ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل مموری وردپرس و در صورت تغییر مشکلات دیگر

shafiei7
April 1st, 2011, 14:00
با سلام
زمانی که از php.ini مموری لیمیت رو زیاد میکنم که ورد پرس به درستی روی سرور کار کنه تنظیمات سرور میریزه بهم و دیگه IonCube Loader و ZendOptimizer با وجود اینکه نصب است روی سرور میگه نصب نیست و سایتهایی که با این موارد کار میکنن بالا نمیاد. راه حل چیه؟

روی سرور cPanel نصب است.

CmanDesign
April 1st, 2011, 14:46
یه افزونه هست برای وردپرس به نام WP-MemoryUsage یا یه همچین چیزی . به صورت زنده مینویسه که وردپرستون چقدر مموری داره یوز میکنه . با غیر فعال کردن افزونه های اضافه میزان استفاده ی مموری میاد پایین . یه باگی هم بخش nav-Menu داشت در نسخه ی 3.1 به پایین ( در 3.1 فیکس شد ) که زمانی که یه منو اد میکردید حدود 260 مگ رم برای چند ثانیه استفاده میکرد و اصلا قاتی میکرد سیستم و ارور میداد . حال این مشکل که میگید رم زیادی مصرف میکنه مطمئنا بخاطر استفاده از افزونه های سنگین و زیاد هست . ولی در مورد بقیه مشکلی که گفتید من اطلاعی ندارم ..

shafiei7
April 1st, 2011, 15:06
یه افزونه هست برای وردپرس به نام WP-MemoryUsage یا یه همچین چیزی . به صورت زنده مینویسه که وردپرستون چقدر مموری داره یوز میکنه . با غیر فعال کردن افزونه های اضافه میزان استفاده ی مموری میاد پایین . یه باگی هم بخش nav-Menu داشت در نسخه ی 3.1 به پایین ( در 3.1 فیکس شد ) که زمانی که یه منو اد میکردید حدود 260 مگ رم برای چند ثانیه استفاده میکرد و اصلا قاتی میکرد سیستم و ارور میداد . حال این مشکل که میگید رم زیادی مصرف میکنه مطمئنا بخاطر استفاده از افزونه های سنگین و زیاد هست . ولی در مورد بقیه مشکلی که گفتید من اطلاعی ندارم ..

مشکل اینجاست که میخوام مموری لیمیت بکنم 64 مگ ولی وقتی این کارو میکنم IonCube Loader و ZendOptimizer از کار میوفته و باید php.ini حذف کنم دوباره آپاچی آپ دیت کنم تا درست بشه و بازم پیش فرض پس از درست شدن آپاچی مموری لیمیت همون 32 مگ هست.

shafiei7
April 1st, 2011, 17:08
UP