توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vps مناسب برای یک سایت معمولی!!
parsteam
March 27th, 2011, 11:35
سلام به دوستان عزیز
من میخواستم سایتم رو از سرور اشتراکی به vps انتقال بدم درحال حاضر نمی دونم چه مقدار منابع برای من کافی هست؟!!!
قرار هست روی این vps فقط وب سایت قرار بگیره،خبری از فایل جهت دانلود یا استفاده به عنوان دانلود سنتر نیست تارنمای بنده روزی 7،8 هزار تا بازدید داره
vps لینوکس منظورمه، به نظر شما vps با چه منابعی مناسب بنده هست؟
novinvps.com
March 27th, 2011, 12:46
سلام
فکر میکنم رم 512
لینوکس centos
سی پی یو: XEON یا corei7
پورت: 1 گیگ یا 100 مگ اختصاصی فکر کنم براتون مناسب باشه
novinvps.com
March 27th, 2011, 13:39
با این مشخصات که بدرد کارتون میخوره ماهیانه 20 هراز تومن در خدمت هستیم
CPU i7 920
1 GB RAM
50 GB HDD
500 GB BW
20,000 Toman
مجازی ساز هم VMWare ESXi سیستم عامل هم مطمئنا Linux نیاز دارید که CentOS به نظرم به کارتون میاد براتون نصب میکنیم :)
آفر دادن در این بخش ممنوع هستش !
shafiei7
March 27th, 2011, 13:42
با سلام
از این سرویسها نیز دیدن کنید: سرور مجازی لینوکس Linux VPS (http://www.inetworkweb.com/?aspx=LinuxVPS)
kingoftehran
March 27th, 2011, 16:38
با سلام
دوست گرامی بازدید از یک طرف و اسکریپت شما که بهینه باشد یا نه و حملات و .... باعث بالا رفتن میزان رم و cpu و در نتیجه درخواست و نیاز شما با توجه به موارد فوق متفاوت هست.در نتیجه اگر در مورد سرور و کانفیگش علم ندارید بهتر هست از هاست ترافیک بالا استفاده نمایید که به هیچ وجه مشکلی نداشته باشید .در مورد vps هم تا سایت شما را روی سرور آنالیز نکنیم امکان استعلام نیاز منابع و هزینه موجود نیست.