ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور میکروتیک در 8 کشور مختلف می خوام

mohammadkz
March 25th, 2011, 23:02
سلام
من سرور میکروتیک در 8 کشور مختلف می خوام ، از یک دیتا سنتر باشن، یا آدرس دیتا سنترو بدید یا نمایندگی ایران
usa, germany, england, canada, france, netherlands, russia, luxembourg

Aria
March 25th, 2011, 23:20
سلام.

فکر نکنم هیچ دیتاسنتری باشه که بشه ازش یک سرور گرفت و همه این کشور ها رو داشته باشه !

هر دیتاسنتری در یک کشور هست، میتونند بعضی وقت ها IP ها رو در کشور های دیگه register کنند مثل OVH ولی به صورت فیزیکی سرور در اون کشور نیست و در همون کشور فرانسه هست همشون.

با تشکر.

nimafire
March 25th, 2011, 23:53
سلام
من میتوانم به شما با قیمت مناسب از امریکا دیتاسنتر سافتلایر و کانادا دیتاسنتر iweb سرویس بدهم

خدمت شما:

Rack101 - Afagh Hosting - (http://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=11)

reza115
March 26th, 2011, 00:36
سلام

از آمریکا/آلمان/انگلیس می تونم براتون آماده کنم ولی نه از یک دیتاسنتر

آی دی یاهو :
reza_ajori

itjavani
March 26th, 2011, 00:54
از آمريكا ، كانادا،سوئيس،آلمان ميتونم خدمتتون تقديم كنم...

m_dg_farari
March 26th, 2011, 01:30
دوست عزیز همونطور که آریا جان گفتن اصلا چنین چیزی غیر ممکن هست مگر با Ripe IP که توضیح دادن!
تا جایی که بنده اطلاع دارم هم هیچ دیتا سنتری نیست که "رسما" در همه ی کشور هایی که شما گفتید لوکیشن داشته باشه!
در ضمن بنده فکر کنم هدف استفاده ی شما رو بدونم... به هر صورت اکثر دیتا سنتر های اروپایی با میکروتیک مشکل دارن....
2 راه هست: 1- بیخیال اروپا شدن 2- تهیه ی کارت شبکه های اختصاصی (در برخی از دیتا سنتر ها مثل هسنر و نت دایرکت)
شب خوش

mohammadkz
March 26th, 2011, 02:36
پس این چیه؟ SANTREX.net | Virtual Hosting | IRC VPS | Virtual private server | Virtual dedicated server | XEN VPS | OpenVZ VPS | Windows VPS | FreeBSD VPS (http://santrex.net/vpshosting.php)

itjavani
March 26th, 2011, 02:39
پس این چیه؟ SANTREX.net | Virtual Hosting | IRC VPS | Virtual private server | Virtual dedicated server | XEN VPS | OpenVZ VPS | Windows VPS | FreeBSD VPS (http://santrex.net/vpshosting.php)

از يك ديتاسنتر نيست... سنتركس از چند ديتاسنتر سرور داره كه عموما همشون دان هستند...
دوما اينكه تا جايي كه من اطلاع دارم ميكروتيك نصب نميكنند...

mohammadkz
March 26th, 2011, 02:40
حالا از یک دینا سنتر نشد ولی می خوام یک نفر هر 8تاشو پشتیبانی کنه

alborzhost
March 26th, 2011, 03:39
با سلام

اگه از کانادا خواستید در خدمتم

با تشکر

behrooz_iri
March 26th, 2011, 11:51
همون طور که دوستان گفتند باید 8 وی پی اس جدا بگیرید و هیچ راهی هم نداره

m_dg_farari
March 26th, 2011, 13:26
ببینید من به شخصی کسی رو سراغ ندارم که از همه ی این کشور ها سرور ارائه بده! اگه واقعا نیازتون این هست که حتما یک نفر این کار رو انجام بده ، باید هزینه ی سرور اختصاصی متحمل بشید و کانفیگ و پشتیبانی رو به یک نفر بدید! دوستان زیادی هستند که این کار رو انجام میدن
سرور های OVH اکثر اروپا رو پشتیبانی میکنن (یعنی دیتا سنتر داره و میتونه بهتون آی پی بده) بقیه ی کشور ها هم مثل آمریکا ، کانادا و آلمان رو هم میتونید سرور هایی با قیمت مناسب تهیه کنید!
persianvps.ir از کانادا و آمریکا سرور میدن! آلمان هم میتونید از tukanet.net بگیرید

mohammadkz
March 26th, 2011, 19:59
manam 8 mikrotike joda mikham