ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازي ويندوز ميخوام با اين شرايط

Mohamad26
April 10th, 2011, 04:47
با سلام
اولا از مديران محترم خواهش دارم اين پست رو پاك نكنن. به خدا جست و جو كردم توي سايت و همشونم خوندم و الان 2 هفتست دارم واسه وي پي اس تحقيق ميكنم ولي ميخوام چندتا جواب درست و منطقي بگيرم از كسايي كه توي كارن، پس خواهشن اين پست رو پاك نكنيد تا به يه نتيجه اي برسم و بعد خواستين پاكش كنيد.

خب من وي پي اس نياز دارم
نميدونم چه مقدار پهناي باند و يا هارد و رم و اينا نياز دارم.
ولي نميخوام زياد خرج كنم، كمترين چيزي كه ميشه باهاش خوب كار كرد رو ميخوام.
يعني بعد از گفتن كارهام قيمت بهم بدين از پنل 256 و 382 و 512 كه بيشترم تاكيدم روي 256 هستش.

خب من ميخوام توي وي پي اسم با دو مقوله كار كنم.
1. ميخوام بتونم با نرم افزارهاي مورد نظرم كار كنم. مثل اسپمر ياهو يا پي ام سندر و يا رباتهاي ياهو و كركرهاي آي دي و خلاصه اينجور برنامه ها

2. بتونم با سرورم چيز پي ان ارائه كنم تا پول سرورم جور بشه و اگر خوشم اومد خلاصه كارو حرفه اي تر كنم از اين نظر.

از كسايي كه ميتونن ارائه بدن خواهش دارم قيمت بدن.
قيمت تمام شده رو بگينا نه اينكه بعد كه سر حساب شديم بگين فلان تومنم براي كانفيگ و نصب و آموزش ارائه ي چيز پي ان.
قيمت كلي رو بگين تا ببينيم از كي بگيريم.
جدا ميگم از 2 هفته پيش حدودا با 16 ارائه دهنده حرف زدم ولي هركي يه جاي كارش ميلنگيد. يكي كلا اطلاعات نداشت، يكي پشتيباني نداشت، يكي كانفيگ و آموزش و نصب و ايناش 15 تومن پولش بود، يكي نرم افزارهاي منو اسپم و خلاف حساب ميكرد و خلاصه.
ممنون ميشم كمكم كنيد تا زود بگيرم اين سرور رو.
با تشكر
بازم از مدير خواهش دارم تايپينگو حذف نكنه
يا علي

---------- Post added at 04:47 AM ---------- Previous post was at 04:41 AM ----------

يه مورد ديگه كه برام مهمه و يادم رفت توي پست قبلي بگم

1. پشتيباني توپ ميخوام.
2. ترجيحا ميخوام كنترل وي پي اس دستم باشه كه اگر مثلا هنگ كرد بتونم خودم ريست كنم كه نخوام منتظر بشينم تا پشتيبان بياد.
3. بازم بگم آموزش و كانفيگ و چيزايي كه بايد نصب بشه براي ارائه ي چيز پي ان رو ميخوام

znhost
April 10th, 2011, 09:31
همه چیز اوکیه
فقط میمونه پنل که میتونیم براتون پورت ssh باز کنیم و اگه هنگ کرد از طریق اون اقدامات لازم را انجام بدید.
در مورد اسپم ، اسپم میل به هیچ وجه قابل قبول نمیباشد و سریعا بررسی میشه. اما با این برنامه ها مشکلی نداریم.

alborzhost
April 10th, 2011, 11:47
با سلام

1 - در مورد نرم افزار ها اگه از طرف دیتاسنتر شکایتی بیاد بر خورد می کنیم
2 - چيز پي ان هم رایگان کانفیگ می کنیم اموزش هم میدیم
البرز وی پی اس ارائه دهنده میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت (http://www.alborzvps.com/VPS-Win-Lin.php)

Mohamad26
April 10th, 2011, 15:29
دوستان
قيمت يادتون رفتا
قيمت هم بدين
با تشكر

mamali5
April 10th, 2011, 21:38
با سلام
سرویس مورد نظر شما رو از آمریکا میتونیم بدیم
اما در مورد اسپم باید بگم اگه منظورتون اسپم ایمیل هست که باید بگم امکانش وجود نداره
اما در مورد نرم افزار هایی که گفتین مشتری هامون کار میکنن و تاحالا هم مشکلی نداشتن
برای اکانتینگ هم کانفیگ+آموزش رایگان انجام میشه

رم: 256 مگابایت ddr3
هارد: 10 گیگابایت
پورت سرور: 1 گیگ

ماهانه 15000 تومان

znhost
April 10th, 2011, 22:55
رم 256mb
قابل شمارو نداره
16000 تومان>:d<