PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای پیدا کردن هاست مناسب

memfis
April 4th, 2011, 18:14
سلام
من در حال راه اندازی یک نوع شبکه اجتماعی برای قشر خاصی هستم.
اعضای این سایت (همان کاربران) باید این قدرت را داشته باشند که فایل های خود را به اشتراک بگذارند و با سرعت بالا از نرم افزار این سایت استفاده کنند همچنین در این شبکه محتوای زیادی در بانک ذخیره می شود و کیوری های زیادی از بانک گرفته می شود.
تعداد اعضا حداکثر به 30000 نفر خواهد رسید.

برای انجام کار بالا مطمعنآ به هاستی نیاز دارم که امکانات ذیل را برای من مهیا کند به علاوه با توجه به اینکه میزان در آمد این سایت بسیار ناچیز خواهد بود نمی توان برای هاستینگ هزینه ی بالایی مد نظر قرار داد.

فضای زیاد
پهنای باند بالا
امکان ارسال ایمیل(قدرتمند)
سیستم عامل لینوکس
سرور قدرتمند (سرعت خیلی مهمه)
معتبر و با پشتیبانی خوب
قیمت مناسب
این نکته را هم اضافه کنم به دلیل اینکه من در قبال اعتماد کاربرانم مسئول هستم باید اطمینان کامل داشته باشم با مشکل مواجه نخواهم شد مخصوصآ down شدن به هر دلیل (سخت افزاری ، تحریم و ...)

مونده بودم سرور مجازی بخرم یا هاست اشتراکی واسه همین سرویس های ایرانی زیادی را بررسی کردم بعضی ها قیمت های خوبی داشتند اما از سبک کارشون مشخص بود که مطمعن نیستند. اون شرکت هایی هم که می شد اطمینان کرد قیمت های بالایی دارند به همین دلیل به فکر خرید از خارجی ها افتادم بعد از کمی جستجو به سرویس های اشتراکی نامحدود برخورد کردم که یه جورایی برام قابل هضم نیست (چه طوری این مقدار فضا با چنین مبلغ کمی را ارئه می دهند) با چند تا از این شرکت ها تماس گرفتم و متوجه شدم که اکثرآ ایران را تحریم کرده اند.
بعد از جستجو های مکرر متوجه شدم شرکت iweb با ایران مشکلی نداره و خیلی از شرکت های هاستینگ داخلی هم دارن با این شرکت کار می کنند. این شرکت یک سرویس 600 گیگا بایتی اشتراکی داره که روی اون سرویس زوم کرده ام ولی نمیدونم میتونه جوابگوی کار من باشه یا نه؟؟؟؟
اصلآ خرید از خارجی ها تایید میشه؟؟؟

لطفآ کمک کنید.:(

mrtteam
April 4th, 2011, 21:06
سلام

اول از همه iweb همه جوره خوب هست و فقط سر مسائل غیر قانونی اسکریپت های نال و... سریع اقدام میکنه ولی بسیار عالی هست البته ناگفته نماند شما این سرویسی هم که گفتید ازش بگیرید تا یک حدی میزاره استفاده کنید مثلا چند درصد از پهنا و....

اگر کاربران شما هم همشون در ایران هستن من شخصا پیشنهاد میدم از شرکت افرا نت یا توسعه سامان که دیتاسنتر داخلی دارن ازشون سرور مجازی تهیه کنید شرکت هایی مطمئنی هستن حداقل نام و اعتبار دارند....

ولی درنظر داشته باشید هر ارزونی بی دلیل نیست و هر گرانی بی دلیل نیست نسبت به هزینه ای که میکنید همیشه شما سرویس دریافت خواهید کرد نه بیشتر و نه کمتر از لحاظ پشتیبانی و براورده کردن خواسته های شما منظورم هست ...

و در کل احساس میکنم هاست اشتراکی بکار شما با این توصیفات نیاد ....

موفق و پیروز باشید

arazit
April 4th, 2011, 22:51
Iweb روی هاست هاش خیلی به کپی رایت و اینجور چیزا حساسه

znhost
April 4th, 2011, 22:56
سلام
ما از آی وب کولو داریم:">
http://www.webhostingtalk.ir/f20/23379/

shamimi
April 4th, 2011, 22:58
من از CARO در خدمت هستم می توانید هر VPS ;که بخواهید از طریق ما برای شما خریداری کنیم میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت (http://www.irhost.org)

f.etemadian
April 5th, 2011, 11:22
سلام

راستش مشتری های ما که ازمون راضی هستند
می تونید به سایتمون هم مراجعه کنید. تعرفه ها و برخی از مشتری ها رو هم ببینید.
در مورد سرور مجازی، اگر در خواستتون رو به شرکت ایمیل بزنید، اطلاعات کامل در اختیارتون قرار می دهند.

در مورد این که خودتون بخواید با شرکت های خارجی کار کنید، من این پیشنهاد رو نمی کنم مخصوصا در مورد هاست اشتراکی. چرا که زیاد جوابگو نیستند و این بیشتر در موارد جزئی و پیش پا افتاده بیشتر اتفاق میوفته.

arazit
April 5th, 2011, 16:59
بهترین گزینه برای شما سرور مجازی هست
هاست اشتراکی مطمئنا به مشکل بر می خورین

CmanDesign
April 5th, 2011, 17:21
اینطور که میگی مصرفتون بالاست و حتی برای امنیت اطلاعاتتون ( بک آپ ، سکیور بودن فایل هاتون ، اسکریپت هاتون و .. ) بهترین گزینه سرور مجازیه ..
اگر طالب سرور مجازی بودید در خدمتتون هستیم .. آفر داخل امضا هست :d ..

irlogo
April 5th, 2011, 18:41
پیشنهاد می کنم میزبانی وب حرفه ای دهکده وب را تست کنید