توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یکی به من کمک کنه
shahmoradi
April 3rd, 2011, 13:02
سلام من می خوام سرور مجازی بخرم و روش خدماتی به کاربران بدم
برای خرید سرور مجازی در هنگام سفارش اطلاعاتی را باید در اختیار شرکتی که سرور میده را بذاری
مثل Host Name
من نمی دونم Host Name چی است لطفا یکی به من بگه و توضیح بده
هم چنین DNS که برای چی نیاز است بدیم
من می دونم DNS چی است و چه کارایی داره ولی اینجا به چه درد سرور مجازی می خوره اخه
خواهش می کنم کمکم کنید
m3hdi
April 3rd, 2011, 13:09
بهتر بود از همون شرکتی که دارید میخرید سوال میکردید
اگر برای سرورتون نام دی ان اس میخواید (معمولا در لینوکس) این قسمت وارد کنید. همچنین در بخش هاست نیم هم نام داخواه رو وارد کنید در غیر این صورت فقط فرم رو پر کنید و به مرحله بعد برید.
موفق باشید
shahmoradi
April 3rd, 2011, 13:25
بهتر بود از همون شرکتی که دارید میخرید سوال میکردید
اگر برای سرورتون نام دی ان اس میخواید (معمولا در لینوکس) این قسمت وارد کنید. همچنین در بخش هاست نیم هم نام داخواه رو وارد کنید در غیر این صورت فقط فرم رو پر کنید و به مرحله بعد برید.
موفق باشید
خدایا خیرت بده ان شالله هر چی می خواهی بهش برسی
داشتم دق می کردم اخه اینا چی است که من نمی دونم داشتم سکته می کردم
it-net
April 3rd, 2011, 13:31
هاست نیم در واقع یه نو نام برای سرور مجازی شما محسوب میشه که تویه تیتر همه whm / Cpanel های ارائه شده توسط شما نمایش داده خواهد شد.
دی ان اس هم یه نو شناسه برای خدمات شما هست که برروی آی پی ست میشه تا بتونید دامنه ها رو با تنظیم رویه اون دی ان اسها بتونید خدمات خودتونو ارائه بدین (منظور هاست کنید)
shahmoradi
April 3rd, 2011, 20:24
هاست نیم در واقع یه نو نام برای سرور مجازی شما محسوب میشه که تویه تیتر همه whm / Cpanel های ارائه شده توسط شما نمایش داده خواهد شد.
دی ان اس هم یه نو شناسه برای خدمات شما هست که برروی آی پی ست میشه تا بتونید دامنه ها رو با تنظیم رویه اون دی ان اسها بتونید خدمات خودتونو ارائه بدین (منظور هاست کنید)
از توضیحات کامل شما سپاسگذارم.
روزها با کامتان باشد.