PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در راه اندازی گیم سرور

ronin62
March 28th, 2011, 13:16
با سلام
من یه وی پی اس دارم که میخوام روش call of duty 1 نصب کنم و با تعدادی از دوستان به صورت خصوصی انلاین بازی کنم ولی وقتی ابزی رو رو وی پی اس اجرا میکنم ویا از Xfire ذثاثسا lunch میشم error میده و میگه openGL کارت گرافیکت نصب نیست.
چون با vmware نصب شده درایورش چطور آپگریت میشه که این error رو نده و بازی اجرا بشه, یا اگه راه دیگه ای داره لطفا راهنمایی کنید.یا اگه شما کانفیگ میکنید هزینش رو بفرمایید.چون من این وی پی اس رو گرفتم و هیچ استفاده ای از ش نمیکنم فقط هزینه رو دادم.

ممنمون

CmanDesign
March 28th, 2011, 14:47
شما نباید بازی رو اجرا کنی :) ، توی ایکس فایر اد کن منو : mafia3gamer تا راهنماییت کنم ..

znhost
March 28th, 2011, 16:21
خوب بگید ما هم بدونیم:114:

amirHoseein
March 28th, 2011, 16:32
کنسول داره مثل کانتر

znhost
March 28th, 2011, 17:16
نه منظورم نصب درایور بود

CmanDesign
March 28th, 2011, 17:20
باید یه Shortcut از بازی بسازی و با کانسول سرور رو راه اندازی کنی . یه سری فایلاش کانفیگ های خودمه .. برای همین متاسفانه نمیتونم در انجمن قرار بدم اما میتونم سرور رو براتون کانفیگ کنم تا استفاده کنید .. موفق باشید :)

program33r
March 30th, 2011, 22:23
شما می تونی اینکارو برای بازی های دیگه هم انجام بدید ؟ مثلا bf3 , cod7

CmanDesign
April 1st, 2011, 09:12
خیر ، cod7 که لانچر آنلاینش از بازی حذف شده و انحصاری شرکت GameServers.com هست و BF3 هم که نیومده :)) ، اگر هم بیاد انحصاری Multiplay.co.uk خواهد بود . اما بازی هایی مثل MW2 ، MW1 و سری COD از 6 به پایین این کار ممکنه ولی به این راحتی نیست ، نیاز به کانفیگ داره تا بشه " حرفه ای " توش بازی کرد و اینا ..

mehrdad.fatahi69
April 21st, 2012, 15:58
با سلام . من یه وی پی اس خریدم میخوام بازی کالاف4 رو نصب کنم که متاسفانه بهد از نصب ارور دایرکت ایکس میده اطفا راهنمایی کنین که چه طور میتونم کانفیگ کونم بازی رو اینم ایمیل من؟؟؟؟؟؟؟؟ mblmbl38@yahoo.com

azadfalah
April 24th, 2012, 07:16
سلام دوستان من بهتون پیشنهاد میکنم سرور گیم رو از کسی که سرور گیم می فروش بخرین چون خودتونو تو دردسر میندازین و ترافیک کم میارین وسط ماه ولی اگر سرور گیم رو بخرین دیگه نیازی نیست نگران رم هارد ترافیک وی پی استون باشید و 100% کیفیت قابل قبولی هم داره چون طرف کارش گیم سرور هست

proxifull
September 27th, 2013, 15:01
دوستان و اساتید عزیز من میخوام یک گیمسرور راه اندازی کنم
از دوستانی که راجع به این موضوع اطلاعاتی دارند خواهشمیکنم که راهنمایی کنن که به چه چیزهایی نیاز هست چه از لحاظ سخت افزار چه از لحاظ نرمافزار :53::53::53:
چه بازیهایی باید ارائه بشه و...
ممنون میشم دوستان اطلاعات رو در اختیار بزارن

SniTomb
September 27th, 2013, 15:21
شما باید با کنسول بازی رو اجرا کنید !

وفتی اینکارو نکنید بازی میخواد گرافیکی باز بشه که وی پی اس هم گرافیک نداره!

aminxa
September 27th, 2013, 15:25
سلام
گیم سرور برای چه بازی دوست عزیز؟

proxifull
September 27th, 2013, 16:16
سلام
گیم سرور برای چه بازی دوست عزیز؟
در واقع میخوام یک سرور عمومی برای بازی راه اندازی کنم که با عضویت در اون همه بتونن شرکت کنند
یه چیزی مثل گیمنت
وصد البته با حق شارژ ماهیانه از کابرها

Irandotnet.ir
October 1st, 2013, 17:28
دوست عزیز ما سرور های مخصوص گیم سرور داریم و کارمون هست و 5 گیم نت هم تاحالا برای راه اندازی مسابقات از مون سرور گرفتن و راضی هم بود
اینجا بخش اموزش هست و من نمیتونم چیزی بگم میتونید ای دی منو اد کنید تا بیشتر صحبت کنیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر از ساعت 10 صبح الی 6 بعد از ظهر میتوانید با شماره روبرو تماس بگیرید : 09360406859
ای دی یاهو من جهت ارتباط : aallahbakhsh@rocketmail.com
ایمیل های من : info@alirezaallahbakhsh.ir , info@irandotnet.ir
شرکت خاتون نت شیراز - shirazkhatoon.ir (http://shirazkhatoon.ir/) (تیم میزبانی ایران دات نت - IRAN DOT NET {The modern design} (http://www.irandotnet.ir/))
در صورت تماس با شرکت ذکر کنید که این سرویس از سرویس های ایران دات نت تحت مسئولیت اقای اله بخش میباشد.(سپس یا مشاوره دریافت خواهید کرد یا به بخش مربوطه ارجاع داده خواهید شد.)
با تشکر:53: