توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا کلوکسو کنده؟
wordpress
April 9th, 2011, 05:24
من امروز یک وی پی اس گرقتم با کلوکسو ولی سرعت کلوکسو افتضاحه
آیا کلا این کنترل پنل اینجوریه یا مشکل از وی پی اسه؟
rn4j1m1
April 9th, 2011, 06:11
منظورتون سرعت لود شدن خود پنل هست ؟ (kloxo)
wordpress
April 9th, 2011, 13:48
بله
agent47
April 9th, 2011, 13:59
من از این کنترل پنل خیلی استفاده می کنم ولی مشکلی توی اون ندیدم.
البته در بعضی موارد کند هست اما نه در حد اینکه مشکلی و یا خللی در کارم به وجود بیاره.
احتمالا به خاطر ساختار و معماری برنامه نویسی اون هست. وگرنه کنرتل پنل قدرت مندیه .
wordpress
April 9th, 2011, 15:48
من هنوز کانفیگش نکردم و پیغام کانفیگ میاد
ربطی به سرعت که نداره؟! داره؟
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
هر کلیکی که می کنم 2 دقیقه طول میکشه تا صفحه باز بشه!!
astro.alireza
April 9th, 2011, 15:54
من هنوز کانفیگش نکردم و پیغام کانفیگ میاد
ربطی به سرعت که نداره؟! داره؟
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
هر کلیکی که می کنم 2 دقیقه طول میکشه تا صفحه باز بشه!!
نه ربطی نداره. این پنل کلا یه ذره دیر لود می شه. البته کیفیت اینترنت این روزا خوب نیست، شاید واسه اونه. به نظرم بهتره به تنظیمات appearance نگاه کنی.
CmanDesign
April 9th, 2011, 16:19
کلاکزا یه مقداری رو کند هست ولی نه اینطوری که شما میگی .. شاید از سخت افزار سرورت باشه !
wordpress
April 9th, 2011, 16:35
نه ربطی نداره. این پنل کلا یه ذره دیر لود می شه. البته کیفیت اینترنت این روزا خوب نیست، شاید واسه اونه. به نظرم بهتره به تنظیمات appearance نگاه کنی.
تنظیمات Appearance رو دستکاری کرده بودم که تاثیری نداشت
باید باهاش سر کنم
ممنون از جواب دوستان
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
کلاکزا یه مقداری رو کند هست ولی نه اینطوری که شما میگی .. شاید از سخت افزار سرورت باشه !
نمیدونم شاید
وی پی اس 4 دلاریه
بیشتر از این نمیشه انتظار داشت :)