ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در VMware vSphere Client

aghdaee
April 5th, 2011, 22:30
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
من جدیدا با یک مشکلی روبرو شدم وقتی می خوام از طریق VMware vSphere Client
create a new virtual machine
بکنم نرم افزار خطا میده و بسته میشه روی دوتا کامپیوتر متفاوت تست کردم ولی حل نشد
کسی از دوستان می تونه کمک کنه؟
یک عکس هم گرفتم ضمیمه می فرستم تا خطا رو دقیق بتونید مشاهده کنید
2252
ممنون میشم اگر کمکم کنید

Veria
September 20th, 2011, 19:47
توی تاپیک دیگه ای هم دیدم که زدید و ظاهرا مشکلتون حل نشده.
کلاینت رو کجا نصب کردید؟
روی پی سی؟ سیستم عامل چی هست؟

aghdaee
September 26th, 2011, 13:28
توی تاپیک دیگه ای هم دیدم که زدید و ظاهرا مشکلتون حل نشده.
کلاینت رو کجا نصب کردید؟
روی پی سی؟ سیستم عامل چی هست؟
روی سیستم شخصیم هست سیستم عامل هم ویندوزسون هست :(

MagicVps.Com
September 26th, 2011, 13:39
روی یک سرور مجازی تست کنید اگر نتیجه گرفتید به احتمال زیاد مشکل از سیتم عامل سیتم خونتون هست

aghdaee
September 26th, 2011, 13:40
روی یک سرور مجازی تست کنید اگر نتیجه گرفتید به احتمال زیاد مشکل از سیتم عامل سیتم خونتون هست
روی سه تا کامپیوتر با سه سیستم عامل مجزا تست کردم ولی مشکل داره باز هم

MagicVps.Com
September 26th, 2011, 13:49
یکبار برای اینکه خیالتون راحت بشه روی سرور مجازی تست کنید اگر جوبا گرفتدی که دیگه شمخص هست 100% مشکل از پی سی خانگی هست

یک نکنه این کلاینت نیاز به برنامه دات نت فریم ورک میکروسافت دارد اگر نصب نبباشه درست اجرا نمیشه و بسته میهش ممکنه مشکلتون این باشه احتمال زیاد

aghdaee
September 26th, 2011, 13:52
یکبار برای اینکه خیالتون راحت بشه روی سرور مجازی تست کنید اگر جوبا گرفتدی که دیگه شمخص هست 100% مشکل از پی سی خانگی هست

یک نکنه این کلاینت نیاز به برنامه دات نت فریم ورک میکروسافت دارد اگر نصب نبباشه درست اجرا نمیشه و بسته میهش ممکنه مشکلتون این باشه احتمال زیاد
روی وی پی اس هم تست کردم ولی جواب نداد
دانت هم نصب هستش
مشکل از جای دیگه باید باشه

MagicVps.Com
September 26th, 2011, 14:09
یک بار کلیه ویپیاسهای ساخته شده را خاموش کنید و سرور اصلی را ریبوت کنید بعد که سرور اصلی بوت شد و بالا امد تست کنید اگر باز هم نتیجه نگرفتید مطمنا مجازی ساز شما مشکل خورده و باید نصب مجدد بشه
دیگه
حالا اگر مایل بودین اطلاعات سرور بفرستید یکی تست کنم و بسازم یه چکی میکنم براتون

arao
September 26th, 2011, 16:15
جناب مشکل از خود vsphere است
به این لینک برید برنامه بومرنگ را بگرید ببینید مشکل حل میشه
www.webhostingtalk.ir/f7/31794/#post301504