PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با نصب سیستم عامل 64 بیتی روی vmware

morteza2128
April 4th, 2011, 13:48
سلام دوستان عزیز
من با نصب سیستم عامل 64 بیتی روی vmware مشکل دارم
درضمن متذکرشم که cpu و windows که vmware روش نصبه هر دو 64 بیتی هستند
و ضمانی که مخواهم روی vmware سیستم عامل 64 بیتی بوت کنم(چه از نوع serverو چه از نوع client)
پیغام میدهد که روی این نسخه نمیتونید 64 بیت نصب کنید
البته به سایت خود vmware هم سر زدم اما چیزی دستگیرم نشد
اگه میشه کمکم کنید خیلی کارم واسه تمرینات شبکه گیره
ممنون

CmanDesign
April 4th, 2011, 16:55
تا اونجا که من میدونم 32 و 64 بیت ، فرقشون بالای 4 گیگ رم مشخص میشه .. در نتیجه فکر نمیکنم اگر وی پی اس 4 گیگی نخواهید ایجاد کنید نیازی به 64 بیتی باشه .. ، بعد 2 تا موضوع دیگه . اول اینکه مجازی سازتون " دقیقا " چیه و دوم اینکه مطمئن هستید iso ــی که بوت کردید سالم بوده ؟ با iso ــه دیگه ای تست کردید ؟

astro.alireza
April 4th, 2011, 17:12
احتمالا مشکل از بایوس شما هست که مجاری سازی 64 بیت رو ساپورت نمی کنه. یا چنین آپشنی رو تو بایوس فعال نکردید، یا اینکه اصلا نداره. اگه نداره به سایت سازنده بایوس سر بزنید و آپ دیت کنید.

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

در ضمن پیغام ارور رو هم ارسال کنید

morteza2128
April 7th, 2011, 00:22
you have configured this virtual machine to use a 64-bit guest operating guest however 64 bit operation is not possible is not this host dose not support VT for mor detailed informotion , see http:\\vmware.com/info?id=152
continue without 64-bit support
این پیامش بود

astro.alireza
April 7th, 2011, 01:18
you have configured this virtual machine to use a 64-bit guest operating guest however 64 bit operation is not possible is not this host dose not support VT for mor detailed informotion , see http:\\vmware.com/info?id=152
continue without 64-bit support
این پیامش بود
اونجوری که من خوندم مشکل از cpu شماست که ساپورت نمی کنه. باز هم توصیه می کنم بایوس خودتون رو آپدیت کنید چون آخرین راه همینه. اگه کار نکرد باید سخت افزار خودتون رو عوض کنید

mashti64
April 18th, 2012, 20:13
salam
man toonestam moshkelam ro hal konam
bebin man systemam vaio corei7
daqiqan hamin peygam ro be man ham neshoon midad
amma bade inke kolli tooye net gashtam be in natige residam ke tanzimate bios ro avaz konam
bara hamin system ro restart kardam va varede bios shodam
ye gozine bood ke disebale bood ke enablesh kardam
badesh dorost shod
VT mokhaffe ye jomle bood ke fa-alesh kardam
age moshkel barkhord kardi bem beghoo ta bazam rahnamayit konam
mashti64@yahoo.com

m_hdi
April 19th, 2012, 01:39
دوست عزیز مشکل شما در بایوس هست اگز vt را در بایوس فعال کنید اگر ریبوت دارید خودتون این کار رو انجام بدید اگر هم نه کار شما نیست به دیتا سنتر تیکت ارسال کنید خوشون براتون درست میکنند