ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشتراکی یا اختصاصی یا هر دو

alimosavi
April 13th, 2011, 03:00
سلام
تازه می خوام برم تو نخ vm
ولی آخر نفهمیدیم این کاملا اختصاصی ارائه می ده یا می شه بعضی چیزها رو اشتراکی کرد .

1eng.ir
April 13th, 2011, 03:12
Ram بستگی به خودتون داره که اورسل کنید یا نه
CPU اشتراکی (میشه محدود کرد!)
Port اشتراکی (میشه محدود کرد!)

---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:12 AM ----------

Ram بستگی به خودتون داره که اورسل کنید یا نه
CPU اشتراکی (میشه محدود کرد!)
Port اشتراکی (میشه محدود کرد!)

Hostpolis
April 13th, 2011, 04:37
میشه گفت کاملا بستگی به تکنولوژی مجازی ساز داره.

بعضی مجازی ساز ها صرفا Container Based هستند مثل Vmware و شما میتونید از منابع اشتراکی استفاده کنید.
ولی بعضی دیگه مثل Citrix Xen این حالت رو ندارند و VM Based هستند و شما محدود تر هستید.

هر کدوم از این راه حل ها در جای خودش کاربرد داره. باید نوع مصرفتون رو اول مشخص و بعدا Benchmark کنید ببینید با مصرف مشابه شما بقیه به چه نتایجی رسیدند.

alimosavi
April 13th, 2011, 13:19
خب جا من بودید روی این پلت فرم : Intel Core i7-2600 - 8GRAM چی استفاده می کردید .
VMware یا Xen

it-net
April 13th, 2011, 13:56
به نظر من VMware بهتره چون می تونید سرور مجازی بیشتر نیز ارائه بدین.

itjavani
April 13th, 2011, 14:24
از نظر من Vmware Esxi بگیری بهتره!

Hostpolis
April 13th, 2011, 16:50
شخصا از Xen من استفاده می کنم. تنظیمات سخت تری داره ولی User Isolation فعلا از همه مجازی سازها قوی تره.

alimosavi
April 13th, 2011, 17:00
شخصا از Xen من استفاده می کنم. تنظیمات سخت تری داره ولی User Isolation فعلا از همه مجازی سازها قوی تره.

تا حدی به مزایا و معایب هر کدوم آشنا هستم ولی خب همیشه کیفیت صرف مطرح نیست !

Hostpolis
April 13th, 2011, 17:06
تا حدی به مزایا و معایب هر کدوم آشنا هستم ولی خب همیشه کیفیت صرف مطرح نیست !

حقیقتا بحث من صرفا کیفیت نیست. موضوع بیشتر سمت هزینه میره. ما از سیستمی استفاده میکنیم که کمترین هزینه نگهداری رو داشته باشه ولی روی سخت افزار بیشتر اول کار هزینه می کنیم. کیفیت می تونم بگم در ادامه اون حاصل میشه. در حقیقت ما هم از هزینه جاری کارمون کم میکنیم هم به کیفیت اضافه میکنیم.