ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی یک سایت بزرگ و نیاز به سرور فوقالعاده قوی......لطفا چند تا سوال رو جواب بدید

MoslemCG
April 7th, 2011, 16:04
سلام...
ما میخوایم یک سایت بزرگ رو راه اندازی کنیم...
سایت YouTube رو به عنوان مثال این وسط میزاریم........فرض کنید قراره یک سایت به بزرگی اون بسازیم....

حالا با این شرایط.....
ما نیاز به سروری داریم که در آینده بیش از 10 ترابایت فضا داشته باشه و بقیه امکانات....

با این نکته که ما این سرور رو فقط واسه یک سایت میخوایم و قرار نیست خدمات هاستینگ باهاش راه بندازیم....
شما به ما پیشنهاد می کنید که چیکار کنیم؟؟؟

هدف ما اینه که ابتدا از یک سرور معمولی با ظرفیت مثلا یک ترابایت شروع کنیم......
اما من شنیدم که اضاف کردن هارد جدید و یا داشتن چند هارد بعد از راه اندازی سایت مشکل سازه......

و یا اینکه خیلی ها گفتن با این حجم زیادی که ما نیاز داریم باید چند تا سرور رو Cluster کنیم و همزمان استفاده کنیم....

من هیچ تجربه ای تو زمینه مدیریت سرور ندارم.......
میخواستم بدونم ما توی این کار و ساختن این سایت چه مشکلاتی رو خواهیم داشت؟؟؟

شما پیشنهاد میکنید ما از ابتدا چیکار کنیم و در نهایت از چی استفاده کنیم؟.....

در مورد هزینه:
واسه اول کار میتونیم ماهیانه حدود 200 هزار تومن رو بدیم و وقتی سایت به اوج خودش رسید ماهیانه 3 ملیون رو هم میتونیم پرداخت کنیم...

خوب....خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید.

kargar
April 7th, 2011, 16:38
خب میتونید با یکی از دیتاسنتر های ایرانی قرارداد ببنید !!!

خیلی هم قدرتمند هستن اگر میخواید همچین چیزی بزنید من میگم سراغ دیتاسنتر های خارجی نرید ولی اگر یک دیتاسنتر خوب گیر آوردید برید هم مشکلی نداره در اول ایران

خب شما سایتتون موضوعش چی هست؟؟

ایا میدونید واقعاً بازدهی داره؟؟

در درجه اول اینجوری که میگید یه سرور معمولی براتون خوب هست یک تیم امنیتی بسیار قوی میخواید البته هیچ سروری امنیت نداره زیر یکی از امضا های مدیران نوشته امنترین سرور یک سرور خاموش هست که من واقعاً تایید میکنم

pardishosting
April 7th, 2011, 16:45
ما می تونیم سرور های کاملا مدیریت شده رو در اختیارتون بذاریم.

irlogo
April 7th, 2011, 18:21
من می توانم ضمن عقد قرار داد یک سایت بمانند آپارات طراحی و آماده سازی کنم
سرور و مدیریت سرور را نیز به عهده می گیرم

saeed25
April 7th, 2011, 18:28
با دروود
پیشنهاد می کنم از سرور های هوشمند کانادایی آی وب استفاده نمایید.

mohebali
April 7th, 2011, 18:52
پیشنهاد می کنم از سرویس های شرکت های بزرگ مانند ایران سرور،نگاه روشن پارس،هاست دی ال و... استفاده کنید

saeed25
April 7th, 2011, 18:55
دروود
هاست دی ال دیگر آن چیزی که بود نیست!

mohebali
April 7th, 2011, 18:57
چرا هست !
برای شروع زیاد خرج نکنید.
بهتره با یک شیر هاستینگ عادی کار رو شروع کنید تا حساب کار دستتون بیاد که چقدر امکانات لازم دارید

Hostpolis
April 7th, 2011, 23:56
سعی میکنم در ساده ترین حالت پاسخ سوالتون رو بدم.

بسته به بزرگی سایت شما چندین راه حل دارید.

مثال اول - سایت tripadvisor.com
این سایت ویدئویی نیست ولی به عنوان یک سایت پر بیننده با محتوای زیاد تشکیل شده از 7 قسمت هست.
1- لود بلنسر برای تقسیم کوئری ها بین دو سرویس دهنده
2- دو وب سرور که از لود بلنسر فرمان میگیرن
3- چهار دیتابیس سرور که دو به دو با هم آینه ای شدند.

در سناریو شما 4 دیتابیس، 4 فایل سرور خواهند بود. این توپولوژی سروری شماست. و اما هر سرور باید جداگانه کانفیگ بشه. لود بلنسر معمولا بصورت Standalone تهیه بشه بهتره. بقیه سرورها متناسب با نیاز شما باید محاسبه بشن. فقط برای فایل سرورهاتون پیشنهاد میدم از Raid10 یا بالاتر استفاده کنید. چون در اینچنین محیطی سوخت هارد زیاد هست.

مثال دوم - youtube
یوتوب شبکه خیلی پیچیده ای داره که اصطلاحا بهش میگن CDN یا Content Delivery Network که اطلاعات شما اصطلاحا Replicate میشه و در توپولوژی های مشابه ولی گسترده در اینترنت قرار میگیره. هر کوئری متناسب به location یا مکان جغرافیایی به نزدیک ترین CDN ارسال میشه. و هر از چندگاهی CDN ها با هم SYNC میشن که اطلاعاتشون یک دست بشه.

این سیستم جایی به درد میخوره که شما سرویس جهانی بخواین بدین. فیس بوک برای دیتابیس کاربراش از این سیستم استفاده میکنه.

باز در این مورد فکر میکنم اگه مثالی به ذهنم اومد خدمتتون عرض میکنم

mohebali
April 8th, 2011, 00:00
جناب هاست پولیس عزیز اگر این ساده ترین حالت بود پس من باید برم ....
کمی ساده تر تر بفرمایید

maroofi
April 8th, 2011, 13:00
آقای هاست پولیس عزیز فک میکنم منظور شما این هست 4 سرور در چهار دیتاسنتر مختلف هست که هر کلاینت برای دسترسی به نزدیکترین مکان ارجاع داده میشه.
این عمل به خاطر کم شدن پینگ بین سرور و کاربران هستش.
هر چند ساعت یک بار هم سرورها با هم در تماس هستند و دیتابیسها رو باهم یکی میکنند.
اینم کار خیلی خوبیه و برای کاهش بار ترافیکی شبکه و پهنای باند هستش.
آیا منظور شما این هست؟

HugeServer
April 8th, 2011, 13:28
نیازی یه چندید سرور برای Media نیست...
برای مثال شما از Level3 یا Cachefly سرویس CDN تهیه میکنید...

برای وبسایت هم میتوانید Load Balancing انجام دهید...

Hostpolis
April 8th, 2011, 17:56
آقای هاست پولیس عزیز فک میکنم منظور شما این هست 4 سرور در چهار دیتاسنتر مختلف هست که هر کلاینت برای دسترسی به نزدیکترین مکان ارجاع داده میشه.
این عمل به خاطر کم شدن پینگ بین سرور و کاربران هستش.
هر چند ساعت یک بار هم سرورها با هم در تماس هستند و دیتابیسها رو باهم یکی میکنند.
اینم کار خیلی خوبیه و برای کاهش بار ترافیکی شبکه و پهنای باند هستش.
آیا منظور شما این هست؟

بسته به سایز، امکانات و هدف سایت توپولوژی های مختلفی قابل استفاده هست. موردی که شما می فرمائید هم یکی از راه هاست که من شخصا پیشنهاد نمیدم مگر برای 4 تا وب سرور. اگر واقعا قصد راه اندازی دارید می تونم بصورت تلفنی راهنمایی کنم.

---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------

نیازی یه چندید سرور برای Media نیست...
برای مثال شما از Level3 یا Cachefly سرویس CDN تهیه میکنید...

برای وبسایت هم میتوانید Load Balancing انجام دهید...

فکر میکنم عرض بنده با فرمایش شما مطابقت داشت.

MoslemCG
April 8th, 2011, 21:03
قبل از هر چیزی از همه دوستانی که تو این تاپیک پاسخی دادند واقعا تشکر میکنم......ممنون....

بعد هم یه نکته دیگه رو بگم.....

1-سایت ما از نظر عملکرد یک سایت اجتماعی هست و 90% شبیه به فیس بوک......هر یوزر میتونه تصویر-موزیک و ویدئو آپلود کنه......در ابتدا تعداد یوزر ها معمولیه......اما در آینده تعداد یوزر های فعال میلیونی خواهد بود...پس حجم زیادی واسه فایل های یوزر ها نیاز داریم....

2-سایت ما قراره به زبان انگلیسی کار خودش رو شروع کنه و هدفش اینه که از سرار دنیا یوزر داشته باشه.......اصلا ایران و ایرانی بودن یوزر ها ملاک نیست...

3-معمولا ایران با سایت های شبکه اجتماعی مخصوصا انگلیسی زبان اصلا میونه خوبی نداره و تقریبا فیل-تر شدن رو از همین الان میشه پیش بینی کرد.

4-ما برای شروع میخوایم سرور خرج زیادی رو دستمون نزاره......واسه شروع خرج سرور تقریبا 200 هزار تومن ماهیانه باشه............اما در آینده اصلا مهم نیست خرج سرور چقدر باشه.....

با توجه به نکته 2 و 3:
آیا هنوز پیشنهاد میکنید از سرور هایی که تو خود ایران هستند استفاده کنیم؟

با توجه به نکته 4 :
پیشنهاد میکنید ابتدا با چه سروری شروع کنیم و در آینده سرور رو به چه شکلی تغییر بدیم؟
اگه اول از یک سرور استفاده کنیم و بعدا بخوایم به قول شما 4 سرور تو 4 موقعیت مختلف بزاریم و از این حرفا......آیا در آینده مشکلی پیش نمیاد ؟

یه آمار هم از حجم سرور ها میخوام......مثلا یه سرور حد اکثر چه حجمی رو میتونه ساپورت کنه و بدون مشکل اجرا بشه؟؟؟(من خودم حداکثر چیزی که دیدم 4 تا هارد 2 ترا بوده)

بازم ممنون میشم اگه به خوبی قبل به این سوالات همجواب بدید...

Hostpolis
April 8th, 2011, 21:17
خیلی خلاصه

با یک سرور در دیتاسنتر خارجی. لینوکس که قابل Cloud یا CDN شدن باشه. به همراه کلی نرم افزار مثل memcached و apc که سرعت سرور و کلاینت رو بالا ببرن.

amirHoseein
April 8th, 2011, 21:18
ایران ؟ شبیه جک می مونه داخل ایران سرور گرفت ، پهنای باند کم ، بسیار گران قیمت ، بسیار بی کیفیت

HugeServer
April 9th, 2011, 00:39
اگر برای شروع 1 سرور نیاز دارید از مکانی بگیرید که از نظر Latency برای اروپا و آمریکا مناسب باشد.
برای مثال Seattle یک نقطه دور برای اروپا میباشد...

Hostpolis
April 9th, 2011, 00:44
اگر برای شروع 1 سرور نیاز دارید از مکانی بگیرید که از نظر Latency برای اروپا و آمریکا مناسب باشد.
برای مثال Seattle یک نقطه دور برای اروپا میباشد...

کاملا درسته. البته این برمیگرده به بازار هدف سایت. اگه سایت زبان انگلیسی هست و ایرانی های خارج از ایران قرار هست استفاده کنن همراه دیگر انگلیسی زبان ها من شخصا آمریکای شمالی رو انتخاب می کردم. چرا که شما کمتر از 5 میلیون نفر ایرانی و 370 میلیون نفر جمعا انگلیسی زبان دارید.

البته این نظر شخصی من هست.

special
April 9th, 2011, 00:55
سلام
از نظر من استفاده از لود بالانسر لایت اسپید کمک بگیرید خیلی کمکتان میکند.که برای افزایش کارایی درخواست های HTTP استفاده میکنند.بطوری که درخواست ها را بین چند وبسرور forward میکند
2268

ویا Making applications scalable with Load Balancing (http://1wt.eu/articles/2006_lb/)
اگر هم توانایی forward کاربران داخل ایران را به سرور ایرانی یا نزدیک (پینگ کم) داشته باشید (همینطور همین وضعیت برای کاربران اروپایی و امریکایی) عالی میشود.
موارد سخت افزار با کیفیت و مناسب و استفاده از raid و استفاده از چندین دیتابیس سرور و. ... که جای خود دارد

delta
April 9th, 2011, 01:11
دروود
هاست دی ال دیگر آن چیزی که بود نیست!

کلا تخریب دیگران فرهنگ ما ایرانی ها شده.. آخه مسلمان زدید بیچاره رو تخریب کردید. شایعه پراکنی های بیجا کردید.بازم ولکنش نیستید؟ برای چی هاست دل دیگر آن چیز نیست؟ مدیرش هنوزم حامد اعتصامی هست.کلی سایت بزرگ رو هم الان داره میزبانی میکنه و کلی سایت بزرگ که از روش رفتند دوباره برگشتند.. مثل بعضی هاستینگا دیگه به هر سایتی هاست نمیده برای همین بد شد؟
دوست عزیز برو هاست دل مدیریت شدش رو بگیر سرورهاش قدرتمند هستند و کم بیار نیستند.به وارز هم حساس نیست..خودم رو سرورش کلی ویندوز 7 و.. آپلود دارم!

TehranServer
April 9th, 2011, 01:20
سلام
از نظر من استفاده از لود بالانسر لایت اسپید کمک بگیرید خیلی کمکتان میکند.که برای افزایش کارایی درخواست های HTTP استفاده میکنند.بطوری که درخواست ها را بین چند وبسرور forward میکند
2268

ویا Making applications scalable with Load Balancing (http://1wt.eu/articles/2006_lb/)
اگر هم توانایی forward کاربران داخل ایران را به سرور ایرانی یا نزدیک (پینگ کم) داشته باشید (همینطور همین وضعیت برای کاربران اروپایی و امریکایی) عالی میشود.
موارد سخت افزار با کیفیت و مناسب و استفاده از raid و استفاده از چندین دیتابیس سرور و. ... که جای خود دارد

تایید میشه . برای شروع در گام اول از لایت اسپید استفاده بفرمایید .

farzadnsr
May 19th, 2012, 17:31
سلام
شما میتونید یک سرور با کیفیت خریداری کنید تا دیگه نخواین کرایه بدید، بعد هر نوع کانفیگ که بخواین میشه اعمال کرد

اگر مایل باشید بنده میتونم این کارو واستون انحام بدم

faranetwork
May 19th, 2012, 17:51
دوست عزیز پیشنهاد میکنم اصلا دوبار این کار نرین!! و خودتون رو درگیر نکنین ...آخرش هیچی نیست