توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Direct admin lifetime + خصوصیات و قیمت
astro.alireza
April 5th, 2011, 17:46
سلام
- می شه لایسنس لایف تایم دایرکت ادمین رو واسه ورژن های جدیدی هم که ارائه می شه استفاده کرد؟
- می شه بعد از عوض کردن سرور و آی پی سرور باز هم از اون استفاده کرد؟ با این حساب می شه از لایسنس های دست دوم و استفاده شده هم استفاده کرد دیگه، درسته؟
دوستانی که ارائه می دن قیمت های خودشون رو اعلام کنند تا ما کمترین پیشنهاد رو انتخاب کنیم.
اگه قیمتش برای سرور اختصاصی و مجازی فرق داره لطفا هر دو رو اعلام کنید. (فعلا واسه مجازی می خوام)
با تشکر
sibs
April 5th, 2011, 18:07
بله . دایرکت ادمین خودش گزینه آپدیت داره و در صورت نیاز آپدیت میکنه .
بله میشه استفاده کرد . بعد از خرید به شما پنل مدیریت می دهند . در ضمن قبل از انتقال دایرکت ادمین روی آی پی جدید حتما حتما باید با دایرکت ادمین تماس بگیرید و دلیل عوض کردن آی پی رو بگین وگرنه نمیذارن نصب بشه .
قیمتها رو هم برو تو سایت خودش ببین . ولی من دوماه پیش یه لایف تایم خریدم 50 تومن دیگه به این قیمت نمیتونی گیر بیاری چون اون طرف دیگه اینکارو ول کرده .
راستی یادت باشه قبل از گرفتن از مدیر هاستینگ بپرسی که با کنترل پنل خارجی مشکلی نداشته باشن . بعضیا گیر میدن و میگن باید کنترل پنل هم از خودشون باشه .
mohsen1
April 5th, 2011, 18:13
اگه پنل بخوای که فکر کنم ارزون گیر بیاری ولی اگه بتونی اگه کسی که تعداد بالایی لایسنس از دایرکت ادمین خریده لایسنس تهیه کنی می تونی با حدود 50 تا 60 تومن لایسنس لایف تایم بگیری البته در این حالت باید قید پنل رو بزنی.
astro.alireza
April 5th, 2011, 22:53
می شه در مورد پنل بیشتر توضیح بدید؟
mohsen1
April 6th, 2011, 09:27
پنل برای اینکه خودتون بتونید بدون واسطه آی پی لایسنس رو تغییر بدید.
astro.alireza
April 6th, 2011, 22:35
پنل برای اینکه خودتون بتونید بدون واسطه آی پی لایسنس رو تغییر بدید.
حالا اگه من از یکی لایف تایم بگیرم که پنل نده، اگه پیداش نشه من نمی تونم کاری بکنم؟
arazit
April 6th, 2011, 23:01
نه چون دایرکت ادمین ایشون رو به عنوان صاحب لایسنس می شناسه
من حتی پرسیدم انتقال این لایسنس هم به شخص دیگر امکان نداره
مرسی
Hostpolis
April 11th, 2011, 21:14
دوستان در صورتی که نیاز به لایسنس دایرکت ادمین هستند میتونن با ما تماس بگیرن. از تاریخ 10 آپریل ما بصورت رسمی نماینده اینترنال (دیتاسنتری) دایرکت ادمین شدیم.
M-Soltani.ir
April 11th, 2011, 21:52
من یک لایف تایم میخوام ، قیمت رو لطف کنید
به همراه پنل هست دیگه؟
Hostpolis
April 11th, 2011, 22:00
از پانل ما فعال خواهد شد. قیمت هم 95$ هست
M-Soltani.ir
April 11th, 2011, 22:45
از پانل ما فعال خواهد شد. قیمت هم 95$ هست
همه لایف تایم ها به همین صورت هست یا با پنل اختصاصی هم گیر میاد؟
Hostpolis
April 11th, 2011, 22:55
پانل اختصاصی باید مستقیما خودتون از دایرکت ادمین خرید کنید که 300$ هست.
ASC
June 3rd, 2016, 13:07
خرید لایسنس اینترنال ممکنه مشکل ساز بشه اگر در جای دیگر استفاده بشه؟
من چیزی در مورد لایسنس دایرکت ادمین اینترنال در سایت خود دایرکت ادمین پیدا نکردم!
salar123-user8
June 3rd, 2016, 13:43
خرید لایسنس اینترنال ممکنه مشکل ساز بشه اگر در جای دیگر استفاده بشه؟
من چیزی در مورد لایسنس دایرکت ادمین اینترنال در سایت خود دایرکت ادمین پیدا نکردم!
لایسنس اینترنال شما با یه api از پنل نماینده در سایت نماینده متصل هستید و دسترسی مستقیم از خود دایرکت ادمین ندارید.
این میشه اینترنال.
ASC
June 3rd, 2016, 13:54
لایسنس اینترنال شما با یه api از پنل نماینده در سایت نماینده متصل هستید و دسترسی مستقیم از خود دایرکت ادمین ندارید.
این میشه اینترنال.
اصلا توضیحی هم راجع به اینترنال وجود نداشت اینکه قوانینش چی هست و به چه قیمتی به نمایندگانش لایسنس اینترنال میده
salar123-user8
June 3rd, 2016, 16:37
اصلا توضیحی هم راجع به اینترنال وجود نداشت اینکه قوانینش چی هست و به چه قیمتی به نمایندگانش لایسنس اینترنال میده
در حقیقت یه شخصی میاد تعداد 10 عدد لایسنس لایف تایم میخره این تخفیف میخوره. این وسط یه ماژول میزاره رو سایتش متصل میشه به سایت دایرکت ادمین.
حالا توضیح کامل شد؟
ASC
June 3rd, 2016, 20:52
در حقیقت یه شخصی میاد تعداد 10 عدد لایسنس لایف تایم میخره این تخفیف میخوره. این وسط یه ماژول میزاره رو سایتش متصل میشه به سایت دایرکت ادمین.
حالا توضیح کامل شد؟
یعنی دایرکت ادمین ریسلر یا همون لایسنس اینترنال نداره؟ و این فقط یک اصطلاح هست؟
salar123-user8
June 3rd, 2016, 22:10
یعنی دایرکت ادمین ریسلر یا همون لایسنس اینترنال نداره؟ و این فقط یک اصطلاح هست؟
1- هر کی لایسنس تعداد بالا بخزه نماینده محاصبه میشه حالا هر لایسنسی.
2- همه نماینده ها فقد میتونن با api سرویس بدن.(و بله internal یه اصطلاح عام هست)
شما الان برای مثال cpanel بخری تو سایت سی پنل بهت دسترسی نمیدن که.