PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه os رو عوض کنم بدون پاک شدن فایل هام ؟

hoka
April 4th, 2011, 20:20
سلام .
دوستان من زدم او اس vps ام رو خراب کردم . الانم پشتیبانی گفت درست بشو نیست باید او اس رو عوض کنی
چطوری میتونم او اس رو عوض کنم بدون اینکه فایل هام پاک بشه ؟

---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

یادم رفت بگم فقط فایل دارم دیتابیس ندارم .

astro.alireza
April 4th, 2011, 20:32
خب از فایلهات بک آپ بگیر بعد از عوض کردن os ریستور کن. منظورت رو روشن بیان کن.

hoka
April 4th, 2011, 20:44
کنترل پنل کل من امکان بکاپ گیری نداره .
کل سرور هم بالا نمیاد که من بخوام اونطوری بکاپ بگیرم

persian.developer
April 4th, 2011, 22:05
مجازی ساز و کنترل پنل شما چیه؟

CmanDesign
April 4th, 2011, 22:13
ببین داداش ، شما که بدون پنل و کانسول که نمیتونی os نصب کنی که .. اول این نکته رو در نظر داشته باش بعد ، بهترین کار اینه که به پشتیبانی تیکت بزنی بگی برات یه هارد اضافه بکنن برای چند ساعت . فایل هاتو ببری روی اون هارد و سیستم عامل رو نصب کنی . بعد از نصب سیستم عامل فایل هاتو برگردونی و اونها هم هاردو بردارن . راه دوم و غیر به صرفه هم اینه که از طریق ftp یا هر چیز دیگه ای ، فایل ها رو ببری روی یه وی پی اس دیگه و بعد دوباره برشون گردونی ..

hoka
April 4th, 2011, 22:48
کنسول دارم ولی امکان بک آپ نداره کنسولم .
کنترل پنلی که دارم روی وی پی اس kloxo هست ولي مشکل اینجاست که اصلا سرور بالا نمیاد که بخوام برم توی کنترل پنل یا اینکه از ftp استفاده بکنم .
الان فقط کنسولم با همون آی پی متفاوت میاد بالا
مجازی ساز رو هم نمیدونم ولی کنسولم SolusVM (http://www.solusvm.com/) هست

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

مجازی ساز هم الان دیدم xen هست . خواهشا یه راهنمایی بکنید چون همشون عکس هستند و هیچ کس اونارو نداره . ممنون

hoka
April 5th, 2011, 15:46
کسی نیست کمکی بکنه ؟

persian.developer
April 5th, 2011, 15:55
مشخصات رو برای من بفرستید