PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : windows 2003 بهتر است یا linux?? (سرور مجازی)

webmm
April 10th, 2011, 19:58
سلام دوستان

من یه سایت بازی دارم(دانلود بازی و...) و میخوام یک سرور مجازی میگیرم،میخوام بدونم که سیستم عامل سرور،برای من windows 2003 بهتر هست یا linux ؟؟؟
کدم امنیتی بیشتری داره؟؟؟؟؟

Warez-Host.IR
April 10th, 2011, 20:23
سلام دوستان

من یه سایت بازی دارم(دانلود بازی و...) و میخوام یک سرور مجازی میگیرم،میخوام بدونم که سیستم عامل سرور،برای من windows 2003 بهتر هست یا linux ؟؟؟
کدم امنیتی بیشتری داره؟؟؟؟؟
امنیت سرور به شما و کانفیگ و رعایت اصول اون بستگی داره
شما ببینید از چه سیستم با چه زبان برنامه نویسی میخواید استفاده کنید بعد سیستم عامل و کنترل پنل را انتخاب کنید

موفق باشید

special
April 10th, 2011, 20:26
حرف دوستمان را کاملتر میکنم، اینکه شما به کدامشان تخصص و یا آشنایی دارید؟!

m3hdi
April 10th, 2011, 20:26
شما ابتدا مشخص کن برای چه کاری نیاز داری ..
اگه برای میزبانی فایل می خواید لینوکس توصیه میشه ..

webmm
April 10th, 2011, 21:24
برای میزبانی فایل نمیخوام

m3hdi
April 10th, 2011, 21:29
خوب بفرمایید برای چه کاری نیاز دارید

webmm
April 10th, 2011, 21:47
میخوام فقط سایت و فروشگاهم رو توش نصب کنم

m3hdi
April 10th, 2011, 22:12
بهتون لینوکس رو توصیه میکنم
با کنترل پنل cPanel یا Directadmin

Aria
April 10th, 2011, 22:26
سلام.

تفاوت سرور ویندوز و سرور لینوکس مثل تفاوت سیب و پرتقال هست، چیزی به نام بهتر یا بدتر بودن در مقایسیه این دو وجود نداره.

اگر سیستم سایت و فروشگاه شما به زبان های native ویندوز هست (ASP - ASP.NET)، تنها راه شما استفاده از ویندوز هست و اگر به زبان های native لینوکس هست (PHP - JSP) شما میتونید از سرور ویندوز استفاده کنید ولی مثل این هست که برید و یک خودرو بنز با بهترین امکانات خریداری کنید و باهاش مسافر کشی کنید، پس بهتر هست از لینوکس استفاده کنید.

با تشکر.

IFACO.Net
April 10th, 2011, 23:33
معمولا اکثر فروشگاه سازها و سایت سازها از php و مای اسکوئل استفاده می کنند که توابع گسترده اینها بیشتر در لینوکس ساپورت میشوند و بهتر است از لینوکس استفاده کنید مگر اینکه زبان برنامه نویسی سایتهای تان asp.net باشند که در اینصورت باید ویندوز استفاده کنید

Vahid
April 11th, 2011, 02:57
لینوکس استفاده کنید + Kloxo :)

special
April 11th, 2011, 10:28
سلام.

تفاوت سرور ویندوز و سرور لینوکس مثل تفاوت سیب و پرتقال هست، چیزی به نام بهتر یا بدتر بودن در مقایسیه این دو وجود نداره.

اگر سیستم سایت و فروشگاه شما به زبان های native ویندوز هست (ASP - ASP.NET)، تنها راه شما استفاده از ویندوز هست و اگر به زبان های native لینوکس هست (PHP - JSP) شما میتونید از سرور ویندوز استفاده کنید ولی مثل این هست که برید و یک خودرو بنز با بهترین امکانات خریداری کنید و باهاش مسافر کشی کنید، پس بهتر هست از لینوکس استفاده کنید.

با تشکر.
شما سیستم عامل ویندوز را بنز میدانید؟

tinavps
April 12th, 2011, 10:52
به قول دوستان سورس سایت با چی هست ولی لینوکس برات ارزون تر درمیاد هرچند رو ویندوز هم php اجرا میشود. نمیشه مققایسه کرد باید ببینیم پیکار می خواهیم بکنیم آدرس سایتت رو می گی عزیز؟

asdesz
April 12th, 2011, 13:50
سلام.

اگر سیستم سایت و فروشگاه شما به زبان های native ویندوز هست (asp - asp.net)، تنها راه شما استفاده از ویندوز هست و اگر به زبان های native لینوکس هست (php - jsp) شما میتونید از سرور ویندوز استفاده کنید ولی مثل این هست که برید و یک خودرو بنز با بهترین امکانات خریداری کنید و باهاش مسافر کشی کنید، پس بهتر هست از لینوکس استفاده کنید.

با تشکر.
مممنون از توضیحاتتون
پس یعنی در کل ویندوز(asp- asp.net-php - jsp) بهتر از لینوکس(asp - asp.net) است،درسته؟
باتشکر

tinavps
April 12th, 2011, 13:57
نه عزیز منظورمون اینه:
کلا برای اجرای php به لینوکس احتیاج داری و برای asp به ویندوز
یک راه وجود دارد که بتوانی با نصب پیش نیاز wamp or lamp بتوانی php رو هم در ویندوز بیاری بالا که همونطور که دوستمون گفت زیاد منطقی نیست
شما مجبوری از ویندوز استفاده کنی چون با asp نوشتی
دلیل نمیشه سرورهای linux بهترند یا windows . سرورهای ویندوز امکاناتی ازقبیل نصب نرم افزارها رو بهت می دن ومثلا اجرای exe ریموت بزنی با ویندوز کار کنی ولی در لینوکس باید آموزش لینوکس ببینی تا با ریموت زدن به واسط پرافیکی بتونی کار کنی. معمولا firefox نصب میشه کرد در لینوکس و محیط centos 5 مثل ویستا میمونه

Aria
April 12th, 2011, 15:24
سلام.

تنها جهت روشن شدن نظریه خودم عرض کنم که منظور بنده از مثال زدن خودرو بنز یک خودرو کامل بود که محدودیت هاش نسبت به خودرو ای مثل پژو کمتر هست و امکانات بیشتری داره.

اگر دقت بفرمایید، سیستم عامل ویندوز میتونه از Script ها و زبان های برنامه نویسی مختلفی پشتیبانی کنه ولی لینوکس تنها به زبان های تخصصی تحت خودش پرداخته.

شاید بعضی ها فکر کنند که این که ویندوز زبان های متفاوتی رو پشتیبانی می کنه دلیلش این هست که خواسته خودش رو کامل نشون بده و به قول معروف دستش رو در هر کاری وارد می کنه.

هر تفصیری که اشخاص از یک موضوع دارند کاملاً صحیح هست، تفاوت انسان ها باعث بروز تفاوت بین دست آوردهاشون میشه و این یک نکته کاملاً مثبت و در عین حال واجب هست پس در عمل نمیشه گفت کسی درست میگه و کسی غلط!

امیدوارم توضیحالت خستتون نکرده باشه، پوزش میخوام اگر اینطور بوده!

با تشکر.

special
April 12th, 2011, 16:03
سلام.

تنها جهت روشن شدن نظریه خودم عرض کنم که منظور بنده از مثال زدن خودرو بنز یک خودرو کامل بود که محدودیت هاش نسبت به خودرو ای مثل پژو کمتر هست و امکانات بیشتری داره.

اگر دقت بفرمایید، سیستم عامل ویندوز میتونه از Script ها و زبان های برنامه نویسی مختلفی پشتیبانی کنه ولی لینوکس تنها به زبان های تخصصی تحت خودش پرداخته.

شاید بعضی ها فکر کنند که این که ویندوز زبان های متفاوتی رو پشتیبانی می کنه دلیلش این هست که خواسته خودش رو کامل نشون بده و به قول معروف دستش رو در هر کاری وارد می کنه.

هر تفصیری که اشخاص از یک موضوع دارند کاملاً صحیح هست، تفاوت انسان ها باعث بروز تفاوت بین دست آوردهاشون میشه و این یک نکته کاملاً مثبت و در عین حال واجب هست پس در عمل نمیشه گفت کسی درست میگه و کسی غلط!

امیدوارم توضیحالت خستتون نکرده باشه، پوزش میخوام اگر اینطور بوده!

با تشکر.
با تمام احترامی که نسبت شما و سایر کاربران دارم این بحث رو به اینجا میکشم، که شاید به این دوست عزیزمان هم کمکی بشه
اینکه سیستم عامل ویندوز ، سیستم عاملی است که محدودیت هایش کمتر از لینوکس است اصلا قبول ندارم.
اگر از زبان برنامه نویسی تحت وب لینوکسی هم پشتیبانی میکند، علت نامحدود بودن یا محدودیت کمتر نیست.
سیستم عامل ویندوز رو به عنوان یک سیستم عامل گیرا خیلی قبول دارم، همین که یک کودک 6 ساله ، پیرمرد ... میتونند باهاش کار کنند، خودش یک دنیا ارزش هست.

اما قبول کنید که ویندوز دست شما را در مباحث حل مشکل، بسته است.
کمی هم به آمار و ارقام سیستم عامل های سرورها در جهان دقت کنید، آمار زیادی رو لینوکس به خودش اختصاص داده.
در دسکتاپ بالخصوص در ایران میتونم بگم بیش از 70% ویندوز داره استفاده میشه.
100% لینوکس رو تو دسکتاپ قبول ندارم (با وجود توزیع هایی همچون دبیان/ابونتو)
اما دلیل بر افتظاح بودنش نیست!
استفاده های لینوکسی کجا، ویندوزی کجا...

در هر صورت از این که علم ، تجربه خودتان را به اشتراک میگذارید،سپاس گذارم :)
:53: