توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شرایط لازم برای استخدام کارمند ساپورت هاستینگ
Chistan
March 31st, 2011, 21:13
دوستان سلام.
همانطور که میدانید در سرویس فروش هاست و دامنه وقتی فروش بالا میرود سرویس دهی مقدور نیست مگر اینکه کارمندانی برای ساپورت و فروش استخدام کنیم.
مشکل این است که چکار کنیم تا کارمندان:
1) دودره بازی نکنند و مشتری ها را به سروری دیگر نبرند؟
2) به اطلاعات مشتریان آسیب نزنند یا اطلاعات آنان را ن***ند؟
از چه گزینه هایی برای محکم کاری باید استفاده کنیم؟
با تشکر از نویسندگان و مسئولین محترم این سایت.
قزوین هاست
March 31st, 2011, 21:50
اگر می خواهید محکم کاری کنید باید تعهد نامه بنویسید و بدهید تا پر کنند.
اسکن کات ملی یا شناسنامه
شماره همراه و در صورت داشتم شماره ثابت
اگر امکانش بود در شهر خودتون باشد و حضوری ملاقات کنید
این ها فکر می کنم لازم باشند
mohebali
March 31st, 2011, 22:06
فقط و فقط دقت در انتخاب و تا حدی تامین مالی اونها !
it-net
March 31st, 2011, 22:12
بعضی اوقات هم چند نفر رو برای خرید بفرستین سراغشون تا ببینید از کجا میفرشن و خیانت می کنن یا نه.
اما در کل اگر اون افراد رو در سود فروش شریک کنید فکر نکنم خیانت کنن
sibs
April 1st, 2011, 00:15
داداش خواهر بردار پسر عمه پسر دایی اینا نداری تو ؟؟؟ از اونا کمک بگیر خب . منظورم نه از اون بزرگاشا . از این فک و فامیلا هست میرن مکتب خونه و دانشگاه اینا که ول الافن . از اونا کمک بگیر یه پولی هم که میدی تو کارت خیانت نمیشه . به غریبه اعتماد کنی باختی . تو این دوره زمونه مگه میشه اعتماد کرد .واه واه واه .
sajiran
April 1st, 2011, 02:05
داداش خواهر بردار پسر عمه پسر دایی اینا نداری تو ؟؟؟ از اونا کمک بگیر خب . منظورم نه از اون بزرگاشا .
کار هر کس نیست ... دوست عزیر می خوان پشتیبان استخدام کنن نه سبزی پاک کن! این کار حداقل تخصص رو می طلبه
اما اگر شما افرادی رو استخدام کنید با حقوق خوب و هر از چند گاهی طبق گفته پست های قبلی مشتری ساختگی براشون بفرستید و ایمیل ها وتیکت های اونها رو بصورت رندوم چک کنید متوجه عملکردشون میشید لازم نیست این کار رو تا ابد ادامه بدید جنس ناجور زود گل می کنه!
مهمتر از اونها مشتری هست: اگر سرویس شما خوب باشه و قیمتش به تنش! بیارزه هیچ کس از اون فرار نمی کنه که حالا پشتیبان بخواد اون مشتری رو به طرف هاست دیگه ای هدایت کنه و مشتری به سادگی قبول کنه قطعا شک میکنه و اگر بخش Abuse باشه گزارش میده! (اگر حال داشته باشه!)
دوم آموزش مشتری هست که ای پی ورودی به سی پنلشن رو چک کنن این وظیفه شما به عنوان مدیر هست که این رو به مشتری توضیح بدید که مراقب هک و دسترسی به اطلاعاتشون باشن شما مسئول لو رفتن اطلاعات اونها نیستید اما باید اموزش لازم رو بدید اونها باید بلد باشن ip خودشون رو بشناسن و کنترل کنن
اگر بحث خرابکاری هم باشه که من اصلا فکر نمی کنم همچنین چیزی پیش بیاد، باز هم مشتری مسئول حفظ بک اپش هست اگر شما هم خیلی نگران هستی می تونید سرور پشتیبان بک آپ راه اندازی کنیدواطلاعات مشتری رو ذخیره کنید و در صورت نیاز هزینه اش رو از مشتری بگیرید
موفق باشید
atilnic
April 1st, 2011, 02:14
سلام
بله
هست آدمهای قابل اعتماد اما کم!!!!
و به نظر من کسی که واقعا اهل دروغ نیست پیدا کنید و استخدام کنید.
برای راهنمایی خواستید میتونم براتون یکی رو بگم که اصلا اهل دروغ نسیت و حلال و حرام سرش میشه
خواستید پ.خ بدید
با تشکر
somayeeee
August 25th, 2013, 10:53
من کارشناسی نرم افزار دارم 2 سال کار غیر مرتبط به رشتم انجام دادم ممنون میشم اگر کاری با توانایی های من سراغ دارین معرفی کنید
دوره ی شبکه های محلی ( active directory-iis – dhcp – dfs – dns- ip – subnet mask ) را بصورت عملی آموزش دیده ام و آشنایی دارم .
در زمینه اسمبل و راه اندازی کامپیوتر و نصب برنامه ها یک سال کار کرده ام
مسلط به excel و wordو outlook و توانایی نصب windows وراه اندازی سیستم
آشنا با cpanel , direct admin
آشنا با طراحی وب html, ,css و دريم ويور
آشنایی ابتدایی با mysql ,php (تا حدي كه يك فرم ثبت اطلاعات و یا یک فروشگاه اینترنتی کوچک بسازم و ارتباط آن را بانک اطلاعاتی برقرار کنم )
باجوملا آشنا هستم آشنا به زبان انگليسی در حد توانایی در درک متون تخصصی کامپيوتر