ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال از یک vps به یک vps دیگر با کنترل پل دایرکت ادمین (هردو)

sitegostar
April 6th, 2011, 23:58
سلام دوستان ، من vps رو تغییر دادم ، حالا میخوام کل سایت ها ویوزر ها و ... به همون شکلی که الان در وی پی اس فعیم هست به وی پی اس جدیدم منتقل بشه . البته اصلاح آیپی ها بعد از رستور کردن بکاپ رو میدونم .

فقط مشکلم اینه که چطور کل فول بکاپ رو از سرور قبلیم به سرور جدید انتقال بدم .

یعنی من هنوز روی دایرکت ادمین سرور جدیدم هیچ یوزری تعریف نکردم ، برای ادمین هم نمیشه ftp بسازم که از طریق اف تی پی اکانت رو منتقل کنم . دایمن هم همینطور . یعنی دایرکت ادمین الان روی آیپی من هست .

نمیدونم اول باید یوزر بسازم در دایرکت ادمین جدیدم؟

با توجه به اینکه هنوز دامینی ندارم روی این ، اف تی پی رو میشه به آیپی نسبت داد؟ مثلا: ftp@123.123.111.11

یا اصلا از طریق ssh امکان انتقال کامل هست ؟

خلاصه هر راهی ساده تر هست بفرمایید ، ممنون میشم.

mohsen1
April 7th, 2011, 09:11
در سرور فعلی به قسمت مدیریت بک آپ برید و از کل اکانت ها در داخل سرور فعلی بک آپ بگیرید.
پس از اینکه تموم شد به سرور جدید برید.
به قسمت مدیریت بک آپ ها برید.
بخش پایین صفحه برای ریستور بک آپ هست.
ftp رو انتخاب کنید.
در پایینش آی پی سرور قبلی + یوزر ادمین و پسوردش و /home/admin/admin_backups رو قرار بدید و update file رو کلیک کنید. اگه اطلاعات درست باشه باید در تب آخری لیست اکانت های سرور قبلی رو نشون بده.
حالا در قسمت کنارش Use the IP from the list رو انتخاب کن.
در تب آخر هم اکانت هایی رو که می خوای منتقل کنی زو انتخاب کن و روی ریستور کلیک کن.

sitegostar
April 7th, 2011, 12:53
خیلی ممنونم از راهنماییت ، خیلی بهم کمک کرد ...