توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ترانسفر کردن
1oveless
March 25th, 2011, 17:44
سلام ، من یک مشکلی برام پیش اومده ، میخوام یک سایت رو ترنسفرو کنم از روی یک سرور دیگه [cpanel] به سرور خودم [cpanel] اما تو پانل قبلی فقط ۷ GB فضای خالی موجود هست و نزدیک ۱۴ GB هم فایل ! حالا سوال من اینه چطوری میشه این رو انتقال داد ؟! نمیشه فول back up گرفت آخه .
1oveless
March 26th, 2011, 01:12
یکی دست ما آماتورها رو هم بگیره ، مجبور شدم ۶ GB ۶ GB zip کنم ، دانلود کنم بد upload کنم ۱۳ GB رو .
اگه میشه یک توضیحی بدید که دفعه بدی پدر net خودم رو در نیارم :d
Reza.exe
March 26th, 2011, 04:56
اگر فقط فایل هست
اکانت را بساز
با دستور
sftp 127.0.0.1
به جای 127.0.0.1 ای پی خودت را بنویس
بعدا باهاش تمامی فایل ها را دانلود کن:d
arazit
March 26th, 2011, 08:52
به whm دسترسی دارین؟
اگر ندارین بگین مدیر سرور انجام می دن براحتی
1oveless
March 26th, 2011, 14:00
سرور که برای خودمون هست :دی من که آماتور هستم اون رفیقم هم که عید شده و زیاد پیداش نیست دیروز یکی یه هاست گرفت ۱۳ GB فایل داشت منم مونده بودم چطوری انتقال بدم :دی ۱ راه بلد بودم اون هم Full-back-up بود که نمیشد ، انتقال که دادم اما اگه میشه یه خود بیشتر توضیح بدید برای دفعه بدی :d
sales data
March 26th, 2011, 14:52
سلام
در صورتیکه به whm سایت دسترسی دارید بگید مدیر این یکی سرور براتون انجام میده . ما این کار رو رایگان انجام میدیم . احتمالا اون جاهم همین طور باشه . در واقع با این عمل سرور به سرور فایل ها جابه جا میشود .
موفق باشید
it-net
March 26th, 2011, 14:53
می تونی این کارم کنی:
یه دامنه رو فضای خالی زایادی داره ایجاد کن بعد فایلها رو که خورد خورد فشرده کردین با این فایل ضمیمه رویه هاست ایحادی آپلود کن و لینک دانلود مستقیم رو بهش بده تا سریع دانلوود کنه وبعد فایلهارو باز کن و یکجا فشرده کن و رویه هاست مقصد انتقال بده.