توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور سایت از گیگفا به سی پنل منتقل کنم ؟
400
April 2nd, 2011, 23:10
سلام
میخوام سایتی رو از گیگفا ( ویستا پنل ) به هاست سیپنل منتقل کنم
ساب دامین هم داره
کامل توضیح بدید لطفا
چطور دیتابیس ها رو منتقل کنم ؟
اخه اینجا یوزرش فرق میکنه مثلا gigfa_user_xxx
ممنون
قزوین هاست
April 2nd, 2011, 23:38
فکر نمی کنم بشه از ویستا به سی پنل منتقل کرد.باید بک اپ بگیرید
astro.alireza
April 2nd, 2011, 23:52
شما فایل ها رو زیپ کرده انتقال بدید، از دیتابیس بک آپ بگیرید و روی سرور جدید بریزید. فقط کافی تنظیمات config اسکریپتی که نصب کردید با توجه به تغییرات عوض کنید
mohsen1
April 3rd, 2011, 05:41
ویستاپنل هاست رایگان متاسفانه قابلیت زیپ کردن نداره!!! باید با یه نرم افزار FTP بصورت دستی همه فایل ها زو به لوکال منتقل کنید و از لوکال به هاست جدید.
برای دیتابیس هم از phpmyadmin در ویستاپنل به قسمت اکسپورت برید و فایل دیتابیس رو دانلود کنید بعدش برید سراغ phpmyadmin سی پنل و دیتابیس رو ایمپورت کنید.
sajiran
April 3rd, 2011, 08:07
اموزشهای بالا دارای محدودیت در استفاده هستن امنتقال فایلها از طریق ftp به لوکال بسیار وقت گیره اینجا روشی رو به شما می گم تست کنید
ببینید فایل منیجر مورد استفاده در ویستاپنل از نوع نسخه رایگان net2ftp (http://www.net2ftp.com/)است شما می تونید اون رو دانلود و روی هاست سی پنل خودتون آپ کنید و یا اینکه از همین سایت برای ورود به فایل منیجر استفاده کنید برای اینکار کافیه با یک اکانت FTP وارد بشید
حالا که وارد شدید فایل منیجر رو بصورت کامل دارید با تمام عملیات های اون از جمله خاصیت زیپ س فایلها رو زیپ کنید (معمولا سرورها دارای محدودیت هستن اگر فایلهای زیادی دارید به چند بخش اونها رو تقسیم کنید و زیپ کنید)
فایلها زیپ شدن حالا باید انتقال بدید برای اینکار باید از رپیدلیچ (http://www.rapidleech.com)استفاده کنید کافی URL فایل زیپ رو بدید تا به هاستی که رپیدلیچ روی اون نصبه انتقال پیدا کنن
مرحله بعدی دیتابیس هست که باید از طریق phpmyadmin خروجی از جداول بگیرید
jfactor
April 4th, 2011, 09:44
بعضی از سی ام اس ها امکان بکاپ گیری داخلشون هست. از چه سی ام اس استفاده میکنید؟
AliFatehi
November 4th, 2011, 15:14
کسی میتونه واسم انجام بده؟؟؟
از گیگفا به سی پنل
cms من نیوک هست!
vahab00
November 4th, 2011, 15:41
دوست من به راحتی میتونی با اف تی بک آپ بگیری و از دیتابیس هم از پی اچ پی مای ادمین بک آپ بگیری و انتقال بدی
AliFatehi
November 4th, 2011, 17:11
میشه به ای دی من پی ام بدی
zirzamini01
تا اطلاعات رو بدم برام انجام بدی؟؟؟
من هر کاری کردم نشد (:|
rsl
November 4th, 2011, 17:16
ویستا پنل این امکان رو داره که فایل هاتون رو از طریق FTP به هاست جدید منتقل کنید .
دیتابیس ها هم از طریق phpmyadmin می تونید انجام بدید
AliFatehi
November 4th, 2011, 18:45
مشخصات رو پیغام کنم برام اوکی کنی؟؟؟؟
vahab00
November 4th, 2011, 23:01
مشخصات رو پیغام کنم برام اوکی کنی؟؟؟؟
دوست من سرور مجازی خالی برای انجام این کار ندارم و سرعت نت من هم در حد خیلی کمی هست
یک راه دیگه هم داره
تو نیوک همه مشخصات و اطلاعات تو دیتابیس سیو میشه
از دیتا بیس بک آپ بگیر
اگه فایلی هم تو نیوک آپلود کردی فایل ها رو از پوشه ایمیجز و آپلود بردار
بعد یک نیوک تو هاست جدیدت آپلود کن
اما نصب نکن
اطلاعات دیتابیس رو توش بده و دیتابس که تو گیگفا گرفتی رو ایمپرت کن اونجا
به همین سادگی
موفق باشید
AliFatehi
November 5th, 2011, 01:03
من ایمپورت میکنم ارورر میده
قالب فقط دارم تو اون هاست یعنی قالب رو هم انتقال بدم؟؟
DeltaGostar
November 5th, 2011, 01:18
phpmyadmin
باز کنید
Export Wiht Utf8
بگیرید
فایل هاتون دانلود کنید داخل هارد
CPnel ّباز کنید mysql یک یوزر بسازید و یک دیتا بیس - این دو را به هم فچ کنید ADD all تمام دسترسی به یوزر بدهید . بهتر است اسکریپت مورد نظر مثل نیوک یا وردپرس یا جدید نصب کنید
phpmyadmin باز کنید دیتا بس ساخته شده را انتخاب کنید . imprt with Utf8 دیتا بیس دانلود شده را انتخاب کنید و اوکی کنید . سپس یوزر پسورد و مشخصات دیتا بیس داخل اکثرا فایل config.php تنظیم کنید
قالب سایت قبلی را فقط کپی کنید . داخل پوشه قالب them سایت شما باید بدون مشکل بالا بیاید.
vahab00
November 5th, 2011, 01:33
بله
قالب رو انتقال بدید به نیوک جدید رو هاست جدیدتون
یا حق
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
بله
قالب رو انتقال بدید به نیوک جدید رو هاست جدیدتون
یا حق
only
November 5th, 2011, 10:37
با سلام
دوست گرامی از طریق سایت net2ftp می توانید فایل های خودتان را از ftp هاست گیگفا به هاست جدید منتقل نمایید.