PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يه سوال مهم از دامين و هزينه هاش

azita
March 28th, 2011, 02:20
سلام دوستان اول معذرت اگه بد جايي دارم سوال خودم رو مي پرسم..

من مي خوام يه سايت موزيك بزنم

هزينه دامين كه فك كنم ميشه 12 تومن و بعد هم ماهي فلان قدر براي هاست و دامين

من با چند نفر صحبت كردم يكي گفت كه هزينه

music.com/ahang.mp3

يعني لينك مستيقم 10 گيگ ميشه 30 تومن

يكي هم گفت توهمين حالا 1 گيگ ميشه 3 تومن آيا اين قيمت ها درسته؟

1 gig فعلن كاره منو را مي اندازه نه؟ و اين كه

خرج كلي همينه ديگه؟ سايت اگه فيلتر بشه پول دامين جديد و مثلا ماهي 5 تومن حالا پول هاست

فقط خرجش همينه؟ ممنون

it-net
March 28th, 2011, 02:43
دوست من پول دامنه رو فقط یک بار میدین و سالانه هست.
هزینه ماهانه فقط برای هاست هست که امکان هم داره که سالانه بگیرید.
در مورد شروع کارتون بله یک گیگ کفایت می کنه ولی در کل سایتهای موزیک فایده ندارن چون با بالارفتن بازدید صاف ***** میشین
بعد از ***** شده باید دامنه جدید ثبت کنید که باز هزینه ای بین 11 - 12 تومان در سال داره که برای وصل کردن به هاست باید با میزبانتون هماهنگ کنید تا رویه دامنه جدید دایرکت کنه.

asdesz
March 28th, 2011, 12:42
1 گیگ برای سایت موزیک چیزی نیست ،شما باید وی پی اس بگیرید

hoka
March 28th, 2011, 14:19
یه وی پی اس لینوکس میخواد با این مشخصات
512 مگ رم
1 ترابایت پهنای باند
20 گیگ فضا

که میشه 20 تومن در ماه

یک دامین ir که در سال میشه 3600 تومن .

مخارجش ایناست /

1oveless
March 28th, 2011, 14:26
اتفاقا اصلا VPS نگیر !
یک هاست معمولی‌ برای میزبانی میخوای با یک دامین .in که ارزون هست و یا IR این ۲ تا با هم می‌شه حدود ۱۰ تومان
یه هاست برای Arshiv هم میخوای که برای شروع میتونی‌ از ۱ GB تا ۵ GB بگیری در ماه
سر جم ۲۰ تومان می‌شه در ماه چون سر ۱ ماه ***** میشید .
اما از من گفتن طرف سایت موزیک نرید چون ۱ - ۲ سال هست که به هیچ جان نرسیدیم خودمون اما خود دانید
این سایت‌های بزرگ موزیک هم بیشتر از ۳ سال سابقه دارن که الان به اینجا رسیدن اگه $$$$ داری بیا تو این کار اگه نه که بی‌خیالش شو .

znhost
March 28th, 2011, 16:27
به نظر من سایت دانلود بزنی از موزیک بهتره. اینم همون هزینه رو داره.یا مثلا میتونی یه سایت دانلود برنامه های موبایل بزاری . حجمی هم نمیخواد .

تخلف دادن
همش تغصیر تو هستش

azita
March 29th, 2011, 23:47
همين ديگه دوستان من متوجه نشدم كه الان من 12 تومن پول دامين ميدم و بعد هر ماه 5 تومن پول هاست

( فضا براي آپلود ) درسته؟

خوب اگه اين طوره كه هزينه زيادي نيست..!

teztop
March 29th, 2011, 23:58
دامنه آی آر 3600 تومانه سالیانش. اما اگه گام باشه از 9 هست تا 15 تومان
فقط هذینش نیست که. زمان مهمتره از هزینه.
بعدش هم هزینه برای جذب بازدید هم روش اضافه کن:65:

azita
March 30th, 2011, 00:51
دامنه آی آر 3600 تومانه سالیانش. اما اگه گام باشه از 9 هست تا 15 تومان
فقط هذینش نیست که. زمان مهمتره از هزینه.
بعدش هم هزینه برای جذب بازدید هم روش اضافه کن:65:

خوب من با نت كار مي كنم دلم مي خواد جنبش يه كاره ديگه هم انجا بدم

دوستان الان يه نكته خيلي برام مهمه

اين كه هزنيه هاست كه همون فضا براي اپلود اهنگه ماهيانست؟

چقدره؟ 1 گيگ 3 تومن؟ براي شروع خوبه؟ بعدا كه كار جلو رفت و تا 10 گيگ خوبه؟

الان من 12 تومن پوله دامين ميدم و ماهيانه 5 تا 10 تومن پول هاست؟ درسته؟ ممنون

1oveless
March 30th, 2011, 00:54
تو Y! به Y!ID من Pm بدید دونه دونه سوال هارو بپرسید جواب بدم چون کاره من در حقیقت webmaster _ی هست
Y!ID : 1oveless@att.net

it-net
March 30th, 2011, 00:59
جالب بود یعنی همه این کسایی که اینجت هستن وب مستر نیستن:71:

1oveless
March 30th, 2011, 01:01
جالب بود یعنی همه این کسایی که اینجت هستن وب مستر نیستن:71:
سایت موزیک دارید ؟
کسی‌ نمیخواد به ایشون هاست بفروشه نگران این نباش شما

قزوین هاست
March 30th, 2011, 01:02
در صورت تمایل بنده را اد نمایید توضیح دهم کامل خدمتتون
gsrobot@yahoo.com
id: gsrobot

Iman.r
March 30th, 2011, 01:15
ایشون اینجا سوال پرسیدن شما هم لطف کنید همین جا جواب بدید شاید سوال 10 نفر دیگه هم باشه
اول از همه بیخیال سایت موزیک بشید بهتره
شما فقط دومین و هاست رو در نظر نگیرید, اینا هم اگه ردیف بشه فکر کردید چجوری مخاطب جذب کنید؟؟؟
سایتی که بازدید نداشته باشه نبودش بهتره!!! سئو میتونید کار کنید؟؟؟ با سیستم های مدیریت محتوا آشنا هستید؟؟؟ فکر فی*تر شدن رو کردید؟؟؟

azita
March 30th, 2011, 01:30
خوب پول تبليغ هم ميديم.. شما هر كاري رو شروع كنيد اولش خرج داره ديگه

در مورد اين چيزايي هم كه گفتين زياد آشنايي ندارم..

سخته؟

1oveless
March 30th, 2011, 01:37

سخته؟
اصل کار رو همین هاست
شاید یاد گیری CMS راحت باشه اما مساله Seo نه ... و برمیگرد به تجربه شما .
اگه واقعا میخواید راه بندازید که باید بگم چند ماه سختی داره تا قشنگ به این کار عادت کنید .
پیشنهاد من نصب CMS نیوک فارسی‌ هست برای موزیک | مرجع نیوک : phpnuke.ir
در مورد seo هم توی گوگل جستجو کنید چون تو ۴ خط جا نمی‌شه

قزوین هاست
March 30th, 2011, 01:50

سخته؟
به نظر من اصلا سخت نیست.کافیه یک هاست اشتراکی مثلا200مگابایتی تهیه بفرمایید برای نصب نیوک که اکثرا دیگه نیوک رو برای سایت دانلود اهنگ استفاده می کنند.نصب نیوک هم کاری نداره
داخل سی ام اس نیوک کاملا فارسی و راحت هست نگران سختی نباشید
یک هاست دانلود هم برای اپلود خود استفاده کنید که فکر می کنم 5گیگ برای ابتدا کافی باشد
دامنه رو هم تهیه بفرمایید.
دیگه باید فقط قالب رو در سایت خود که مرتبط با موزیک هست رو قرار دهید و شروع به ارسال اهنگ برای دانلود نمایید.همین
فقط باید رو سایت کار کنید تا مخاطب جذب نمایید

Iman.r
March 30th, 2011, 02:28
سعی کنید اول با cms هایی مثل وردپرس و دیتالایف و نیوک آشنایی پیدا کنید
بدون تجربه وارد هیچ کاری نشید (هر چند کاری که شما میخواید بکنید ضرری نداره و امکان داره تجربه هم کسب کنید)
سعی کنید چند نفر کنار خودتون داشته باشید تا بهتون کمک کنن
اگه واسه سرگرمی میخواید این کار رو انجام بدید مواردی که گفتم چندان اهمیت نداره ولی اگه میخواید یه سایت بزرگ بزنید باید این موارد رو رعایت کنید

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------

به نظر من اصلا سخت نیست.کافیه یک هاست اشتراکی مثلا200مگابایتی تهیه بفرمایید برای نصب نیوک که اکثرا دیگه نیوک رو برای سایت دانلود اهنگ استفاده می کنند.نصب نیوک هم کاری نداره
داخل سی ام اس نیوک کاملا فارسی و راحت هست نگران سختی نباشید
یک هاست دانلود هم برای اپلود خود استفاده کنید که فکر می کنم 5گیگ برای ابتدا کافی باشد
دامنه رو هم تهیه بفرمایید.
دیگه باید فقط قالب رو در سایت خود که مرتبط با موزیک هست رو قرار دهید و شروع به ارسال اهنگ برای دانلود نمایید.همین
فقط باید رو سایت کار کنید تا مخاطب جذب نمایید

شما رو چه حسابی انقدر کارو آسونش کردید؟؟؟
اگه اینجوری بود که دیگه همه ی سایت ها الان واسه خودشون گوگل بودن!!!

قزوین هاست
March 30th, 2011, 02:56
سعی کنید اول با cms هایی مثل وردپرس و دیتالایف و نیوک آشنایی پیدا کنید
بدون تجربه وارد هیچ کاری نشید (هر چند کاری که شما میخواید بکنید ضرری نداره و امکان داره تجربه هم کسب کنید)
سعی کنید چند نفر کنار خودتون داشته باشید تا بهتون کمک کنن
اگه واسه سرگرمی میخواید این کار رو انجام بدید مواردی که گفتم چندان اهمیت نداره ولی اگه میخواید یه سایت بزرگ بزنید باید این موارد رو رعایت کنید

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------

شما رو چه حسابی انقدر کارو آسونش کردید؟؟؟
اگه اینجوری بود که دیگه همه ی سایت ها الان واسه خودشون گوگل بودن!!!

من نگفتم که خیلی راحته.گفتم در حد یک سایت موزیک زدن راحته.بله اگر بخوان سایت خدماتی بزنند و گسترش دهند درست سخت هست کار همه هم نیست ولی برای یک سایت دانلود که سختی نمی خواد!!!؟

azita
March 30th, 2011, 03:05
متاسفانه من اول خواستم كه لوكال سرور رو نصب كنم ولي ارور داد و نشد مي خواستم اونجا يه ذره تجربه كنم

الان هم خيلي دلم مي خواد كه اين اتفاق بشه.. خودم هم فك نكنم مشكل خاصي باشه

دوستان اگه لطف كنن يه منبع خوب براي seo بدن ممنون مي شم

هزينه ها كه فعلن زياد نيست ميشه يه كاري كرد

فقط مي مونه يه چند مشكل كه همين seo يكيشه

و در اخر هم فك نكنم زياد هم كار كردن با نيوك سخت باشه

نظر دوستان چيه؟

قزوین هاست
March 30th, 2011, 03:30
فکر نمی کنم لازم باشه حتما سئو کنید می توانید بعد از راه اندازی و انجام کار های اولیه بعدا برید سرغ سئو

azita
March 30th, 2011, 03:33
ممنون

من كجا مي تونم يه سري مطلب در مورد seo بخونم

جايي كه مفيد باشه

saeed25
March 30th, 2011, 05:14
با دروود
همواره گوگل (http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=SEO#sclient=psy&hl=en&source=hp&q=SEO+tips&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=707d65b5718928c1)برترین آموزگار در دنیای مجازی بوده است.

Iman.r
March 30th, 2011, 11:33
سعی کنید هرطور شده رو لوکال نصب کنید
پیشنهاد می کنم سراغ نیوک نرید (نریزید رو سرم که چرا این حرفو زدی, نیوک به درد نمی خوره)

znhost
March 30th, 2011, 11:49
یه team viewer دانلود کن بده من برات نصب کنم. خوبه یک سری بهت هاست دادم برای آموزش ها8-|

قزوین هاست
March 30th, 2011, 12:45
در مورد سئو می توانید از گوگل سرچ نمایید
موفق باشید

exactserver
March 30th, 2011, 15:25
دنبال سایت موزیک نرید که چون اول کار هستید به مشکل بر می خورید چون سایتهای موزیک رو سریع ساسپند می کنند.
بهتره اول با سایت دانلود شروع کنید میزبانتون حتما خارج از ایران باشه خودش چون چندین مورد شنیدم میزبان ها رو مجبور به حذف کل اطلاعات شما می کنن و تمام زحمات شما به باد میره. میزبان خارج از ایران فقط بسته میشه که راه برای باز کردن داره.
اگه کار رو با سایت دانلود شروع کنید سایت دانلود بسته نمیشه و تجارب خوبی رو برای سایت موزیک پیدا می کنید.
اما چطوری راه بندازیم
شما ابتدا باید میزان هزینه ای که برای این کار در نظر گرفتید رو مشخص کنید
یه هزینه دامنه دارید که سالیانه هست و یه هزینه هاست که بعضی از جاها ماهیانه عرضه می کنند و بعضی از جاها هم سالیانه
روی کیفیت میزبانتون دقت کنید که چون هاست خیلی مهم هست برای اینکار و اگر مشکلی در کار پیش بیاد مشتری هاتون رو از دست میدید.
خوب بعد از اینکه هاست و دامنه رو رجیستر کردید باید طراحی سایت رو انجام بدید که یا باید خودتون طراحی کنید که مهارت بسیار بالا، وقت برای طراحی و برنامه نویسی و تجربه در استفاده از استانداردهای روز و SEO داره
برای شروع کار پیشنهاد میدم از Word Press یا جومولا استفاده کنید که هم کار باهاشون راحته هم قالب براش زیاد پیدا میشه و ماژول های مورد نیاز رو به راحتی میتوانید به صورت آماده پیدا کنید و هم خودش تا حد زیادی کار SEO رو برای شما راحت میکنه
برای SEO تو گوگل سرچ کنید کلی مطلب به فارسی و انگلیسی براش هست، ابزارهای کمکی برای درست کردن SEO سایت وجود داره که می توانید از اونها برای چک اینکه سایت در چه وضعیتی قرار داره استفاده کنید.
در خاتمه برای شما آرزوی موفقیت می کنم و اگر راهنمایی و یا کمک برای راه اندازی خواستید در خدمتم.