PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه انتقال vps ها به سرور جدید vmware

User vmware
April 8th, 2011, 21:54
سلام من میخوام وی پی اس هارو منتقل کنم به سرور دیگه که اونم vmware هست چی کار کنم

مثلا وی پی اس 100 گیگ هست اما حجم فایل هاش 50 گیگ چطوری منتقلش کنم که بدون دردسر باشه مثل cpanel که restor داره اینو چی کار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

royalserver.ir
April 8th, 2011, 23:04
سلام خدمت شما

تا جای که من اطلاع دارم فقط از طریق برنامه vcenter میشه ، یا باید یک لایسنس VMware vcenter Server بخرید یا اینکه بدید یکی براتون کلش رو از همین طریق انتقال بده

موفق باشید

M®hsen
April 9th, 2011, 10:03
سلام
سوال من هم موضوع مشترکی با جناب User vmware (http://www.webhostingtalk.ir/member/19638/) هست، به همین علت در همینجا سوال ایشون رو ادامه میدم.

به غیر از روش انتقال کامل وی پی اس ها با کمک vCenter، اگر بخوایم فقط هاردهای vm ها رو به سرور جدید منتقل کنیم (تا اونجا بعد از ساخت وی ام ها، هارد دیسک مجازی هر کدوم رو بهشون ادد کنیم)، چیکار باید کرد؟

راهی که من باهاش مواجهم یخورده سخته، از این قراره که می تونم برم تو فولدر هر وی پی اس و فایل مربوط به هارد مجازی اون وی پی اس رو دانلود کنم، بعد این فایل رو منتقل کنم به سرور جدید، مشکل این روش اینه که حجم خیلی زیادی دارن فایلها، به عنوان مثال یک وی پی اس وین داریم 250 گیگ ظرفیت کلش هست، ولی کلا 5 گیگش بیشتر استفاده نشده، چطور میشه کاری کرد که موقع انتقال هارد دیسک مجازی حجمی رو که منتقل می کنم 250 گیگ نباشه و فشرده شده و در حد همون 5 گیگ باشه؟
یا مثلا میکروتیک ها هر کدوم براش یک گیگ هارد در نظر گرفته شده، در حالیکه نهایتا 50 مگ از این هارد مورد استفاده قرار گرفته، اما بخوام هاردش رو منتقل کنم باید کل هارد یک گیگی رو دانلود کنم و بذارمش تو سرور جدید ...

کلا ترفند خاصی اگر داره این بکاپ گرفتن هارد وی ام ها و انتقالشون به سرور جدید ممنوم میشم به اشتراک بگذارید.

P-CO
April 9th, 2011, 10:39
سلام،

VMware Server هست یا ESXi؟

موفق باشید

User vmware
April 9th, 2011, 12:45
سرور من esxi هست

M®hsen
April 9th, 2011, 15:20
ESXi ورژن 4.1

nimo0ol
April 17th, 2011, 12:38
منم در این خصوص برام سواله....

ESXi ورژن 4.1

دوستان لطف میکنند اگر اطلاعات دارن به اشتراک بذارن و راهنمایی کنند
متشکرم

hg-ahvaz
May 18th, 2011, 16:52
دوستان لطف میکنند اگر اطلاعات دارن به اشتراک بذارن و راهنمایی کنند
متشکرم

Veria
May 19th, 2011, 02:36
اگر بخواید با توجه به حجم مصرف شده منتقل کنید باید با وی سنتر و هارد رو در حالت Thin Format انتقال بدید.
در غیر اینصورت میتونید از حالت Export OVF Template هم استفاده کنید.

ehsansystem
May 19th, 2011, 15:50
بابا همرو Export کن خودتو اذیت نکن

parmis_data
May 19th, 2011, 16:08
اگه میزان مصرف پهنای باند کاربرات مهم نیست کافیه Export کنی و خلاص شی ;):67:

ahmadreza1372
May 28th, 2012, 02:05
آخه دوسته من Expot و ایمپورتش upload کردنش کار حضرت خضره اگه آموزش انتقال با vcenter بزارید یک دنیا ممنون می شم

ahmadreza1372
May 28th, 2012, 02:07
اگر بخواید با توجه به حجم مصرف شده منتقل کنید باید با وی سنتر و هارد رو در حالت Thin Format انتقال بدید.
در غیر اینصورت میتونید از حالت Export OVF Template هم استفاده کنید.

داداشه گلم ممنون می شم ازت یه فیلم یا با آموزش درست حسابی بزاری از vcenter کلی دعات می کنم :77:

RoobinaServer
May 28th, 2012, 02:11
آخه دوسته من Expot و ایمپورتش upload کردنش کار حضرت خضره اگه آموزش انتقال با vcenter بزارید یک دنیا ممنون می شم

May 19th, 2011

بد نیست یه کم به تاریخ تاپیک ها دقت کنید. (زیرخاکی آوردید بالا)

vcenter :

راه اول :

دو تا سرور را از طریق add host اضافه میکنید و بعد میرید datastore سرور قدیمی را باز میکنید و تمامی پوشه هایی سرورهای مجازی را انتخاب و کلیک راست میکنید و کپی

بعد میرید تو datastore سرور جدید paste میکنید وقتی کامل تمام شد دونه دونه add میکنید.

راه راحت تر و راه دومی هم هست :

تمام سرورها دونه دونه کلیک راست میکنید و clone میکنید به سرور جدید (اگر اسم انگلیسیش درست نوشته باشم).

saeed_m27
May 28th, 2012, 09:56
بله بهترین را به نظرم اینه اگر سرور جدیدتون esxi بهترین راه ادد کردن سرور جدید تو وی سنتر هست و دونه دونه clone بگیرید هیچ مشکلی پیش نمیاد و لازم نیست ریستور کنید فقط دی ان اس ها و گیت وی و آی پی جدید ست میکنید

موفق باشید

ahmadreza1372
May 29th, 2012, 17:38
May 19th, 2011

بد نیست یه کم به تاریخ تاپیک ها دقت کنید. (زیرخاکی آوردید بالا)

vcenter :

راه اول :

دو تا سرور را از طریق add host اضافه میکنید و بعد میرید datastore سرور قدیمی را باز میکنید و تمامی پوشه هایی سرورهای مجازی را انتخاب و کلیک راست میکنید و کپی

بعد میرید تو datastore سرور جدید paste میکنید وقتی کامل تمام شد دونه دونه add میکنید.

راه راحت تر و راه دومی هم هست :

تمام سرورها دونه دونه کلیک راست میکنید و clone میکنید به سرور جدید (اگر اسم انگلیسیش درست نوشته باشم).

داداش ممنون از راهنماییت هرچند به قول خودت زیر خامی بود:d اگه می شه id تو بدی ممنون میشم مشکلی بود سوال کنم ممنون :->