PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال کردن نمایش خطاها در سی پنل

raspinah
April 13th, 2011, 19:26
سلام به همه دوستان
مثل اینکه تو سرور من نمایش خطاها فعال نیست ، و الان تو یکی از سایت ها نمیتونه تصاویر امنیتی را نشان بده ، شدیدا به این نمایش خطا ها نیاز دارم تا بفهمم مشکلش کجاست ، کنترل پنل ، سی پنل هست
لطفا دوستان راهنمایی کنن که جچوری میتونم فعالش کنم

amirizadi
April 13th, 2011, 21:48
اگر اشتباه نکنم داخل php & apache configuration باید پیداش کنید و تیکش را بزنید فعال بشه

Rezash
April 13th, 2011, 21:54
ميتونيد php.ini رو ويرايش كنيد و مقدار error_reporting رو به طور دلخواه تنظيم كنيد.
معمولا خطاها به صورت پيش فرض در فايل error_log هم ذخيره ميشند و ميتونيد چك كنيد .

alfagig
April 13th, 2011, 23:51
سلام
دوست عزیز اگر میخواید نمایش خطا رو فعال یا غیر فعال کنید
ای مسیر رو طی کنید :
PHP Configuration Editor
سپس بر روی Switch to Advanced Mode کلیک کرده
در صفحه جدید display_errors رو پیدا کنید Off & On کنید

----------------
اما اگر تصویر امنیتی نماش داده نمیشه مشکل از Display Error نیست
GD رو سرور شما فعال نیس
لازم نیست GD رو دانلود کنید وقتی Cpanel رو نصب میکنید GD با اون نصب میشه برای فعال کردنش این مراحل رو طی کنید
1 - در cpanel وارد EasyApache (Apache Update) بشید
2- بر روی Start customizing based on profile کلیک کنید
3- در این قسمت Apache Version انتخواب میکنی بعد بر روی Next Step کلیک میکنید
4- در این قسمت PHP Major Version انتخواب میکنی PHP 5 تیک اون رو میزنید Next Step کلیک میکنید
5- در این قسمت PHP Minor version آخرین ورژن موجود رو انتخواب کنید بر روی Next Step کلیک میکنید
6- در این صفحه که عنوان آن Short Options List است بر روی دکمه Exhaustive Options List در انتهای صفحه کلیک کنید
7- لیست جدیدی باز میشود وعنوان Exhaustive Options List
-- حالا GD رو جستجو کنید و تیک اون رو بزنید
در پایین صفحه بر روی Save and build کلیک کنید و کمی صبر کنید معمولا کامپایل دوباره حدود 10 دقیقه تا 30 دقیقه بسته به قدرت سرور شما طول میکشه

چک کنید سایتتون رو احتمالا درست شده اگر جواب نگرفتید یه ریست بدید سرور رو

raspinah
April 14th, 2011, 14:38
آلفا گیگ ، ممنون ، نمایش ارور فعاله ، gd هم الان 2 ساله رو سرور نصب هست و از همون اولgd یکی از مهمترین کلاس ها بوده برای سایت هام
با این حال ، دوباره کارهایی که شما گفتید را انجام دادم و ریست هم شد ، ولی بازهم تصاویر امنیتی را نشون نمیده ، من مونده چه دردشه !!!!!
چرا ؟

Rezash
April 14th, 2011, 14:54
free type رو هم فعال كرديد ؟

alfagig
April 14th, 2011, 14:59
یک نمونه از سایت هاتون رو که این مشکل رو دارن معرفی کنید

raspinah
April 14th, 2011, 16:07
free type رو هم فعال كرديد ؟

نمیدونم ؛ این فری تایپ کجا بوده ؟ من ندیدم ؟!!!!!!!!

یک نمونه از سایت هاتون رو که این مشکل رو دارن معرفی کنید

پ.خ میشه

DeltaGostar
April 14th, 2011, 16:17
سیسنم مدیریت محتوای که به مشکل خورده چیست ؟

سرورتون و temp پر نشده است ؟ GD پاک کنید و دوباره نصب کنید روی سرور . یا yum update کنید یه ریست آپاچی بزنید . نمونه سایت اینجا بزارید تا بیشتر دوستان روش کار کنن

raspinah
April 14th, 2011, 20:29
Gd را حذف کردم و دوباره نصب کردم ، درست شد .

yasser360
January 18th, 2015, 16:32
سلام
دوست عزیز اگر میخواید نمایش خطا رو فعال یا غیر فعال کنید
ای مسیر رو طی کنید :
PHP Configuration Editor
سپس بر روی Switch to Advanced Mode کلیک کرده
در صفحه جدید display_errors رو پیدا کنید Off & On کنید

----------------
اما اگر تصویر امنیتی نماش داده نمیشه مشکل از Display Error نیست
GD رو سرور شما فعال نیس
لازم نیست GD رو دانلود کنید وقتی Cpanel رو نصب میکنید GD با اون نصب میشه برای فعال کردنش این مراحل رو طی کنید
1 - در cpanel وارد EasyApache (Apache Update) بشید
2- بر روی Start customizing based on profile کلیک کنید
3- در این قسمت Apache Version انتخواب میکنی بعد بر روی Next Step کلیک میکنید
4- در این قسمت PHP Major Version انتخواب میکنی PHP 5 تیک اون رو میزنید Next Step کلیک میکنید
5- در این قسمت PHP Minor version آخرین ورژن موجود رو انتخواب کنید بر روی Next Step کلیک میکنید
6- در این صفحه که عنوان آن Short Options List است بر روی دکمه Exhaustive Options List در انتهای صفحه کلیک کنید
7- لیست جدیدی باز میشود وعنوان Exhaustive Options List
-- حالا GD رو جستجو کنید و تیک اون رو بزنید
در پایین صفحه بر روی Save and build کلیک کنید و کمی صبر کنید معمولا کامپایل دوباره حدود 10 دقیقه تا 30 دقیقه بسته به قدرت سرور شما طول میکشه

چک کنید سایتتون رو احتمالا درست شده اگر جواب نگرفتید یه ریست بدید سرور رو

ببخشید من برای خاموش کردن
display_errors تو سی پنل PHP Configuration Editor رو پیدا نمیکنم.فقط PHP Configuration داره که اونم وقتی داخلش میشم چیزی برای تغییر توش وجود نداره.امکانش هست توضیح بیشتری بدید؟ممنون

modiranhosting
January 19th, 2015, 14:03
انجام شد.

موفق باشید