ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب دایرکت ادمین نال شده کرک شده برروی سرور ایران!!!

kingserver
April 14th, 2011, 14:46
با سلام خدمتت عزیزان حالتون چطوره خوب هستین؟یکی از همکارن من سرور ایران دارن و در ای اس پی شون گزاشتن و من میخوام دایرکت ادمین رو برام رو سرور مجازی نصب کنند میخوام ببینم دایرکت ادمین رو سرور مجازی لیسانس دارش چقدر میشه هزینش؟ایا دایرکت ادمین مثل سی پنل نمیدونم یک ماه رایگان نداره یا نمیش نسخه کرک شده یا نال شده رو نصب کرد؟به نظر شما چه پنلی نصب کنیم؟لطفن راهنمایی کنید خیلی ممنون

ppro
April 14th, 2011, 15:21
در گوشی : این جا صحبت نال و کرک و این جور جنس ها ممنوعه آروم صحبت کنید کسی صداتون رو نشونه ... که تاپیک بسته میشه و اخطار ...

شیییی!:-s

secure_host
April 17th, 2011, 09:47
ای بابا!!
مگه چقدر هزینه داره که می خواهید کرک استفاده کنید /؟
یک کاری نکنید این کنترل پنل هم به سرنوشت CPanel دچار بشه و تحریم بشیم.

IranianServer
April 17th, 2011, 10:45
با سلام خدمتت عزیزان حالتون چطوره خوب هستین؟یکی از همکارن من سرور ایران دارن و در ای اس پی شون گزاشتن و من میخوام دایرکت ادمین رو برام رو سرور مجازی نصب کنند میخوام ببینم دایرکت ادمین رو سرور مجازی لیسانس دارش چقدر میشه هزینش؟ایا دایرکت ادمین مثل سی پنل نمیدونم یک ماه رایگان نداره یا نمیش نسخه کرک شده یا نال شده رو نصب کرد؟به نظر شما چه پنلی نصب کنیم؟لطفن راهنمایی کنید خیلی ممنون

آقا مهدی خوش اومدی به انجمن.
هزینش زیاد نیست که بهتره لایسنس بگیری ، اما میشه کرک شدش هم نصب کنی !

tinavps
April 17th, 2011, 11:33
به گرد پای whm/cpanel نمیرسه
ضمنا شاید شما نال شده رو الان مصرف کردی ولی آپگرید چی نمی خوای سال های بعد آپگریدش کنی؟ آیا می دونی سرورهای ایرانی پهنای باند کمتری میدن نصبت به اروپا و غیره ؟
نال نشده مشکل دارن نال شده فکر کنم 6 و 2 بزنه