ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از وی پی اس بدون ست کردن Dns

naseri
April 6th, 2011, 11:05
سلام
من یه وی پی اس خریدم که برای دومین اصلی خودم خرید رو انجام دادم ولی این دومین در حال حاضر فعال هست در کل من این وی پی اس رو جهت هاست دانلود خریدم و میخوام به این صورت باشه dl.domain.com اگر من بخوام سایت اصلی روی هاست دیگه و از وی پی اس به عنوان هاست دانلود استفاده کنم چه کارهایی رو باید در پنل کلوکسو انجام بدم چون زیاد با این پنل کار نکردم
ممنون

---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------

اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم واقعا کار واجب دارم

Online24
April 6th, 2011, 12:51
میبایست با استفاده از تنظیمات DNS server سایت اصلی ( سرور domain.com شما ) یک A record با آدرس دامنه dl.domain.com و آدرس IP سرور دانلود خود ایجاد کنید .

این کار در پنل Kloxo از مسیر زیر قابل انجام هست :

Domain adm / Manage Dns --> Add A

naseri
April 6th, 2011, 21:52
ممنون
باید تو قسمت Hostname اسم subdomain رو بنویسم و در قسمت Value آی پی رو ؟ در ضمن اسم subdomain رو در قسمت Hostname کامل بنویسم یا فقط اولش رو ؟ مثال : dl یا dl.domain.com
راستی لازم نیست subdomain رو در کنترل پانل اد کنم

astro.alireza
April 7th, 2011, 01:33
منظورت رو متوجه نمیشم. سایت اصلی و فایلها دوتاش هم توی همین vps هست؟ اگه اینجوریه تو بخش دامین یه ساب دامین ادد کن و وصلش کن به فولدر مورد نظرت. همین

naseri
April 7th, 2011, 08:25
منظورت رو متوجه نمیشم. سایت اصلی و فایلها دوتاش هم توی همین vps هست؟ اگه اینجوریه تو بخش دامین یه ساب دامین ادد کن و وصلش کن به فولدر مورد نظرت. همین

نه توی دو هاست متفاوت هستند . من برای دومین اصلی که در جای دیگه هاست شده وی پی اس خریدم و در بخش دومین هم اد کردم ولی نمیخوام دومین اصلی از وی پی اس فراخوانی بشه . حالا میخوام بدونم ساب دامین رو هم باید اد کنم تا فراخوانی بشه یا نه کارهایی رو که مدیر محترم Online24 (http://www.webhostingtalk.ir/member/82/) گفتند رو هم انجام دادم