یوزرهایی که به پنل پلسک لاگین میشن در جایی ثبت میشه ؟

راهی هست که جلوی این فرایند رو بگیریم و اجازه ندیم تا لاگ صورت بگیره ؟
که فرضا اگه صاحب سروره اومد لاگ ها رو بخونه چیزی نداشته باشه

ممنون میشم راهنماییم کنید
توی event viewer ثبت می شه ، ولی ادمین بیکار نیست بشینه لاگ ها رو بخونه ، تنها وقتی اتفاقی برای سرور می افته لاگ ها رو چک کنه اون هم نه این لاگ رو

Mehrdad201
April 16th, 2011, 19:00
ممنون امیر حسین عزیز

میشه بگید ادمین ها چه لاگهایی رو دارن ؟

amirHoseein
April 16th, 2011, 21:49
ممنون امیر حسین عزیز

میشه بگید ادمین ها چه لاگهایی رو دارن ؟
غیر فعال کردن لاگ ها ، خودش یه کار فوق العاده غیر حرفه ایی هست
ادمین سرور وقتی احساس مشکل پیدا کنه لاگ ها رو برسی می کنه، لاگ های ورودی کاربران رو هم وقتی سرور هک بشه برسی می کنه