توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه حل برای Report for IP
AvalinHost
April 7th, 2011, 13:36
سلام
من از هتزنر سرور دارم. روش XenServer نصبیدم الان یه VPS ویندوز روش دارم و بدون مشکل دارم باهاش کار میکنم.
ولی وقتی که یه VPS ادد میکنم و Centos نصب میکنم و بدون هیچ کاری روز بعد که میام میبینم که چند تا ایمیل از Abuse اومده که میگه Spam کردم. جالب اینجاست که من هیچ کاری نمیکنم بعد از نصب Centos هیچ برنامه ای نصب نمیکنم. و بعد از یک روز چندین تا رپورت ایمیل اسپم میاد واسه من!
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه.
ممنون میشم که راهنمایی نمایید.
با تشکر
special
April 7th, 2011, 14:37
با سلام
این مسئله امکان ندارد ، که شما بعد از نصب سرور لینوکس بلا فاصله هتزر اسپم abuse برای شما ارسال کند.
اما با روش های زیر شما میتوانید پیش گیری کنید و 100% هم جواب خواهید گرفت:
1- Formmail هایتان را بررسی کنید. formmail این امکان را به هکر میدهد که به وسیله آن اقدام به ارسال اسپم بکند.
2- میتوانید سرویس میل سرور خود را کلا STOP کنید! (این کار اصلا کار استانداردی نیست)
3- پورت های زیر را در فایروال بلاک کنید:
80 (http)
110 (pop3)
143 (imap)
443 (https)
995 (pop3 over ssl)
3306 (MySQL)
(باز هم این کار درستی نیست)
4- سیستم خود و سرور را با آنتی ویروس scan کنید.
5- ممکن است شخص خطاکار به کنترل پنل / FTP / SSH شما دسترسی داشته باشد، لطفا Log های سرور خود را بررسی کنید.
6- دایرکتوری /tmp را بدلیل وجود هرگونه فایل مشکوک پاک کنید. و با آنتی ویروس این پارتیشن را اسکن نمایید.
7- Mod_security را دانلود و بر روی سرور خود نصب نمایید.
موفق باشید
AvalinHost
April 7th, 2011, 15:35
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
فکر کنم اینجا خیلیها از هتزنر سرور داشته باشند!
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
ممنون بابت جوابتون.
آخه جالب اینجاست که دقیقا بعد از نصب centos هیچ کار دیگری انجام نمیدهم. و VPS را همانطور رها میکنم و فرداش که میام میبینم که report دارم از abuse
موقع نصب centos مگه نباید فقط تیک server رو بزنیم؟ یه توضیحی میدین که هنگام نصب کدام گزینه ها رو mark کنم؟
special
April 7th, 2011, 16:01
سلام،
عرض کردم خدمتتان، 7 تا راه عرض کردم، که 100% به شما کمک خواهند کرد.
برای استفاده سروری آنهم بدون حالت گرافیکال ، تیک Server را فقط بزنید.
موفق باشید